kizlar ben cikiyorum islerim varr .size iyi sohbetlerrr opuyorumnanaktan
ewetttttttttttt cunkuu benim kadar kafasina takmiyorrr .olmazsa bidaki ay olur diyorrrr....hic caba gostermiyo sorsan istiyoo gicik seyyy iyiki ewde yokk yoksa kavga cikaririm yani cok sinirlöiyim cokkk
hayırlısı olsun bi tanem bi daha ki ay bahar hamişi olursunhepinize kucak dolusu gunaydinlar iyi haftalarr
hemen ben kotu haberi vereyim benimkiler gelecek galiba kahve rengi akintilar gelmeye basladiiohaoldumsmile
hemen baska dr. aradim gunum bitince oradan randevu aldimm insallah bu dr iyi gelirr:Saruboceq:
bittecim bebegin olmaması zor olduktan sonra o sevinç umut falan bunlardan sonra kürtaj olması çok daha zorya bende haftasonu kabuslarla boğuştum hayırdır inşallah boş gebelik zor bir durum ya Allah sağlıklı ve hayırlısını versin dimi canım bunları yaşatmasın bizlere
canım eşimde bana aynı şeyleri yapıyodu uyurken şunun kafasına yastıgı koyup bogsaM falan diye çok düşündümewetttttttttttt cunkuu benim kadar kafasina takmiyorrr .olmazsa bidaki ay olur diyorrrr....hic caba gostermiyo sorsan istiyoo gicik seyyy iyiki ewde yokk yoksa kavga cikaririm yani cok sinirlöiyim cokkk
canim insallahh en yakin zamandaa olur umudumu yitrmiyorum .sagol canimm:1hug:vallahi sizden aldi´gim destek bir baska iyiki varsinizzkuzum üzme sen kendini...zamanı gelince olacak elimizdne başka bişi gelmez
kıss bari eşini strese sokma doğru sölüyo görevini yapıyodur sonuçta daha ne yapsınn bende görümce gibi konuştum heuheu gelin gelinnnn
tek ben degilmisim boyle dusunen kaydirigubbakcemile3vallahi sinirlenince bir an oyle karamsar oluyorumkii .neyse ben cikiyorum optummopuyorumnanaktangünaydınnnnnnnnnnnnnn
hayırlısı olsun bi tanem bi daha ki ay bahar hamişi olursun
amin canim sanada gunaydinopuyorumnanaktan
canım eşimde bana aynı şeyleri yapıyodu uyurken şunun kafasına yastıgı koyup bogsaM falan diye çok düşündüm
ama sonradan ögrendim ki o benden daha üzülüyor ve benden daha çok istiyormuş da ben üzülmeyim diye böyle yapıyomuş
eminim senin eşinde b u yüzden böyle yapıyodur
ya bende haftasonu kabuslarla boğuştum hayırdır inşallah boş gebelik zor bir durum ya Allah sağlıklı ve hayırlısını versin dimi canım bunları yaşatmasın bizlere
Selam kızlar. Uzuuuuun zamandır görüşemedik. İyisiniz umarım.
Evet gyshnky'in de dediği gibi benimki prenses :)
Hepinizin başına inşallah....
kizlar ben cikiyorum islerim varr .size iyi sohbetlerrr opuyorumnanaktan
edut, halev yavru kuşlar günaydııınn nasılsınızz bakiim
hepinize kucak dolusu gunaydinlar iyi haftalarr
hemen ben kotu haberi vereyim benimkiler gelecek galiba kahve rengi akintilar gelmeye basladiiohaoldumsmile
hemen baska dr. aradim gunum bitince oradan randevu aldimm insallah bu dr iyi gelirr:Saruboceq:
valla kuzum eh işte...bu ay umudum kalmadı biliyordun birde arkadaşım hamile kalmıştı kesesi boşmuş bu hafta kürtaj olacak...hayırlısı sen nasılsın
ewetttttttttttt cunkuu benim kadar kafasina takmiyorrr .olmazsa bidaki ay olur diyorrrr....hic caba gostermiyo sorsan istiyoo gicik seyyy iyiki ewde yokk yoksa kavga cikaririm yani cok sinirlöiyim cokkk
bu hafta kürtaj olacakmış ama doktor kürtajdan sonra daha rahat hamile kalırsın demiş....
HALEV ya bu hava niye böle oldu ya sürekli yağıyoo
edutcum saglıgın nasıl
bittecim burasıda felaket kötü sis yagmur karanlık
valla burası da aynı bunaltıcı üstelik kar bile yağdı yaniii kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
ohhhhhh yarasın da bebiş olsun inşallahhhhhhiyiym kuzum...kulağımın yanındaki şişlik inmeye başladı... sıkıldığım için soğanı felan bırakmıştım... bugün başladım yine...birde tarçın yiyeceğim bol bol...
ya ama ben şimdiden özledim ankara yıvalla burası da aynı bunaltıcı üstelik kar bile yağdı yaniii kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?