Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

LAPACI mm sen nasilsinn guzelimm bebisi hissettmeye basladiniiii

lapacı hoşgeldin canım nasılsın buyrunnnnnnnnn

iyiyim kısllaarr... yoğunum yaa.. haftalardır doğru dürüst takip edemiyorum burayı =(

ravzanur resmi değiştirmişsin.. sağolasın yavv.. gözlerim şaşı olcaktı artık =))) bebişi hissetmeye başlamadım henüz.. erken bunun için... 3. aydayım ben.. 4. ayda hissediliyomuş sanırım.. ama içerde kıpır kıpır oynuyo ultrasonda görüyoruz =)))

hoşbuldum bittecim.. iyiyim çok şükürr... uğraşıyorum işte... sende iyisin inş...
bugün çok enerjikim.. cuma ya.. havada biraz daha iyi.. ohhh gelsin enerrjjiiiiii =))

tamam çözdüm canım 1 nisanda beraber olmam gerekiyormuş
31 marttaki fayda gösterir o zaman sagol

bu arada resmine bayıldım acayip güldürdü beni süper

canim ben seni 17 subat biliyodumm azamana gore diyodumm .
ama boyle 19 subatta olmuyo mecbur nisana gidiyoo
ama benim bir arkads da duzenli 28 gunde ir regl oluyodu ama yumurtlama gunu regl bitiminin hemen sonunda ol,us yanii buu allahin isi bunu kimse bilemez sen gonul rahatliginya esinle beraber ol canimm kafani takmaaa.s.

opuyorumnanaktankızlar ben çkıkıyorum hoşçakalınnnn

ben geldim herkes kaçmış.. halevcim naber..nasılsın? nasıl gidiyor kürler falan? hangisini içiyosun?

ya kızlar deyin bana bakiim bu ay ne kürü yapayım

ben geldim herkes kaçmış.. halevcim naber..nasılsın? nasıl gidiyor kürler falan? hangisini içiyosun?

iyiyim tatlım btç yi uyguluyorum sadece keçiboynuzunun da pekmezini almayı düşünüyorum ama tadı kötü diyor eşim bakalım hastalığımın son günleri zaten, sonra günaşırı çalışmalara başlayacağım hayırlısı olsun artık

bi arkadaşımda hamile ama düşük riski varmış 7 haftalıkmış ilkini de düşürmüştü hamile olmak birşey değil taşıması bile dert yüklü oluyor çok zor ya

haklısın canım bebegi sonradan kaybetmek daha zor allah yardımcısı olsun

ya kızlar deyin bana bakiim bu ay ne kürü yapayım

canım btç yap benim gibi ben memnunum şimdilik artık çörekotu o kadar da iğrenç gelmiyor alıştım sanırsam ama keçiboynuzu pekmezini de almayı düşünüyorum bakalım tatlım:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…