BAZEN GORUNUYOMMM sonra hopp oyun bolumune cokkk alistimm bu aralarrr kaydirigubbakcemilekurtaramiyorum guzelim kendimiii:hulya:ravza burdamısın görünmüyosun aşağıda
gunaydinn dattlummmmmmmmmmmmmsositosositogünaydın ravzanur hoşgeldin canım
kvrck, zeytin1007, halev, lapaci, d_kupcu, samsak hepinize günaydııınlarrrrrrrr ve çok çok öpücüklerrrr
günaydınnn
kvrck, halev, lapaci, d_kupcu, samsak
samsak hayırlısı olsun canım
aslında bende test yapmak tam tersi etki yapıyo eger adet günümü beklersem umutla ve kırmızıları görürsem resmen dünyam yıkılıyor
ama test yaparda negatif görürsem üzülüyorum ama anlık sonra geçiyo nasıl olsa gelcek kırmızılar deyip geçiyorum
diger türlü sürekli lavaboya gidiyorum psikolojik belirtiler yaşıyorum stres falan daha kötü oluyor sürekli gün sayıyorum falan
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktankvrck, zeytin1007, halev, lapaci, d_kupcu, samsak hepinize günaydııınlarrrrrrrr ve çok çok öpücüklerrrr
aslında bende test yapmak tam tersi etki yapıyo eger adet günümü beklersem umutla ve kırmızıları görürsem resmen dünyam yıkılıyor
ama test yaparda negatif görürsem üzülüyorum ama anlık sonra geçiyo nasıl olsa gelcek kırmızılar deyip geçiyorum
diger türlü sürekli lavaboya gidiyorum psikolojik belirtiler yaşıyorum stres falan daha kötü oluyor sürekli gün sayıyorum falan
kvrck, zeytin1007, halev, lapaci, d_kupcu, samsak hepinize günaydııınlarrrrrrrr ve çok çok öpücüklerrrr
kizlar aksam ruyamdaaa dedemlerin yatak odasindayimm
gardolabi actimm boylee kucuk kiz cocuklari icin gelinlikler varyaa onlardan belki 50 tane boy boy vardirrr cokk guzell dedecim dedimm o da dediki torunmlarim icin sakliyom dediiihihoyyyt
ruya yorumöarii ne olabilir kizlarrCADIARZU
yap testi kıvırcığımm yaa doğru diyosun inşallahhhh hamilesindirrr canım benim :Saruboceq:
tesekkurlerrr yorumun icinnn herkesin basina insallahh50 tane kız valla Allah kolaylık versin cnm :roflol:
Hayır olsun derlerrrrr.... :dance:
canimm hic olmaz ise stres yapmiyacaksin o gune kadarr hayirlisi olsunn o test ben de olsa ben hic durmam yapardimma.s.negatif sonuç herzaman ki gibi yine bütün belirtiler çöpe gitti
hayırlısı
bitte cimm sanada gunaydinn guzelimmmmopuyorumnanaktan
negatif sonuç herzaman ki gibi yine bütün belirtiler çöpe gitti
hayırlısı
hayırlısı canım bakalım kısmet ne zaman sabırla beklicez dimi olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?