Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

geçmiş olsun tatlım hayırlısı olsun inşallah tez atlatırsın ve en azından sağlıklı olursun öyle çalışmalara devam edersiniz:1hug:

sağol kuzummmm...öle antibotikle iş sakat çünkü

geçmiş olsun canım çabuk iyileş kaldıgımız yerden devam yalnız bırakma bizi

siz devam edin kuzum yetişcem inşallah

geçmiş olsun canım test negatif ama senin gününe daha var diye hatırlıyorum ve neden nisan dedğil de mayıs a kaldı tatlım? merak ettim

tam enter a bastım farkettim ki mayıs değil nisan...demekki mayıs olacak napalım artık:)))

slm zeytin hoşgeldin
kvrck uyu dinlen sen biraz canım

EDUTUM geçmiş olsun canım zaten belliydi bişeyler olduğu ilacını kullan iyileşirsin canım

10 aydır evliyim.9 aydır istiyoruz.erken aslında ama olmayınca olsun diye uğraşıyoruz.sen kaç yaşındasın?çocuğun var mı?

ben 29 yaşındayım bizimde 1 yıldır olmuyo eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu işte beklemediyiz canım sen daha küçüksün ama 9 aydır olmadığı için gittiniz mi kontrole falan

anladım canım sagol ama benim kesin tüplerim tıkalı ben çok fazla enfeksiyon kaparım
ama şu doktor bi bakmadı ki tüpler açık mı kapalı mı ufffffffffff

benim doktorda daha bakamadı tüpler açık mı değil mi...bişeyde diyemiyosun ki suratları beş karış.:1no2:

kızlar tüpleri kapalı olunca yapılan bi işlem vardı, benim tanıdıgım 4-5 kişi var bunu yaptırıp hemen ilk ay hamile kaldılar.. doktorlar niye en son buna bakıyolar bilmiyorum yani...
bu arada bende 5 gün önce testte negatif görmüştüm.. sonra pozitife döndü. belli olmaz valla.. aklinialirimsmile

hayır tatlım 21 yaşındayım.ilk çocuk için uğraşıyorum.rumuzdai 32 aslen ıspartalı olduğum için...

erkenden dogursam senin kadar kızım olurdu nerdeyse ...
daha çok gençsiniz, uğraşın ama dert etmeden -keyifle - ugrasın sengözlerimebaksanab

ben 29 yaşındayım bizimde 1 yıldır olmuyo eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu işte beklemediyiz canım sen daha küçüksün ama 9 aydır olmadığı için gittiniz mi kontrole falan

gitmezmiyiz hiç eşim ölüyo çocuk diye...
sorun bende çıktı eşim temiz yani.pko ve prolaktin yüksekliği.5 aydır doktora gidiyoruz.henüz doktor yumurta takibi falanda yapmadı.bekliyoruz öyle.durmadan hap yutuyorum...senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…