Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ewetttttttttttt cunkuu benim kadar kafasina takmiyorrr .olmazsa bidaki ay olur diyorrrr....hic caba gostermiyo sorsan istiyoo gicik seyyy iyiki ewde yokk yoksa kavga cikaririm yani cok sinirlöiyim cokkk

kıss bari eşini strese sokma doğru sölüyo görevini yapıyodur sonuçta daha ne yapsınn bende görümce gibi konuştum heuheu gelin gelinnnn

günaydınnnnnnnnnnnnnn

hayırlısı olsun bi tanem bi daha ki ay bahar hamişi olursun

ya bende haftasonu kabuslarla boğuştum hayırdır inşallah boş gebelik zor bir durum ya Allah sağlıklı ve hayırlısını versin dimi canım bunları yaşatmasın bizlere
bittecim bebegin olmaması zor olduktan sonra o sevinç umut falan bunlardan sonra kürtaj olması çok daha zor

ewetttttttttttt cunkuu benim kadar kafasina takmiyorrr .olmazsa bidaki ay olur diyorrrr....hic caba gostermiyo sorsan istiyoo gicik seyyy iyiki ewde yokk yoksa kavga cikaririm yani cok sinirlöiyim cokkk
canım eşimde bana aynı şeyleri yapıyodu uyurken şunun kafasına yastıgı koyup bogsaM falan diye çok düşündüm
ama sonradan ögrendim ki o benden daha üzülüyor ve benden daha çok istiyormuş da ben üzülmeyim diye böyle yapıyomuş
eminim senin eşinde b u yüzden böyle yapıyodur

kuzum üzme sen kendini...zamanı gelince olacak elimizdne başka bişi gelmez
canim insallahh en yakin zamandaa olur umudumu yitrmiyorum .sagol canimm:1hug:vallahi sizden aldi´gim destek bir baska iyiki varsinizz

kıss bari eşini strese sokma doğru sölüyo görevini yapıyodur sonuçta daha ne yapsınn bende görümce gibi konuştum heuheu gelin gelinnnn

kizz gorumcelik yapmisin resmennnkaydirigubbakcemile3yaa benim gibi degill ne bilimm mafoldumbencok tesekkurler bitte cim iyiki varsiniz hakkatten ohaoldumsmileben cikiyorum kendinize iyi bakinopuyorumnanaktan

tek ben degilmisim boyle dusunen kaydirigubbakcemile3vallahi sinirlenince bir an oyle karamsar oluyorumkii .neyse ben cikiyorum optummopuyorumnanaktan

ya bende haftasonu kabuslarla boğuştum hayırdır inşallah boş gebelik zor bir durum ya Allah sağlıklı ve hayırlısını versin dimi canım bunları yaşatmasın bizlere

bu hafta kürtaj olacakmış ama doktor kürtajdan sonra daha rahat hamile kalırsın demiş....

Selam kızlar. Uzuuuuun zamandır görüşemedik. İyisiniz umarım.
Evet gyshnky'in de dediği gibi benimki prenses :)
Hepinizin başına inşallah....

ooo gökçek nerelerdeydiğn özlettin kendiniiii
bebeişte baya büyümüş az kalmış doğuma hamileliğin yarısını atlatmışsın ayy ne güzel:1hug:

kizlar ben cikiyorum islerim varr .size iyi sohbetlerrr opuyorumnanaktan

tatlım moralini bozma benim eşimde aynısı yapardı her ay üzülme bir sonrali ay olur derdi bende gıcık olurdum ama yapmak istediği strese girmememi engellemekti. Eşine kızma o seni rahatlatmaya çalışmıştır.

Bu arada arkadaşlar hepinize günaydınnnnn
nasılsınız şekerler???opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tatlım moralini bozma benim eşimde aynısı yapardı her ay üzülme bir sonrali ay olur derdi bende gıcık olurdum ama yapmak istediği strese girmememi engellemekti. Eşine kızma o seni rahatlatmaya çalışmıştır.

sanada gunaydin guzelimm .
ewet haklisiniz galibaamafoldumben

hepinize günaydın canlarım

edut, halev yavru kuşlar günaydııınn nasılsınızz bakiim

bir dahaki sefer tutar inşallah tatlım

valla kuzum eh işte...bu ay umudum kalmadı biliyordun birde arkadaşım hamile kalmıştı kesesi boşmuş bu hafta kürtaj olacak...hayırlısı sen nasılsın

geçmiş olsun arkadaşına canım Allah bir daha yaşatmaz inşallah.

benim eşimde çok rahat tatlım ama bu beni sinir değil motive ediyor sorunu sende bulup üztüne gelmesinden çok daha iyidir onlar takınca daha beter olur herşey böylesi daha iyi emin ol

bu hafta kürtaj olacakmış ama doktor kürtajdan sonra daha rahat hamile kalırsın demiş....

inşallah öyle olur tatlım

bittecim burasıda felaket kötü sis yagmur karanlık

HALEV ya bu hava niye böle oldu ya sürekli yağıyoo

sorma tatlım güne yağmurla başladık ardı sıra kar yağdı ardı sıra da sis çöktü kışa geri döndük bianda bu hafta soğuk olacakmış sanırsam. mart ayı gerçekten kapıdan baktırdı yani:1rolleyes:

edutcum saglıgın nasıl

iyiym kuzum...kulağımın yanındaki şişlik inmeye başladı... sıkıldığım için soğanı felan bırakmıştım... bugün başladım yine...birde tarçın yiyeceğim bol bol...

iyiym kuzum...kulağımın yanındaki şişlik inmeye başladı... sıkıldığım için soğanı felan bırakmıştım... bugün başladım yine...birde tarçın yiyeceğim bol bol...
ohhhhhh yarasın da bebiş olsun inşallahhhhhh
valla burası da aynı bunaltıcı üstelik kar bile yağdı yaniii kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
ya ama ben şimdiden özledim ankara yı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…