Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Ayselcim bu arada ben gokcek 'e msj atmıştım cevap gelmiş bebeği Kız'mış. Bir prenses daha yolda :)

Selam kızlar. Uzuuuuun zamandır görüşemedik. İyisiniz umarım.
Evet gyshnky'in de dediği gibi benimki prenses :)
Hepinizin başına inşallah....

gübaydın halev.. nasılsın bakalım? ne var ne yok?

iyiyim tatlım keçiboynuzu pekmezi aldım ama daha başlamadım başka birşey de uygulamıyorum vazgeçtim artık ya eşim testi aptırana kadar birşey kullanmak istemiyorum neyse sen nasılsın bebişle nasıl geçiyor:1rolleyes:

hayırlısı olsun.. inş birisi şifa olur sana da...
valla biz iyiyiz çok şükür.. bebiş de iyi... geçinip gidiyoruz güzel güzel =)))

22.haftaya girdim. Sen? Hayırlısı olsun senin içinde.Sağlıklı olsunda inşallah:)

22. hafta.. ayy ne güzel yaa.. senin yarın kadarım ben daha.. 13. haftadayım.... geçmek bilmiyo günler.. göbek bile çıkmadı doğru dürüst.. =(
dediğin gibi sağlıklı olsun da...başka birşey istemiyorum...
inş sağ salim hayırlısıyla alırsın prensesi kucağına...

günaydın arkadaşlar hepinize iyi haftalarrropuyorumnanaktan

edut, halev yavru kuşlar günaydııınn nasılsınızz bakiim

valla kuzum eh işte...bu ay umudum kalmadı biliyordun birde arkadaşım hamile kalmıştı kesesi boşmuş bu hafta kürtaj olacak...hayırlısı sen nasılsın

hepinize kucak dolusu gunaydinlar iyi haftalarr
hemen ben kotu haberi vereyim benimkiler gelecek galiba kahve rengi akintilar gelmeye basladiiohaoldumsmile
hemen baska dr. aradim gunum bitince oradan randevu aldimm insallah bu dr iyi gelirr:Saruboceq:

valla kuzum eh işte...bu ay umudum kalmadı biliyordun birde arkadaşım hamile kalmıştı kesesi boşmuş bu hafta kürtaj olacak...hayırlısı sen nasılsın

ya bende haftasonu kabuslarla boğuştum hayırdır inşallah boş gebelik zor bir durum ya Allah sağlıklı ve hayırlısını versin dimi canım bunları yaşatmasın bizlere

günaydınn hepiciğiniiizzeeeee opuyorumnanaktan
tekrardan iyi haftalarr...
nassınızz bakiim...edutcum nasıl oldun? senin yanma falan vardı ya
bitteee..sen nasılsın canım..
sende ne var ne yok ravzanur

günaydın şekerimmmmm üzme tatlı canını olumunekankayizsmile

çok şükür iyiyim canım asıl sen ve bebişimis nasılsınız

günaydın kuzu...yok benim yanmam yoktuda çok sık tuvalete çıkıyordum geçti...doktor sadece idrar tahlili aldı...başka bir rahatsızlığımdan dolayı bana agumentin vermişlerdi kullan bunu dedi... 100ul mi ne çıkmış yüksek değil dedi anlamadım bacım....
kulağımın yanında ufak bişi çıkmıştı, zaten o yüzden gitmiştim bide...onu alacaklar..antibiyotik yazarken hamilelik testi yaptılar..negatif çıktı((( zaten bu ay yumurlamadım bile bence ya neyse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…