Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

pınarrrr ben geldim
bugün biraz yoğun işler
bende bulantı var birde 2.kez kustum bugünsempatiksalakcinni

canım ya kıyamam ama sabret 16 haftada azalıyor =) bende cok kusuyodum azaldı. Daha hiç kilo almadım hatta ilk zamanlar vermiştim bile kaydirigubbakcemile3 olsun bunlar güzel kusmalarkaydirigubbakcemile5

canım ya kıyamam ama sabret 16 haftada azalıyor =) bende cok kusuyodum azaldı. Daha hiç kilo almadım hatta ilk zamanlar vermiştim bile kaydirigubbakcemile3 olsun bunlar güzel kusmalarkaydirigubbakcemile5

16 mı oldunuz siz güzel bebişim benim.. zaman geçiyor hakikaten... sen nasılsın tatlım

bende geldim bende.. çok şüküürrr....
bende 12 yim =))))
pınar sen 22 sin yaa.. boshayallersmile o günleri görcekmiyiz ki...
3 nisanda cinsiyet öğrenicez inş.....

bende geldim bende.. çok şüküürrr....
bende 12 yim =))))
pınar sen 22 sin yaa.. boshayallersmile o günleri görcekmiyiz ki...
3 nisanda cinsiyet öğrenicez inş.....

hoşgeldiniz efendimmmm buyrunnnnnnnnn

hayırlısı tatlım. zaman geçiyor sağlık olsunda

hoşgeldiniz efendimmmm buyrunnnnnnnnn

hayırlısı tatlım. zaman geçiyor sağlık olsunda

hoşbulldduummmm kaydirigubbakcemile2

aman sağlıklı olsun da..başka birşey istemiyorum zaten...
sizler nasılsınız bakalım? varmı bir sıkıntı.. bir prens bir prenses.... ohh maşallaahhh zengin topiğimiz.. çeşitlilik var.. kaydirigubbakcemile3

ben kaçıyorum lapacim tatlım... güzel haberler bekliyoruz her zaman.. güzel haftasonları herkeseee

ayseell.. sen ne zaman gidecektin doktora?

supreme canım senin nasıl gidiyor? prenses iyi değil mi?

iyiyiz kuşum valla zaman geçiriyoruzboshayallersmile, akşam arkadaşlarımıza gidicezde kız çalışıyo ben ona tatlı falan yapim bu arada. gelirim yinee öptüm siziiiikaydirigubbakcemile5

iyiyiz kuşum valla zaman geçiriyoruzboshayallersmile, akşam arkadaşlarımıza gidicezde kız çalışıyo ben ona tatlı falan yapim bu arada. gelirim yinee öptüm siziiiikaydirigubbakcemile5

bende isterriimm bende isterriimmm aklinialirimsmile
kolay gelsin sanaaaa

canım önümüzdeki c.tesi gidecem tatlım merakla bekliyorum walla kesesini de göremedim kalp atışını da duyamadım
haftaya c.tesi gidince bebişimi görecem kalp atışlarını duyacam inşallah

canım önümüzdeki c.tesi gidecem tatlım merakla bekliyorum walla kesesini de göremedim kalp atışını da duyamadım
haftaya c.tesi gidince bebişimi görecem kalp atışlarını duyacam inşallah

1 hafta kalmış.. =)
duyarsın merak etme.. güp güp güp güp atıcak minicik kalbii =)

canlar iyi akşamlar kendinize iyi bakın görüşürüz haftaya herşey gönlünüzce olsuniyi hafta sonu geçirin takılmayın hiçbirşeye öpüyorum hepinizi

iyi akşamlar halevv..
bende kaçıyorum... herkese iyi haftasonlarrrıııı
opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…