Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım btç yap benim gibi ben memnunum şimdilik artık çörekotu o kadar da iğrenç gelmiyor alıştım sanırsam ama keçiboynuzu pekmezini de almayı düşünüyorum bakalım tatlım:uhm:
hayatım ben onu 4 ay önce yaptım bişi olmadı daha da denemedim

evet yaa..tatları iğrenç oluyo.. içenlere helal olsun... ben o ay hamile kalmasam o soğan suyuna feci kafayı takmıştım içicektim..deeeee..nasıl? çok şükür gerek kalmadı da kurtardım =)
ayy çok üzüldüm yaaaa.... vallah yardımcısı olsun inş... bebeğini onlara bağışlasın.. çok zor gerçektende....

soğan suyu en azından keçiboynuzundan daha iyi onu içebiliyordum ama keçiboynuzu iğrenççççç içmem eğer bu ayda kürlerden fayda görmez isem başka birşey yapmayı düşünmüyorum arkadaşlar günaşırı ilişkilere devam gerisi Allahın işi napalım hayırlısı olsun her zaman için

ya açıkcası ben enfeksiyondan korkuyorum çok kahverengi akıntım oluyor
bunun için sogan kürü mü denesem yoksa direk bal polen e mi başlasam bilemedim yada incir e

bunun için sogan kürü mü denesem yoksa direk bal polen e mi başlasam bilemedim yada incir e

ben soğan suyunu birazda sağlık için içtim sonuçta pko lu değilsemde en azından içimi temizler diye düşünerek uyguladım canım keçiboynuzu da iğrenç geldi bıraktım, şimdi btç uyguluyorum, inciri de içebilirmiyim bilmiyorum canım tatlıyla aram yok ama belki btç den sonra deneyebilirim tadı kötüyse bırakırım napim

günaydın kızlar bu aşamada bana dua eden etmeyen desek olan herkese teşekkürler ama beklentiler boş çıktı adet oldum şimdi. sizi seviyorum görüşürüz
hayırlısı olsun samsakcım... beklemelere devam hep bırlıkte yalnız degılsın olumunekankayizsmile
işin kötü tarafı nisan da ankara da yım yumoştan önce gidicem o ay da kaldı
canım sen gıtmeden dene gun asırı cunku yumurtlama hıc bellı olmuyo bencede Rabbım dılerse olur zaten
kahve akıntı varsa sogon kuru deneyebılırsın bence
ınsallah gerek kalmaz ama olursan adetın ılk gunu basla rahımı temızlıyor ya ılk onu yapmak daha uygun ...
yumurtlamandfa prob varmı kı dr bununla ılgılı bısey dedımı yumurtlama gunlerıne denk gelen bı tarıhte dr a gıttın mı

canım sogan tadı ılıkken ıcınce kotu degıl ama sogutursan kotu gelıyo..
ben ıncırı de ıctım o da tatlı ama kotu degıl tadı kesınlıkle ıcebılırsınız yanı...
sımdı de gunde ıkı kasık kecıboynuzu pekmezı ıcıyoruz esımle...
ben dun banyo yaptım ve acaıb sekılde akıntım var ıkı gundur sanırım erken yumurtluom anlamadım gıttı

Kızlar yine kimse yok ne oldu topiğe??????
dün hamişler çoğaldı topik boşladı denildi ama diğer arkadaşlarda girmiyor yada giremiyor iyice azaldık
kvrckk lorkee ne diyorsunuz bu durum hakkında

selam hanımlar =)
selam supreme hosgeldın nasılsın
Kızlar yine kimse yok ne oldu topiğe??????
dün hamişler çoğaldı topik boşladı denildi ama diğer arkadaşlarda girmiyor yada giremiyor iyice azaldık
kvrckk lorkee ne diyorsunuz bu durum hakkında

valla bende anlamadım gec geldım bende ama ınsanlar genelde arada bakıp cıkıyo artık sanırım eskısı gıbı butun gun onlıne gorunmuyo kımse...
sanırım ya ısler yogun yada kafa dagıtmaya calısıo herkes...

hoşbulduk cnm hamdolsun valla send ne var ne yok, evet banada topic boş gibi geliyo son zamanlardaboshayallersmile

eda gaye çok merak ediyorum dun mugi girdi çıktı yani olmayınca insan merak ediyor
sebinde giremedi bu hafta

selam kuşum iyiyim cokşükür sen nasılsın başladımı bulantıların :ecrin_bebek:
gayeden haberiniz varmı?

bulantılarım 2-3 gündür yok ama bu sabah kusmam oldu :sinifsinif:
aç karnına birde baya zor toparladım kendimi
soğuk algınlığını da attım sayılır
bebiş nasıl?

bulantılar aç karnına daha çok oluyo ayselim aç bırakma mideni yanında hep bişey taşı cubukkraker falan iyi oluyo bazen ve leblebide iyi. kızımda iyi teyzesi, 3lü testimizi yaptık dün. artık 4ay bitti :hulya: heyecanla bekliyorum. İnsallah bu duyguyu isteyen tüm arkadaşlarımda yaşar :Saruboceq:

ÇOK SÜPER TEST SONUÇLARI DA İYİ ÇIKIYORDUR İNŞALLAH
EVET ÇUBUK FINDIK CEVİZ BULUNDURUYORUM YANIMDA
AMA GECELERİ HEMEN UYUYAMIYORUM DOLAYISIYLA SABAHTA KALKAMIYORUM
2 SABAHTIR KAHVALTIYI ES GEÇTİM
DÜN YANIMDA GETİRMİŞTİM BU SABAH ONU DA YAPAMADIM:sinifsinif:

canllarım ben yemeğe gidiyorum gelince görüşürüz afiyet olsun hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…