erkenden dogursam senin kadar kızım olurdu nerdeyse ...
daha çok gençsiniz, uğraşın ama dert etmeden -keyifle - ugrasın sengözlerimebaksanab
gitmezmiyiz hiç eşim ölüyo çocuk diye...
sorun bende çıktı eşim temiz yani.pko ve prolaktin yüksekliği.5 aydır doktora gidiyoruz.henüz doktor yumurta takibi falanda yapmadı.bekliyoruz öyle.durmadan hap yutuyorum...senağlama
sağol canım yolunda herşey...
evet rahim filmi çekitirip hemen sonraki ay hamile kalan çok var. birde bir arkadaşıma dr demişki önce 8 ay bekleyin...sonra olmazsa seni kontrol ve takip edelim sonra olmazsa eşine bakalım. dedim saçmalamayın sanki aynı anda kontrol olsa ne olurki.. boşa vakit kaybı. yap herşeyi check up gibi en baştan beli olsun. alem bu doktorlarda vallaaa
aynen.katılıyorum bu görüşüne.çok sinirler.başta sorunları görüp ona göre çözüm üretelim demiyorlar..
geçmiş olsun edut cum
sağol canım yolunda herşey...
evet rahim filmi çekitirip hemen sonraki ay hamile kalan çok var. birde bir arkadaşıma dr demişki önce 8 ay bekleyin...sonra olmazsa seni kontrol ve takip edelim sonra olmazsa eşine bakalım. dedim saçmalamayın sanki aynı anda kontrol olsa ne olurki.. boşa vakit kaybı. yap herşeyi check up gibi en baştan beli olsun. alem bu doktorlarda vallaaa
valla doktor kaç aydır uğraşıyosunuz derse direk 10 ay oldu dicen sürekli oyalıyolar yaaklava: klava:
EDUTUM geçmiş olsun canım zaten belliydi bişeyler olduğu ilacını kullan iyileşirsin canım
valla doktor kaç aydır uğraşıyosunuz derse direk 10 ay oldu dicen sürekli oyalıyolar yaaklava: klava:
kesinlikle evet. yanlışlıkla demediyseniz başka doktora gidip öyle diyin sempatiksalakcinni
canımcım....sağol...kist bu arada kulağımda çıktı ama vu sefer:)))
geçmiş olsun canım.. :teselli:
stres yapmayım diyorum ama olmuy
or ki.tanıdığım tanımadığım herkes yok mu çocuk deyip duruyo.eşimde çok istiyo.allah büyük biran evvel olur inşallah...
geçmiş olsun.umarım önemli bişey değildir:çok üzgünüm:
kimseye açıklama yapmanız gerekmez. ben hep bu yaşıma rağmen daha düşünmüyoruz dedim kestim atttım.. üzüldüğüm ve sıklıdıgım çok oldu. burdaki arkdaslarla paylastık. en yakın arkadaslarımın bile bunun için ugrastıgımdan haberi yooktu. daha rahat oluyor böyle bence... kaydirigubbakcemile5
bizde öyle söyledik ama bizim sülale biraz şüpsenağlamaheci ufaktan dedikodular başlamış bile. sudenin çocuğu olmuyormuş die...
pınarrrr ben geldim
bugün biraz yoğun işler
bende bulantı var birde 2.kez kustum bugünsempatiksalakcinni
Kızlar selam nasılsınız
ya pray cım maşallah 22 hafta olmus bıle... Ya zaman ne cabuk gecıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?