Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ya kızlar tahmin dahi edemezsiniz burda in cin top oynuyor 3 nisanda sınaVIM VAR ders dahi çalışamıyorum ses yok insan sesi duysam seviniyorum artık hiçbişeyden zevk alamaz hale geldim insanlıktan çıktım ya

canım bak derslerde bahane olur işte benimde 3nisanda sınavım var kafamçokkarıştı
hem vizelerde yüksek alki bebiş gelirse falan finallere çalışamazsın

kızlar sizle paylaşmak istedim diger forumdan alıntıdır
bir gün hz. musa sahabelerine vaaz verirken yandaşlarından biri daha doğrusu karı koca çıkıp soruyorya musa Allah (C.C) ile konuşurmusun bizim bu zmana kadar çocuğumuz olmadı Allah (C.C) e sorarmısın bizim çocuğumuz olacak mı neyse kısacası Musa konuşuyor soruyor Allah (C.C) diyorki ya Musa söle onlara hiç bir zaman döl tutmayacaklar ve Musa bunu çifte anlatıyor boyunları bükük kabul edip dönüyorlar aradan 5 yıl kadar geçiyor yine böyle bir toplantıda Musa bir bakıyor bu çift yanlarında 4 yaşlarında bir çocukla toplantıda vs. sonra Musa Allah (C.C) ile konuşuyor yarabbi hani sen bana bu çift hiç bir zaman döl tutmayacak demiştin ama onların çocuğu olmuş diyor Allah (C.C) de diyorki evet ya Musa ben sana öle dedim gerçektende onlarında alın yazısında bir evlat sahibi olmak yoktu ama onlar buna rağmen bunu bile bile benden ümitlerini kesmediler isyan etmediler dua ettiler bende verdim diyor

canım bak derslerde bahane olur işte benimde 3nisanda sınavım var kafamçokkarıştı
hem vizelerde yüksek alki bebiş gelirse falan finallere çalışamazsın
hayatım benim üniversite bitti bu sınav iş için maliye bakanlıgı uzman alıcakta onun için

ya kızlar tahmin dahi edemezsiniz burda in cin top oynuyor 3 nisanda sınaVIM VAR ders dahi çalışamıyorum ses yok insan sesi duysam seviniyorum artık hiçbişeyden zevk alamaz hale geldim insanlıktan çıktım ya

canım haklısın ya ınsan yalnızlıktan da bı cok seyı kafaya takıyo ama bız senı motıve etmek adına hep tersını soylemelıyız dımı ama aklinialirimsmile
ne sınavına gıreceksın bu arada Allah yardımcın olsun sımdıden

cok dogru hakaten benım de tanıdıklarımın 25 yıl sonra oldu cocukları dusunsene .. hem de tedavı vs olmadan cunku sebebsız olmuyordu ...Allah dıleyınce hepsı olur da bız acelecı ve sabırsızız maalesef ..kendı adıma yanı
hayatım benim üniversite bitti bu sınav iş için maliye bakanlıgı uzman alıcakta onun için

ıyı bakalım hayırlısı ınsallah guzel gecer de sıkılmaktan kurtulursun ...
o zaman ankara ya mı gıdeceksın es durumundan tayın falan mı olacak esın de

kızlar hadı bakalım sıze ıyı muhabbetler ben bıseyler yedıkten sonra umranıyeye gıdecegım..arkadasın sıparıslerı vardı onları alıvereyımm ..

1 sene aday memurluk var 4 ay ankarada egitim sonra gümüşhaneyi tercih etcem buraya gelicem o arada eşim askere gider dönüşte aday memurlugum onaylanır eşimin ataması nere olursa oraya giderim ama hiç çalışmadım ki sınav da zor kısmet artık

ben aslında ıspartalıyım.eşim eskişehirli evlenince bende eskişehirli oldum artık.öyle yanisositososito
anladım canım ..ıyı bakalım sevmıssındır umarım eskısehırı...
kucuk ama herseyı bulabılecegın guzel yerdır ...
bı ayazı var kotu ama ona da alısıyo ınsan

hayırlısı canım ya..ınsallah Raabbım gonlune gore verır esın askere gıtmeden de bebegını kucagına alırsın ınsallah hem de

hayırlı cumalar.. nasılsınız kızlarrr? değişik ve güzel haber varmı bakalım

sana da hayırlı cumalar pınar...
kızlar su saatlerde ısmen duaedelım bırbırımızı ınsallah hepımız gonlumuzdekı her ıstege hayılrısı ıle kavusurz...

anladım canım ..ıyı bakalım sevmıssındır umarım eskısehırı...
kucuk ama herseyı bulabılecegın guzel yerdır ...
bı ayazı var kotu ama ona da alısıyo ınsan

güzel canım eskişehir.hayırlısıyla bide bebiş olsa eminim daha da güzel gelir

işte gelddiimmmm....
hep ben geliyorum kimse kalmıyor burda =( şimdi yakaladım sizi işteeee =)))

şu süt maydonoz buharı yapıyolar ya kızlar genelde herkes ertesi ay hamiş kalmış dogrumudur bu

ewet var hayatım degişik haberler
ben bugün test yaptım ve sonbuç
NEGATİFFFFFFFFFFF

kıyamam ben sanaaa... 2 haftadır ben seni hep hamile diye düşünüyorum sonra tekrar listeye bakıyorum... inşallah bak bu güzel saatte duamızı tekrar ediyoruz tatlım :Saruboceq:

hoşgeldiniz hihoyyyt

hoşbuldukk, nasılmış bugün yeğenimiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…