günaydınnnnnnnn kızlar
hayırlı cumalar zeytinim dün akşam itibari ile gögüslerim tekrardan agrımaya başladı fena canım sıkıldı
oturdum agladım her ay umutlanmıycam diyorum heray aynı hüsran
gerçi bu ay olsun istemiyordum ama yinede üzüldüm
lapacı halev günaydın kızlar
günaydınnnnnn hoşgeldinnGünaydınlarrr
hoşgeldinnnnnn rabbim bozmasın canım benimGünnaayyddıınnnn günayyddıınnnnnn
opuyorumnanaktan
hayırlı cumalar diliyorum...
güzel bir gün geçirmeniz dileğiylleeeeeee
nasılsınız bakalım...çok enerjikim ben yav.. cuma enerjisi kaydirigubbakcemile3
ayy yapsanaaa bi bakalimmmmkaydirigubbakcemile2dün eşim test almış gelmiş testin birinde şüpeli ilişkiden 1 hafta sonra uygulayın diyor
tuhaf geldi digerlerinde hep beklenen adet günü yapın yazıyordu
yapsam mı acaba şaştım kaldım
samsakimmmm hayirlisi olsun guzelim bizde seni cok seviyoruzz:1hug:günaydın kızlar bu aşamada bana dua eden etmeyen desek olan herkese teşekkürler ama beklentiler boş çıktı adet oldum şimdi. sizi seviyorum görüşürüz
hos geldin canimmHoşbulduk Cnm opuyorumnanaktan
günaydın kızlar bu aşamada bana dua eden etmeyen desek olan herkese teşekkürler ama beklentiler boş çıktı adet oldum şimdi. sizi seviyorum görüşürüz
dün eşim test almış gelmiş testin birinde şüpeli ilişkiden 1 hafta sonra uygulayın diyor
tuhaf geldi digerlerinde hep beklenen adet günü yapın yazıyordu
yapsam mı acaba şaştım kaldım
sabır bitanem hayırlısı olsun bizde seni çoook seviyoruz opuyorumnanaktangünaydın kızlar bu aşamada bana dua eden etmeyen desek olan herkese teşekkürler ama beklentiler boş çıktı adet oldum şimdi. sizi seviyorum görüşürüz
ayy yapsanaaa bi bakalimmmmkaydirigubbakcemile2
samsakimmmm hayirlisi olsun guzelim bizde seni cok seviyoruzz:1hug:
hos geldin canimm
ewettttttttttttttttttttttttt bennnnnnnnnnnnnnn geldimmm herkese GUNAYDIN HAYIRLI CUMALARRRRRRRRRRRRRRRR :lepi:
aslında bende test yapmak tam tersi etki yapıyo eger adet günümü beklersem umutla ve kırmızıları görürsem resmen dünyam yıkılıyorhayırlısı olsun canım inşallah bir dahaki ay tutar
canım bence yapma adet günün geldiğinde onu yaparsın baktın hala adet olmadım 2-3 gün sonra da diğerini yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?