başka şansımız mı var
adam gibi bi doktor yokki ona da gidelim kendi kendimize bekliyoruz
gunaydin canimm hos geldinngünaydın kızlar nasılsınız
işin kötü tarafı nisan da ankara da yım yumoştan önce gidicem o ay da kaldı
gunaydin canimm hos geldinn
BITTEEEEE iyiiym kis sen nasillsin
yaa bende bir istah varki sormayinn .acaba disarda kar yagiyoo can sikintisindan olmalii elimde olsa buranin soguk manzarasini ceksem gorsenizz birr
6 bitti canım 7 ye başlıycazkıvırcığım senin kaç ay oldu
6 bitti canım 7 ye başlıycaz
yok canım 18 inde adet görücem ben hep 14.gün yumurtluyorum 1 nisan a geliyor yumoş günü bende 1 nisanda gidicem 31 martta beraber olabilirsek o da tutarsa bak onu bilmiyorum iştekıss yumurtlaman martın sonuna den gelmiyomu gitmeden önce yani
canimm soylemesii bir ayip oldukii zatenn sizii cok kiskaniyorumm sinir oldum simdi bak keyfim yerindeydii:mymeka:sölemesi ayıptır burda baharrrr başladıııı sizede gelir yakında canım
canimm seninn yumurtlaman 27 martta basliyo guzelim senle biz ayniyizz yanii nisana kadar sans gunlerin acik acikk sengözlerimebaksanab:jeyyar::jeyyar:kıss yumurtlaman martın sonuna den gelmiyomu gitmeden önce yani
peki hiç kontrole gitmediniz mi :uhm:
kizlar aksam ruyamdaaa dedemlerin yatak odasindayimm
gardolabi actimm boylee kucuk kiz cocuklari icin gelinlikler varyaa onlardan belki 50 tane boy boy vardirrr cokk guzell dedecim dedimm o da dediki torunmlarim icin sakliyom dediiihihoyyyt
ruya yorumöarii ne olabilir kizlarrCADIARZU
HALEV nasılsın canım işler yoğun mu şekerim
negatif sonuç herzaman ki gibi yine bütün belirtiler çöpe gitti
hayırlısı
günaydın kızlar nasılsınız
sen suradan baksana« Dezember 2009Januar 2010Februar 2010 » table.calendar td, table.calendar th, table.calendar { border:1px solid #cccccc } table.calendar { border-collapse:collapse; } table.calendar .day { font-size:11px; color:#666; } table.calendar td div { text-align:center; } table.calendar th { font-size:11px; color:#666; font-weight:normal;}KWMontagDienstagMittwochDonnerstagFreitagSamstagSonntag0 1yok canım 18 inde adet görücem ben hep 14.gün yumurtluyorum 1 nisan a geliyor yumoş günü bende 1 nisanda gidicem 31 martta beraber olabilirsek o da tutarsa bak onu bilmiyorum işte
yok canım 18 inde adet görücem ben hep 14.gün yumurtluyorum 1 nisan a geliyor yumoş günü bende 1 nisanda gidicem 31 martta beraber olabilirsek o da tutarsa bak onu bilmiyorum işte
tomtom hoşgeldin canım... nerelerdesin hiç görünmüyorun.. bebiş ne kadar oldu? iyi mi? bir sıkıntın var mı?
kıvırcıkım... adet olmadan ümit kesilmez... hayırlısı ne ise öyle olsun inş...
samsak .. hayırlısı olsun diyelim.... vardır onunda bir zamanı... inş daha fazla bekletmez bebişler hiç birinizi....
sen suradan baksana« Dezember 2009Januar 2010Februar 2010 » table.calendar td, table.calendar th, table.calendar { border:1px solid #cccccc } table.calendar { border-collapse:collapse; } table.calendar .day { font-size:11px; color:#666; } table.calendar td div { text-align:center; } table.calendar th { font-size:11px; color:#666; font-weight:normal;}KWMontagDienstagMittwochDonnerstagFreitagSamstagSonntag0 1
2
3
1 4
5
6 7 8 9 10 2 11 12 13 14 15 16 17 3 18
19 20
21 22 23 24 4 25 26 27 28
29
30
31
Legende:eher Junge eher Mädchen
Eisprungkalender - urbia.de bak burada gorcen
:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?