Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ayyy inş.canım yaaa inş..bakalım ögrenır ogrenmez başladım tedaviye hayırlısı canımm.sen tedavi gördünmü canım herhangi bi ilaç falan kullandınmı canımmm

günaydınnnn kızlarrrrrrrrrropuyorumnanaktan

bu arada ismimizi güncelleyin diye tekrar mail attım umarım bu sefer yenileme olur

günaydın arkadaşlar nasılsınızzz.

mervam bişey sorcam yaa istanbulda hangi hastaneye ve hangi doktora gidiyorsun canımm.doktorumu değiştircemdee

ayyy inş.canım yaaa inş..bakalım ögrenır ogrenmez başladım tedaviye hayırlısı canımm.sen tedavi gördünmü canım herhangi bi ilaç falan kullandınmı canımmm

yok canım doktor bi seneyi dolduralım demişti sadece adet olmam için farlutal içtim bide sağan kürü yaptım ben gerçi daha kür bitmeden hamile kalmışım bile :))

yok canım doktor bi seneyi dolduralım demişti sadece adet olmam için farlutal içtim bide sağan kürü yaptım ben gerçi daha kür bitmeden hamile kalmışım bile :))

oo süpermiş valla canım bende çok ama adet düzensizliği 2-3ay olmadıgım oluyor bende farlutal kullanıyorum canımm.soğan suyu içtim 15gün.incir suyu içtim bir hafta. bal tarcın yedım 5gün falan kullandım şimdide bal poel yiyom bakalım ne sonuc alcam bide dün glukofene başladım hadı hayılrısıinş.bende senin gibi hemen hamıle kalırım

BUGÜN BAFONUN DOĞUM GÜNÜ

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIMMMkaydirigubbakcemile2hihoyyytsositososito:sm_cool:

dogum günün kutlu olsun bafocumm opuyorumnanaktan a.s.

heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy harikasınız........

çok sevindim....ck tesekkur ederim arkadaşlarım

arkadaşlar merhaba nezamndır nete giremiyodum sizleri unuttum sanmayın bu arada teyzeleri kızım olucakmış dün öğrendim cinsiyetini hadi hadi boş oturmayın okadar teyzeleri var bişeyler örmeye başlayın pembeler sarılar yeşiller allah hepinizin gönlüne göre versin bende umutsuzlardandım bir zamnlar 9ay sonunda hamile kalabildim ama çok dua ettim ve çok hamile duası aldı şimdi bizlerde sizler için dua ediyoruz arkadaşlar en yakın zamnda inşallah

Kızlar slm herkese,aranıza beni de alır mısınız???Ben de 2 yıldır bebek istiyorum ama Rabbim henüz vermedi.

günaydın arkadaşlar hepinize güzel bir hafta diliyorumzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…