haklısın canım bebegi sonradan kaybetmek daha zor allah yardımcısı olsun
hayatım ben onu 4 ay önce yaptım bişi olmadı daha da denemedimcanım btç yap benim gibi ben memnunum şimdilik artık çörekotu o kadar da iğrenç gelmiyor alıştım sanırsam ama keçiboynuzu pekmezini de almayı düşünüyorum bakalım tatlım:uhm:
iyiyim tatlım btç yi uyguluyorum sadece keçiboynuzunun da pekmezini almayı düşünüyorum ama tadı kötü diyor eşim bakalım hastalığımın son günleri zaten, sonra günaşırı çalışmalara başlayacağım hayırlısı olsun artık
bi arkadaşımda hamile ama düşük riski varmış 7 haftalıkmış ilkini de düşürmüştü hamile olmak birşey değil taşıması bile dert yüklü oluyor çok zor ya
hayatım ben onu 4 ay önce yaptım bişi olmadı daha da denemedim
ya açıkcası ben enfeksiyondan korkuyorum çok kahverengi akıntım oluyor
bunun için sogan kürü mü denesem yoksa direk bal polen e mi başlasam bilemedim yada incir e
hayırlısı olsun samsakcım... beklemelere devam hep bırlıkte yalnız degılsın olumunekankayizsmilegünaydın kızlar bu aşamada bana dua eden etmeyen desek olan herkese teşekkürler ama beklentiler boş çıktı adet oldum şimdi. sizi seviyorum görüşürüz
canım sen gıtmeden dene gun asırı cunku yumurtlama hıc bellı olmuyo bencede Rabbım dılerse olur zatenişin kötü tarafı nisan da ankara da yım yumoştan önce gidicem o ay da kaldı
kahve akıntı varsa sogon kuru deneyebılırsın benceya açıkcası ben enfeksiyondan korkuyorum çok kahverengi akıntım oluyor
bunun için sogan kürü mü denesem yoksa direk bal polen e mi başlasam bilemedim yada incir e
ben soğan suyunu birazda sağlık için içtim sonuçta pko lu değilsemde en azından içimi temizler diye düşünerek uyguladım canım keçiboynuzu da iğrenç geldi bıraktım, şimdi btç uyguluyorum, inciri de içebilirmiyim bilmiyorum canım tatlıyla aram yok ama belki btç den sonra deneyebilirim tadı kötüyse bırakırım napim
selam supreme hosgeldın nasılsınselam hanımlar =)
Kızlar yine kimse yok ne oldu topiğe??????
dün hamişler çoğaldı topik boşladı denildi ama diğer arkadaşlarda girmiyor yada giremiyor iyice azaldık
kvrckk lorkee ne diyorsunuz bu durum hakkında
hoşgeldin canım
nasılsın?
selam supreme hosgeldın nasılsın
valla bende anlamadım gec geldım bende ama ınsanlar genelde arada bakıp cıkıyo artık sanırım eskısı gıbı butun gun onlıne gorunmuyo kımse...
sanırım ya ısler yogun yada kafa dagıtmaya calısıo herkes...
selam supreme hosgeldın nasılsın
valla bende anlamadım gec geldım bende ama ınsanlar genelde arada bakıp cıkıyo artık sanırım eskısı gıbı butun gun onlıne gorunmuyo kımse...
sanırım ya ısler yogun yada kafa dagıtmaya calısıo herkes...
selam kuşum iyiyim cokşükür sen nasılsın başladımı bulantıların :ecrin_bebek:
gayeden haberiniz varmı?
eda gaye çok merak ediyorum dun mugi girdi çıktı yani olmayınca insan merak ediyor
sebinde giremedi bu hafta
bulantılarım 2-3 gündür yok ama bu sabah kusmam oldu :sinifsinif:
aç karnına birde baya zor toparladım kendimi
soğuk algınlığını da attım sayılır
bebiş nasıl?
bulantılar aç karnına daha çok oluyo ayselim aç bırakma mideni yanında hep bişey taşı cubukkraker falan iyi oluyo bazen ve leblebide iyi. kızımda iyi teyzesi, 3lü testimizi yaptık dün. artık 4ay bitti :hulya: heyecanla bekliyorum. İnsallah bu duyguyu isteyen tüm arkadaşlarımda yaşar :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?