ohhhhhh yarasın da bebiş olsun inşallahhhhhh
ya ama ben şimdiden özledim ankara yı
slm canımmmmmmmm nasılsınayy sayfalarr ilerleemmişşşşş... iki dakika arkamı dönmeye gelmiyo hee =)))
bittecim.. iyiyiz çok şükür... gül gibi geçinip gidiyoruz... birbirimizi üzmüyoruz bebişimle =)
edutcum sevindim vallahi.. sistit feci bişi.. bi yapıştımı bırakmıyo.. geçmiş olsun... kulağındaki şey de inerde inş.... operasyon falan diyodun gerek kalmaz hiç bir şeye
bel agrısıyla ugraştım hayatım bütün haftasonu mahvetti beni bel fıtıgımı oldum ne kaydirigubbakcemile3 sen nasılsın nasıl bebişNasıl geÇtİ hafta sonunuz fıstıklar?
ayy sayfalarr ilerleemmişşşşş... Iki dakika arkamı dönmeye gelmiyo hee =)))
bittecim.. Iyiyiz çok şükür... Gül gibi geçinip gidiyoruz... Birbirimizi üzmüyoruz bebişimle =)
edutcum sevindim vallahi.. Sistit feci bişi.. Bi yapıştımı bırakmıyo.. Geçmiş olsun... Kulağındaki şey de inerde inş.... Operasyon falan diyodun gerek kalmaz hiç bir şeye
eşim bana gece şiir yazmış başucuma bırakmış kagıdı uyandıgımda gördüm çok mutlu oldummm
eşim bana gece şiir yazmış başucuma bırakmış kagıdı uyandıgımda gördüm çok mutlu oldummm zemuszemus
Nasıl geÇtİ hafta sonunuz fıstıklar?
eşim bana gece şiir yazmış başucuma bırakmış kagıdı uyandıgımda gördüm çok mutlu oldummm zemuszemus
slm kızlarrr hepinize iyi haftalar...Bolll hamişli bir hafta olur inşallah opuyorumnanaktan nasılsınız bakiim ben hala çok kötüyüm bulantılar beni öldürecek( bak bi doğsun ben neleer yapıcam ona :))
sositososito hakediyo ama o da bazenordaki kist olduğundan alacak galiba bakalım..cuma gideceğim...
bide adama kızıyorsun:)))
oooooooo ne güzel Allah bozmasın mutluluğunuzu canım
ben bigün temizlik yaptım diğer gün ev görmeye gittim arkadaşa dün sabah kalktığımda böbreklerim ve başım acayip ağrıyordu ama bugün iyiyim çok şükür canlar:dance:
gögüslerim agrımaya başladı umudum kalmadı hayatım kısmetwoooow eşin süper süpriz yapmış sana canımmm
bu ay bu aşkın tohumu bi bebiş gelir sanırım:kedi::Saruboceq:
canım bende bu sabah bulantı kötü.
hazırladığım kahvaltından tiksindim yapamadım
gelince işyerinde poğaca yedim
çok farklı oluyor herşey kafamçokkarıştı
Nasıl geÇtİ hafta sonunuz fıstıklar?
slm kızlarrr hepinize iyi haftalar...Bolll hamişli bir hafta olur inşallah opuyorumnanaktan nasılsınız bakiim ben hala çok kötüyüm bulantılar beni öldürecek( bak bi doğsun ben neleer yapıcam ona :))
slm canımmmmmmmm nasılsın
bel agrısıyla ugraştım hayatım bütün haftasonu mahvetti beni bel fıtıgımı oldum ne kaydirigubbakcemile3 sen nasılsın nasıl bebiş
geçmiş olsun kıvırcıkım... kötüdür bel ağrısı =( dikkat et kendine...
biz iyiyiz valla.. çok şükürrrr... miniş de iyidir herhalde.... 3 nisanda cinsiyetini öğrenicez.. sabırsızlıkla bekliyoruz işte =)
selam kızlar naber yine ancak vakit bulabildim yanınıza gelmeye.
kızlar kaçtım ben hoşçakalınnn
neyse kızlar siz selamımı almadınız ama zaten ben kaçar öğle yemeği vakti geldi belki sonra görüşürüz
kızlar selam yoğun bir haftasonu yaşadım ve çok hastayım.boğaz iltihabı geçiriyorum.sinüslerim de tıkalı ve ateşim yükseliyor.Dün gece hastaneye gittik ilaç almak için çünkü nefes alamamaktan uyuyamadım.
Geçen hafta cumartesi vurulmuştum çatlatma iğnelerini.kasıklarımda gerilme gibi sancılar oldu ara ara ama artık yok. Herhangi bir belirtim de yok. Pek bir beklentim yok açıkçası. Henüz 8 gün oldu ama belirti olmayışı bende gebelik beklentisi olmamasını sağlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?