Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

bende kaçıyorum... iyi akşamllarrrrrr
ya akşamları ne oluyo buraya böyle.. kim var görünmüyor...
neyse lapacı giderr.. herkeseeeee iyi akşamlaaarr..yarın yine gelin

slm kızlar dün gece eşim rüyasında bana gebelik testi almaya gitmiş ben genelde kaset testi seviyorum ama rüyasında diyomuş ki şu strip lerden alalım o zaman pozitif çıkacak
bugün 2 tane gebelik testi alıp geldi biri strip neden bunu aldın ben kaset seviyorum dedim
ama rüyamda gördüm önce bu testi yaparmısın dedi
hadi bakalım hayırlısı

kızlarrrr...ben yni yatıyorum ütü yaptım mutfaktaki kavanozları yerleşt,r,dm... hadi byee

günaydınnn canlarım nasılsınız
kvrck inş. hamişsin canım yaaa
edut sabah kaçta kalkıyosun
ya bide çalışıyosun o saate kadar işyaptın
allah çalışan kadınların yardımcısı olsun
amin zor ev iş kocaa bide çocuk olunca kaç
parçaya bölünüyosun
hayırlı cumalar buarada kızlar
allahım sağlık huzur versin
hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin bizlere

günaydınnnnnnnn kızlar
hayırlı cumalar zeytinim dün akşam itibari ile gögüslerim tekrardan agrımaya başladı fena canım sıkıldı
oturdum agladım her ay umutlanmıycam diyorum heray aynı hüsran
gerçi bu ay olsun istemiyordum ama yinede üzüldüm

lapacı halev günaydın kızlar

günaydın canlarım hayırlı cumalar bol bereketli güzel haberli günler diliyorum hepinize

kvrckım canım hemen ümidini kesme ama fazla da kaptırmamaya çalış kendini biliyorsun ki psikolojik olarak da hissedebilirsin herşeyi kafaya takınca bi zamanı gelsin ondan sonra üzülür veya seviniriz tatlım:1hug:

Günnaayyddıınnnn günayyddıınnnnnn
opuyorumnanaktan
hayırlı cumalar diliyorum...
güzel bir gün geçirmeniz dileğiylleeeeeee
nasılsınız bakalım...çok enerjikim ben yav.. cuma enerjisi kaydirigubbakcemile3

dün eşim test almış gelmiş testin birinde şüpeli ilişkiden 1 hafta sonra uygulayın diyor
tuhaf geldi digerlerinde hep beklenen adet günü yapın yazıyordu
yapsam mı acaba şaştım kaldım

günaydınnnnnn hoşgeldinn

hoşgeldinnnnnn rabbim bozmasın canım benim

günaydın kızlar bu aşamada bana dua eden etmeyen desek olan herkese teşekkürler ama beklentiler boş çıktı adet oldum şimdi. sizi seviyorum görüşürüz

dün eşim test almış gelmiş testin birinde şüpeli ilişkiden 1 hafta sonra uygulayın diyor
ayy yapsanaaa bi bakalimmmmkaydirigubbakcemile2
günaydın kızlar bu aşamada bana dua eden etmeyen desek olan herkese teşekkürler ama beklentiler boş çıktı adet oldum şimdi. sizi seviyorum görüşürüz
samsakimmmm hayirlisi olsun guzelim bizde seni cok seviyoruzz:1hug:
Hoşbulduk Cnm opuyorumnanaktan
hos geldin canimm
ewettttttttttttttttttttttttt bennnnnnnnnnnnnnn geldimmm herkese GUNAYDIN HAYIRLI CUMALARRRRRRRRRRRRRRRR :lepi:

hayırlısı olsun canım inşallah bir dahaki ay tutar

canım bence yapma adet günün geldiğinde onu yaparsın baktın hala adet olmadım 2-3 gün sonra da diğerini yaparsın

sabır bitanem hayırlısı olsun bizde seni çoook seviyoruz opuyorumnanaktan

sabah çişimi yaptım hayatım geçti artık hem gögüslerim agrımaya başladı

hayırlısı olsun canım inşallah bir dahaki ay tutar

canım bence yapma adet günün geldiğinde onu yaparsın baktın hala adet olmadım 2-3 gün sonra da diğerini yaparsın
aslında bende test yapmak tam tersi etki yapıyo eger adet günümü beklersem umutla ve kırmızıları görürsem resmen dünyam yıkılıyor
ama test yaparda negatif görürsem üzülüyorum ama anlık sonra geçiyo nasıl olsa gelcek kırmızılar deyip geçiyorum
diger türlü sürekli lavaboya gidiyorum psikolojik belirtiler yaşıyorum stres falan daha kötü oluyor sürekli gün sayıyorum falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…