geçmiş olsun tatlım hayırlısı olsun inşallah tez atlatırsın ve en azından sağlıklı olursun öyle çalışmalara devam edersiniz:1hug:
geçmiş olsun canım çabuk iyileş kaldıgımız yerden devam yalnız bırakma bizi
geçmiş olsun canım test negatif ama senin gününe daha var diye hatırlıyorum ve neden nisan dedğil de mayıs a kaldı tatlım? merak ettim
allah hayırlkı zamanlarda hayırlı va sağlıklı evblat nasip etsin bizlere
allah hayırlkı zamanlarda hayırlı va sağlıklı evblat nasip etsin bizlere
aminnnnnnnnnnnn canım
slm zeytin hoşgeldin
kvrck uyu dinlen sen biraz canım
sude sen 32 yaşındamısın ilk çocuğunu mu istiyosun
hayır tatlım 21 yaşındayım.ilk çocuk için uğraşıyorum.rumuzdai 32 aslen ıspartalı olduğum için...
hay maşallah baya küçükmüşsün ne zamandan beri istiyosunuz
10 aydır evliyim.9 aydır istiyoruz.erken aslında ama olmayınca olsun diye uğraşıyoruz.sen kaç yaşındasın?çocuğun var mı?
anladım canım sagol ama benim kesin tüplerim tıkalı ben çok fazla enfeksiyon kaparım
ama şu doktor bi bakmadı ki tüpler açık mı kapalı mı ufffffffffff
benim doktorda daha bakamadı tüpler açık mı değil mi...bişeyde diyemiyosun ki suratları beş karış.:1no2:
hayır tatlım 21 yaşındayım.ilk çocuk için uğraşıyorum.rumuzdai 32 aslen ıspartalı olduğum için...
halev ne yedin öğlen :)) merak ettim de heuheu bayanssulusmile
kızlar tüpleri kapalı olunca yapılan bi işlem vardı, benim tanıdıgım 4-5 kişi var bunu yaptırıp hemen ilk ay hamile kaldılar.. doktorlar niye en son buna bakıyolar bilmiyorum yani...
bu arada bende 5 gün önce testte negatif görmüştüm.. sonra pozitife döndü. belli olmaz valla.. aklinialirimsmile
prayforu nasılsın canım inşallah herşey yolundadır. rahim filmi hsg den mi bahsediyosun acaba
ben 29 yaşındayım bizimde 1 yıldır olmuyo eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu işte beklemediyiz canım sen daha küçüksün ama 9 aydır olmadığı için gittiniz mi kontrole falan
canım nohut, bulgur, sebze çorbası bide salata turşusu yedim :kedi:
kızlar tüpleri kapalı olunca yapılan bi işlem vardı, benim tanıdıgım 4-5 kişi var bunu yaptırıp hemen ilk ay hamile kaldılar.. doktorlar niye en son buna bakıyolar bilmiyorum yani...
bu arada bende 5 gün önce testte negatif görmüştüm.. sonra pozitife döndü. belli olmaz valla.. aklinialirimsmile
prayforu nasılsın canım inşallah herşey yolundadır. rahim filmi hsg den mi bahsediyosun acaba
sağol canım yolunda herşey...
evet rahim filmi çekitirip hemen sonraki ay hamile kalan çok var. birde bir arkadaşıma dr demişki önce 8 ay bekleyin...sonra olmazsa seni kontrol ve takip edelim sonra olmazsa eşine bakalım. dedim saçmalamayın sanki aynı anda kontrol olsa ne olurki.. boşa vakit kaybı. yap herşeyi check up gibi en baştan beli olsun. alem bu doktorlarda vallaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?