kıyamam ben sanaaa... 2 haftadır ben seni hep hamile diye düşünüyorum sonra tekrar listeye bakıyorum... inşallah bak bu güzel saatte duamızı tekrar ediyoruz tatlım :Saruboceq:
hoşbuldukk, nasılmış bugün yeğenimiz?
kıyamam ben sanaaa... 2 haftadır ben seni hep hamile diye düşünüyorum sonra tekrar listeye bakıyorum... inşallah bak bu güzel saatte duamızı tekrar ediyoruz tatlım :Saruboceq:
hoşbuldukk, nasılmış bugün yeğenimiz?
benim yaptıklarım : adaçayı, hayıt tohumu çayı içmek, sabah birini akşam birini içtim.. polen ve bal her sabah bi kasık-bir küçük kavanoz bitene kadar- sonraaaa incir kürü yaptım eşimde keçiboynuzu kürü yaptı.. tarifler için bknz ilk sayfa ... unutup yanlış bişey yazmayayım.. gecenlerde okduum burda keçiboynuzunun pekmezide faydalı ama bu kür için dişinizi sıkın ve suyunu için.. başka ne yaptımmm dua ettimm..canım şu senin kullandıgın kürü bi yaz bakiim hani hayırtohumu civan perçemi sogan falan hamiş kaldıgın ilk ay yapmıştın ya bişiler neydi onlar
iyiyizçokşükür bulantılar azalıyo sanki sen nasılsın ne var ne yokbayanssulusmile
en iyisi bi ekmek alıp geleyimdaha çook erken kıvırcıkım yaaa... adetine çok var daha.. nerdeyse 1 hafta var daha... zaten çıksa mucize olurdu....sabret bakalım neler olacak...
canım şu senin kullandıgın kürü bi yaz bakiim hani hayırtohumu civan perçemi sogan falan hamiş kaldıgın ilk ay yapmıştın ya bişiler neydi onlar
anladım canım sagol ama benim kesin tüplerim tıkalı ben çok fazla enfeksiyon kaparımbenim yaptıklarım : adaçayı, hayıt tohumu çayı içmek, sabah birini akşam birini içtim.. polen ve bal her sabah bi kasık-bir küçük kavanoz bitene kadar- sonraaaa incir kürü yaptım eşimde keçiboynuzu kürü yaptı.. tarifler için bknz ilk sayfa ... unutup yanlış bişey yazmayayım.. gecenlerde okduum burda keçiboynuzunun pekmezide faydalı ama bu kür için dişinizi sıkın ve suyunu için.. başka ne yaptımmm dua ettimm..
birden kilo almaya basladım , iştahım açıldı.. birde gece kramp girmeye başladı..
onun dışında iyiyiz...
anladım canım sagol ama benim kesin tüplerim tıkalı ben çok fazla enfeksiyon kaparım
ama şu doktor bi bakmadı ki tüpler açık mı kapalı mı ufffffffffff
hayırlı cumalar.. nasılsınız kızlarrr? değişik ve güzel haber varmı bakalım
anladım canım ..ıyı bakalım sevmıssındır umarım eskısehırı...
kucuk ama herseyı bulabılecegın guzel yerdır ...
bı ayazı var kotu ama ona da alısıyo ınsan
daha çook erken kıvırcıkım yaaa... adetine çok var daha.. nerdeyse 1 hafta var daha... zaten çıksa mucize olurdu....sabret bakalım neler olacak...
geçmiş olsun canım test negatif ama senin gününe daha var diye hatırlıyorum ve neden nisan dedğil de mayıs a kaldı tatlım? merak ettimkızlar ben geldim.... idrar yollarımda iltihap var ama önemli değil dedi doktor...kulağımın yanında çıkan bir sivilcemsi şey için gitmiştim, oda kistmiş( onu alacaklar o yüzden antibıtik verdi...verirkende bebek endişen varsa test yapalım dedi...yaptı negetif... akşama antibiyotiğe başlıyorum...bu ay bitti yani...artık mayısa kısmet
hayatım ama bana pek mantyıklı gelmedi bunu yapar yapmaz ilişkiye girin diyolar ama sperm sıcakta yaşayamaz ki bana riskli gibi geldikvrck çok teşekkür ederim sana bnu duymamıştım.sağol.:dance:
geçmiş olsun canım çabuk iyileş kaldıgımız yerden devam yalnız bırakma bizikızlar ben geldim.... idrar yollarımda iltihap var ama önemli değil dedi doktor...kulağımın yanında çıkan bir sivilcemsi şey için gitmiştim, oda kistmiş( onu alacaklar o yüzden antibıtik verdi...verirkende bebek endişen varsa test yapalım dedi...yaptı negetif... akşama antibiyotiğe başlıyorum...bu ay bitti yani...artık mayısa kısmet
tamam canım beklicemadet görmeden bişi yapma sakın tatlım
[/QUOTE]geçmiş olsun canım test negatif ama senin gününe daha var diye hatırlıyorum ve neden nisan dedğil de mayıs a kaldı tatlım? merak ettim
hayatım ama bana pek mantyıklı gelmedi bunu yapar yapmaz ilişkiye girin diyolar ama sperm sıcakta yaşayamaz ki bana riskli gibi geldi
geçmiş olsun canım çabuk iyileş kaldıgımız yerden devam yalnız bırakma bizi
tamam canım beklicem
yaptıgım testin üzerinde ilişkiden 1 hafta sonra kesin sonuç yazıyodu ona güvenip yaptım testi azıcık bile çıkmadı ikinci çizgi neyse zaten bu ay yumurtlamamıştım hayırlısı olsun
hayatım ama bana pek mantyıklı gelmedi bunu yapar yapmaz ilişkiye girin diyolar ama sperm sıcakta yaşayamaz ki bana riskli gibi geldi
kızlar ben geldim.... idrar yollarımda iltihap var ama önemli değil dedi doktor...kulağımın yanında çıkan bir sivilcemsi şey için gitmiştim, oda kistmiş( onu alacaklar o yüzden antibıtik verdi...verirkende bebek endişen varsa test yapalım dedi...yaptı negetif... akşama antibiyotiğe başlıyorum...bu ay bitti yani...artık mayısa kısmet
yine umutlandırmayın kızlar bitti işte bi daha ki ayı bekle umutlanma testte negatif çıktı falan deyin yaaaaaaaaaaaacanım benim yaptığım testte de öyle diyordukaydirigubbakcemile3
çogu öyle demiyo ben hepsini okudum 3 gün 3 kere yapılcak akşam hemen ilişkiye girilcek banyo yapılmıycakyapar yapmaz değil canım eğer yanlış okumadıysam bunu 3 gün yapıyorsun 3 gün ilişkiye girmiyorsun.bu günlerde kendini sıcak tutuyorsun.sonra ilişki...
yani doğru anladıysam!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?