günaydın arkadaşlar hepinize güzel bir hafta diliyorumzemuszemus
Ayselcim bu arada ben gokcek 'e msj atmıştım cevap gelmiş bebeği Kız'mış. Bir prenses daha yolda :)
gübaydın halev.. nasılsın bakalım? ne var ne yok?
Selam kızlar. Uzuuuuun zamandır görüşemedik. İyisiniz umarım.
Evet gyshnky'in de dediği gibi benimki prenses :)
Hepinizin başına inşallah....
iyiyim tatlım keçiboynuzu pekmezi aldım ama daha başlamadım başka birşey de uygulamıyorum vazgeçtim artık ya eşim testi aptırana kadar birşey kullanmak istemiyorum neyse sen nasılsın bebişle nasıl geçiyor:1rolleyes:
kaç haftalık hamilesin gokcek?
bende 3 nisanda öğrenicem cinsiyeti kısmetse =)
22.haftaya girdim. Sen? Hayırlısı olsun senin içinde.Sağlıklı olsunda inşallah:)
edut, halev yavru kuşlar günaydııınn nasılsınızz bakiim
valla kuzum eh işte...bu ay umudum kalmadı biliyordun birde arkadaşım hamile kalmıştı kesesi boşmuş bu hafta kürtaj olacak...hayırlısı sen nasılsın
hepinize kucak dolusu gunaydinlar iyi haftalarr
hemen ben kotu haberi vereyim benimkiler gelecek galiba kahve rengi akintilar gelmeye basladiiohaoldumsmile
hemen baska dr. aradim gunum bitince oradan randevu aldimm insallah bu dr iyi gelirr:Saruboceq:
canimii uzmuyorumdaaaaa ne bilimm o ann bana bir sinir geliyorr esimii bogasimm geliyoo nedenseeeeguclubacismilegünaydın şekerimmmmm üzme tatlı canını olumunekankayizsmile
günaydınn hepiciğiniiizzeeeee opuyorumnanaktan
tekrardan iyi haftalarr...
nassınızz bakiim...edutcum nasıl oldun? senin yanma falan vardı ya
bitteee..sen nasılsın canım..
sende ne var ne yok ravzanur
günaydınn hepiciğiniiizzeeeee opuyorumnanaktan
tekrardan iyi haftalarr...
nassınızz bakiim...edutcum nasıl oldun? senin yanma falan vardı ya
bitteee..sen nasılsın canım..
sende ne var ne yok ravzanur
canimii uzmuyorumdaaaaa ne bilimm o ann bana bir sinir geliyorr esimii bogasimm geliyoo nedenseeeeguclubacismile
ewetttttttttttt cunkuu benim kadar kafasina takmiyorrr .olmazsa bidaki ay olur diyorrrr....hic caba gostermiyo sorsan istiyoo gicik seyyy iyiki ewde yokk yoksa kavga cikaririm yani cok sinirlöiyim cokkkeşini mi suçluyosun bu durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?