Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

erkenden dogursam senin kadar kızım olurdu nerdeyse ...
daha çok gençsiniz, uğraşın ama dert etmeden -keyifle - ugrasın sengözlerimebaksanab

stres yapmayım diyorum ama olmuy
or ki.tanıdığım tanımadığım herkes yok mu çocuk deyip duruyo.eşimde çok istiyo.allah büyük biran evvel olur inşallah...

hormonlar stresten de artıyo canım prayforunun dediği gibi yaşınız genç rahat rahat uğraşın tatlım :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

stres yapmayım diyorum ama olmuy
or ki.tanıdığım tanımadığım herkes yok mu çocuk deyip duruyo.eşimde çok istiyo.allah büyük biran evvel olur inşallah...

kimseye açıklama yapmanız gerekmez. ben hep bu yaşıma rağmen daha düşünmüyoruz dedim kestim atttım.. üzüldüğüm ve sıklıdıgım çok oldu. burdaki arkdaslarla paylastık. en yakın arkadaslarımın bile bunun için ugrastıgımdan haberi yooktu. daha rahat oluyor böyle bence... kaydirigubbakcemile5

evet bende kimseye birşey demiyorum çalışmalara başladık bekliyoruz ne zaman olursa artık diyorum

bizde öyle söyledik ama bizim sülale biraz şüpsenağlamaheci ufaktan dedikodular başlamış bile. sudenin çocuğu olmuyormuş die...

bizde öyle söyledik ama bizim sülale biraz şüpsenağlamaheci ufaktan dedikodular başlamış bile. sudenin çocuğu olmuyormuş die...

hiç üzülme canım. dedikodu yapmak isteyen her zaman sebep yaratır... sen duanı eksik etme Rabbim kabul eder hayırlısıyla..

pınarrrr ben geldim
bugün biraz yoğun işler
bende bulantı var birde 2.kez kustum bugünsempatiksalakcinni

edutcum.. geçmiş olsun canım...

hayırlısı olsun test de yaptırmışsın... inş zamanı gelince belirivericek minişler karınlarınızda

Kızlar selam nasılsınız
ya pray cım maşallah 22 hafta olmus bıle... Ya zaman ne cabuk gecıyor

Kızlar selam nasılsınız
ya pray cım maşallah 22 hafta olmus bıle... Ya zaman ne cabuk gecıyor

oldu hakikaten inanamıyorum bazen. dr 28 . haftayı bekle alışveriş vs için dedi. 3-4 hafta sonra alışverişe hız vericez inşallah.. sadece çok şirin çoraplar aldım. hiçbişey almadan da duramadım.
sizde büyüyosunuz maşallah.... kardeşlerimiz çoğalıyor ne güzel, bu ay bitene kadar herkesin bebişi göbüşüne gelsin diye dua ediyorum...

sen nasılsın, dr kontrolüne gittinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…