mrb arkadaşlar benide aranıza alırmısınız lapaci arkadasım önerdı bu topiği
mrb arkadaşlar benide aranıza alırmısınız lapaci arkadasım önerdı bu topiği
hoşbulduk arkadaşlarrr teşekkürleee
ben 1,5yıllık evlıyım 23yasındayım.adet düzensizliği sorunu yaşıyordum kızlıgımdan berii.gitmediği doktor hastane kalmadı hepsi diana35 verdi .3ay hasta olmadıgımı bilirim arkadaşlar hp hapla hasta oluyorr.ocakda tejkrar doktora gittim ve bana polikistik over oldugum u söyledi ve bebk için tedavı olmam gerekebilir dedi.bende o zmana hemen tedavıye başlayalım dedı.aslında bebiş düşünmüyorduk ama hastalıgımı ögrenınce hemen başlayalım dedık..tahlıller yapıldı iyi çıktı.farlutalla hasta oldum yumurta takıbım yapıldı.yumurta yok dedı doktor.sonra yine farlutalla hasta oldum adetın 5,günü klomene başladım 50mg sabah akşam yumurta takıbım yapıldı malesefkı yıne yumurtaa yok dendı.bugun tekrar muayne oldum yumurta yok.salı günü tekrar yumurta takıbı yapılacak ve iğne tedavisine başlaycam arkadaşlar.ve bugun doktoruma sordum bazı pko arkadaslardan duymustum glukofen kullanabılırmıyım diye kullan dedi yumurta geliştirmek içinmiş sabah akşam 1tane 6ay kullan dedi.
anlayacgınız bir yumurtam bileee yokk.ama umutsuzluga düşmüyorumm.
lapaci arkadsımın hikayesinden sonra daha çok ümitlendim ve allah razı olsunn çokk destek olduu.
kendimi biraz uzun anlattım galıbaa arkadaşlar kusura bakmayınn
İYİ AKŞAMLAR ŞEKERLERRRR opuyorumnanaktan
bu pko herkesin başına bela galiba.hayırlısı canım bende pkoluyum.doktora gidiyorum ama bebiş hala yok.9aydır istiyoruz.allah büyük
ewet canim boyle umutlu ve pozitif oll .insallahh bebisin gobisindedir canim benimmm,hem bu arada yardiminle hayir duasi da almis oldun oyle degilmiiii:Saruboceq::1hug:kızlar ben 2 gündür evde yoktum arkadaşımın eşi şehirdışına çıkmıştı onun yanında kaldım.biri 20 öbürü 4,5 aylık bebişlerle uğraştık.Çatlatma iğnesinden sonraki 3-4 günü değerlendirdik ama 2 gündür ilişki olmadı ben evde olmadığım için. Fakat bu arada arkadaşımdayken kasıklarımda çok hafif gerilme ve batmalar oldu.İnşallah bu sefer tutmuştur ve bebişim gelmiştir göbüşüme. Sizlerde ne var ne yok?
sende opuldun guzelimm :hulya:hadi kızlar sude kaçar.!!!
öpüldünüz hepiniz.sonra görüşmek üzere bayyy
nedir canım onların yaptıgı şey bende yapayım bu ay belki işe yararkızlar tüpleri kapalı olunca yapılan bi işlem vardı, benim tanıdıgım 4-5 kişi var bunu yaptırıp hemen ilk ay hamile kaldılar.. doktorlar niye en son buna bakıyolar bilmiyorum yani...
bu arada bende 5 gün önce testte negatif görmüştüm.. sonra pozitife döndü. belli olmaz valla.. aklinialirimsmile
erkenden dogursam senin kadar kızım olurdu nerdeyse ...
daha çok gençsiniz, uğraşın ama dert etmeden -keyifle - ugrasın sengözlerimebaksanab
uyumuşum canım ya hemde deli gibi heryerim agrıyor iyi geldislm zeytin hoşgeldin
kvrck uyu dinlen sen biraz canım
ben 2ay önce ögrendım pko oldugum canımm.hadı hayırlısı inş.rabbim isteyen herkese verir.içinde bizlerede amınnn:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?