- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
kızlar ben yemeğe gidiyorum gelince görüşürz
afiyet olsun sizlere
hayırlısı olsun samsakcım... beklemelere devam hep bırlıkte yalnız degılsın olumunekankayizsmile
canım sen gıtmeden dene gun asırı cunku yumurtlama hıc bellı olmuyo bencede Rabbım dılerse olur zaten
kahve akıntı varsa sogon kuru deneyebılırsın bence
ınsallah gerek kalmaz ama olursan adetın ılk gunu basla rahımı temızlıyor ya ılk onu yapmak daha uygun ...
yumurtlamandfa prob varmı kı dr bununla ılgılı bısey dedımı yumurtlama gunlerıne denk gelen bı tarıhte dr a gıttın mı
afiyet olsun tatlımcanllarım ben yemeğe gidiyorum gelince görüşürüz afiyet olsun hepinize
slm kızlar
ayselim testim negatif çıktı yine ve herzaman ki gibi
ÇOK SÜPER TEST SONUÇLARI DA İYİ ÇIKIYORDUR İNŞALLAH
EVET ÇUBUK FINDIK CEVİZ BULUNDURUYORUM YANIMDA
AMA GECELERİ HEMEN UYUYAMIYORUM DOLAYISIYLA SABAHTA KALKAMIYORUM
2 SABAHTIR KAHVALTIYI ES GEÇTİM
DÜN YANIMDA GETİRMİŞTİM BU SABAH ONU DA YAPAMADIM:sinifsinif:
hayatım benim bu ay hiç akıntım olmadı hep kuruydum yumoş zamanı bile akıntım olmadı tek umutlandığım belimde agrı vardı bide 10 günden önce gögüslerim fena agrırdı bu sefer uçları sızladı agrım olmadı ama şimdi o agrılardan da başladı yani tükendi umutlarafiyet olsun tatlım
canım ama çok erken bebim yaptığım hatayı yapma sakın
bence gününü bekle günün geldiyse göğüsler büyüyorsa:roflol: ve beyaz akıntın varsa bil ki hamişsin
ama dediğim gibi gününü beklemelisin canım arkadşaıma.s.
slm kızlar
slm kızlar
canım kahvaltı yapmadan olmaz zorlada olsa ye bişeyler yasakkelime
sen kaç gün önceden yapmıştın testi hayatım hani negatif çıkmıştı ya
inşallah hayatımallahtan umut kesilmez canım.bu bebişler daha fazla bekletmez bizi inşallah.
hayırlısı canım ya üzülsekte bişiye faydası olmuyo kicanım negatif cıksada bekle bakalım adetinde gelmedi. gelsede üzülmek yok bak hepimiz hamiş kalıyoruz en güzel zamanı bekliyo miniş gelmek için opuyorumnanaktan
canım regl 27 şubattı
ben 24şubatta yaptım negatifti
28 şubat akşam üzeri çok silik belirsizdi
1 mart sabahı çok net çizgim belirdi
ben yenı aya basladım bugun ınsallah hayırlısı bakalım pekmez ıcıyoruz bı de ben adacayı ıcıyorum bı fıncan hergun ...nasıb...hoşbulduk cnm hamdolsun valla send ne var ne yok, evet banada topic boş gibi geliyo son zamanlardaboshayallersmile
doktor hiçbi probvlem yok dedi ama güvenemedim ki adam gibi muayene etmedi
inşallah hayatım
hayırlısı canım ya üzülsekte bişiye faydası olmuyo ki
3 gün önceden bakmışsın yani ben 6 gün önceden baktım 18 mart benim günüm
ayselim kaç günde bi adet görüyosun bildigim kadarıyla sizdede bi sorun yoktu demi kür falan da uygulamamıştın
afiyet bal şeker olsun hanımlaropuyorumnanaktan
canım benim değişiyordu bazen 28 30 31 oluyordu
reglimde 3-4 öne yada ileri kaymalar oluyordu
bizde sorun yoktu yok hiçbir kür uygulamadım
ben yenı aya basladım bugun ınsallah hayırlısı bakalım pekmez ıcıyoruz bı de ben adacayı ıcıyorum bı fıncan hergun ...nasıb...
hayırlısı ile bebiş gelir inş.bu da kotu dımı dr bısey yok dese bıle gunevenıyo ınsan ...
ama herseyın zamanı var ıste belkı bızım ıcın daha uygun zmana gelmedı bılemıyoruz kı..
bıde anlattıgın kadarıyla sen kafana cok takıyosun ya ondan sıyrılman lazım belkı de boıraz...
kolay degıl bılıyorum sana soyluyorum da ben yapıyomuyum :mymeka:
ben yenı aya basladım bugun ınsallah hayırlısı bakalım pekmez ıcıyoruz bı de ben adacayı ıcıyorum bı fıncan hergun ...nasıb...
bu da kotu dımı dr bısey yok dese bıle gunevenıyo ınsan ...
ama herseyın zamanı var ıste belkı bızım ıcın daha uygun zmana gelmedı bılemıyoruz kı..
bıde anlattıgın kadarıyla sen kafana cok takıyosun ya ondan sıyrılman lazım belkı de boıraz...
kolay degıl bılıyorum sana soyluyorum da ben yapıyomuyum :mymeka:
ya kızlar tahmin dahi edemezsiniz burda in cin top oynuyor 3 nisanda sınaVIM VAR ders dahi çalışamıyorum ses yok insan sesi duysam seviniyorum artık hiçbişeyden zevk alamaz hale geldim insanlıktan çıktım yabu konuda katılıyorum sana kvrck çok kafaya takıyor
ama o da haklı orada çok sıkılıyor aklından çıkarması pek kolay olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?