Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

iyi tatiller kızlar kendinize iyi bakın
iyi akşamlar bol hamiş haberli bir hafta sonu diliyorum
p.tesi görüşmke dileğiyle allaha emanet olun öpüldünüzzz

mrb arkadaşlar benide aranıza alırmısınız lapaci arkadasım önerdı bu topiği

kızlar benide alırmısınız aranıza bu topiğ lapacı arkadasım önerdi

hoşbulduk arkadaşlarrr teşekkürleee

ben 1,5yıllık evlıyım 23yasındayım.adet düzensizliği sorunu yaşıyordum kızlıgımdan berii.gitmediği doktor hastane kalmadı hepsi diana35 verdi .3ay hasta olmadıgımı bilirim arkadaşlar hp hapla hasta oluyorr.ocakda tejkrar doktora gittim ve bana polikistik over oldugum u söyledi ve bebk için tedavı olmam gerekebilir dedi.bende o zmana hemen tedavıye başlayalım dedı.aslında bebiş düşünmüyorduk ama hastalıgımı ögrenınce hemen başlayalım dedık..tahlıller yapıldı iyi çıktı.farlutalla hasta oldum yumurta takıbım yapıldı.yumurta yok dedı doktor.sonra yine farlutalla hasta oldum adetın 5,günü klomene başladım 50mg sabah akşam yumurta takıbım yapıldı malesefkı yıne yumurtaa yok dendı.bugun tekrar muayne oldum yumurta yok.salı günü tekrar yumurta takıbı yapılacak ve iğne tedavisine başlaycam arkadaşlar.ve bugun doktoruma sordum bazı pko arkadaslardan duymustum glukofen kullanabılırmıyım diye kullan dedi yumurta geliştirmek içinmiş sabah akşam 1tane 6ay kullan dedi.
anlayacgınız bir yumurtam bileee yokk.ama umutsuzluga düşmüyorumm.
lapaci arkadsımın hikayesinden sonra daha çok ümitlendim ve allah razı olsunn çokk destek olduu.

kendimi biraz uzun anlattım galıbaa arkadaşlar kusura bakmayınn

bu pko herkesin başına bela galiba.hayırlısı canım bende pkoluyum.doktora gidiyorum ama bebiş hala yok.9aydır istiyoruz.allah büyük

bu pko herkesin başına bela galiba.hayırlısı canım bende pkoluyum.doktora gidiyorum ama bebiş hala yok.9aydır istiyoruz.allah büyük

ben 2ay önce ögrendım pko oldugum canımm.hadı hayırlısı inş.rabbim isteyen herkese verir.içinde bizlerede amınnn:Saruboceq:

ben çıkıyorum kılzar herkese hayılrı akşamlar yarın grşürüz

kızlar ben 2 gündür evde yoktum arkadaşımın eşi şehirdışına çıkmıştı onun yanında kaldım.biri 20 öbürü 4,5 aylık bebişlerle uğraştık.Çatlatma iğnesinden sonraki 3-4 günü değerlendirdik ama 2 gündür ilişki olmadı ben evde olmadığım için. Fakat bu arada arkadaşımdayken kasıklarımda çok hafif gerilme ve batmalar oldu.ınşallah bu sefer tutmuştur ve bebişim gelmiştir göbüşüme. Sizlerde ne var ne yok?

Ayselcim bu arada ben gokcek 'e msj atmıştım cevap gelmiş bebeği Kız'mış. Bir prenses daha yolda :)

ewet canim boyle umutlu ve pozitif oll .insallahh bebisin gobisindedir canim benimmm,hem bu arada yardiminle hayir duasi da almis oldun oyle degilmiiii:Saruboceq::1hug:
hadi kızlar sude kaçar.!!!
öpüldünüz hepiniz.sonra görüşmek üzere bayyy
sende opuldun guzelimm :hulya:

nedir canım onların yaptıgı şey bende yapayım bu ay belki işe yarar
ben 6 gün önce yaptım işte daha 6 gün var inşallah benimde sonradan pozitif çıkar

slm zeytin hoşgeldin
kvrck uyu dinlen sen biraz canım
uyumuşum canım ya hemde deli gibi heryerim agrıyor iyi geldi

ya kızlar fena halde gögüs uçlarım kaşınıyor anlatamam size tutup koparmak istiyorum uçlarını
bu da hamilelik belirtisi demi ama yok umutlanmadan beklicem bu sefer çünkü akıntım yok ben kafayı yedim galiba kızlar neyse

ben 2ay önce ögrendım pko oldugum canımm.hadı hayırlısı inş.rabbim isteyen herkese verir.içinde bizlerede amınnn:Saruboceq:

canım bende 2 ay önce öğrendim 16 Ocak da pkolu olduğumu 23 Ocak da adet oldum.O son adetim oldu şimdi 6 haftalık hamileyim.İnşallah sende benim gibi pkolu olduğunu ve hamile olduğunu arka arkaya öğrenenlerden olursun boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…