Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

gunaydin canimm hos geldinn
BITTEEEEE iyiiym kis sen nasillsin
yaa bende bir istah varki sormayinn .acaba disarda kar yagiyoo can sikintisindan olmalii elimde olsa buranin soguk manzarasini ceksem gorsenizz birr

sölemesi ayıptır burda baharrrr başladıııı sizede gelir yakında canım

kıss yumurtlaman martın sonuna den gelmiyomu gitmeden önce yani
yok canım 18 inde adet görücem ben hep 14.gün yumurtluyorum 1 nisan a geliyor yumoş günü bende 1 nisanda gidicem 31 martta beraber olabilirsek o da tutarsa bak onu bilmiyorum işte

sölemesi ayıptır burda baharrrr başladıııı sizede gelir yakında canım
canimm soylemesii bir ayip oldukii zatenn sizii cok kiskaniyorumm sinir oldum simdi bak keyfim yerindeydii:mymeka:

kıss yumurtlaman martın sonuna den gelmiyomu gitmeden önce yani
canimm seninn yumurtlaman 27 martta basliyo guzelim senle biz ayniyizz yanii nisana kadar sans gunlerin acik acikk sengözlerimebaksanab:jeyyar::jeyyar:

peki hiç kontrole gitmediniz mi :uhm:

eşimde hiç problem yok hatta normalden daha saglıklı sperm testi sonucu dalga geçmiş arkadaşları ceketini atsdan hamile bırakırsın diye
sorun bende galiba ama burda tek doktor var o da hormon testi yaptı o kadar gğit 1 sene sonra gel dedi

hayırlısı olsun tatlım google dan rüyanı yaz çıkar yorumu

HALEV nasılsın canım işler yoğun mu şekerim

iyiyim tatlım yoğun değil arkadaşın face ine bakınıyordum bide aç karnımı doyurdum

negatif sonuç herzaman ki gibi yine bütün belirtiler çöpe gitti
hayırlısı

olsun tatlım en azından biliyorsun sonucu sıkma canını inşallah bir daha ki sefere tutacak

günaydın kızlar nasılsınız

günaydın tatlım hoşgeldin

yok canım 18 inde adet görücem ben hep 14.gün yumurtluyorum 1 nisan a geliyor yumoş günü bende 1 nisanda gidicem 31 martta beraber olabilirsek o da tutarsa bak onu bilmiyorum işte
sen suradan baksana« Dezember 2009Januar 2010Februar 2010 » table.calendar td, table.calendar th, table.calendar { border:1px solid #cccccc } table.calendar { border-collapse:collapse; } table.calendar .day { font-size:11px; color:#666; } table.calendar td div { text-align:center; } table.calendar th { font-size:11px; color:#666; font-weight:normal;}KWMontagDienstagMittwochDonnerstagFreitagSamstagSonntag0 1

2

3

1 4

5

6 7 8 9 10 2 11 12 13 14 15 16 17 3 18

19 20

21 22 23 24 4 25 26 27 28

29

30

31

Legende:
eher Junge
eher Mädchen
Eisprungkalender - urbia.de bak burada gorcen
:lepi:

sen gidene kadar çalış canım zaten spermler uzun süre yaşıyolarmış içerde :))

gaye facebook ta grup kurmuştu ben bi türlü bulamadım ya katılan varmı

tomtom hoşgeldin canım... nerelerdesin hiç görünmüyorun.. bebiş ne kadar oldu? iyi mi? bir sıkıntın var mı?
kıvırcıkım... adet olmadan ümit kesilmez... hayırlısı ne ise öyle olsun inş...
samsak .. hayırlısı olsun diyelim.... vardır onunda bir zamanı... inş daha fazla bekletmez bebişler hiç birinizi....

lapacı hoşgeldin canım nasılsın buyrunnnnnnnnn

şu bal ğolen arı sütü mü ne vardı neydi o kızlar bu ay biraz kür uygulayım bari

ben bişi anlamadım bundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…