Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ayy sayfalarr ilerleemmişşşşş... iki dakika arkamı dönmeye gelmiyo hee =)))
bittecim.. iyiyiz çok şükür... gül gibi geçinip gidiyoruz... birbirimizi üzmüyoruz bebişimle =)
edutcum sevindim vallahi.. sistit feci bişi.. bi yapıştımı bırakmıyo.. geçmiş olsun... kulağındaki şey de inerde inş.... operasyon falan diyodun gerek kalmaz hiç bir şeye

eşim bana gece şiir yazmış başucuma bırakmış kagıdı uyandıgımda gördüm çok mutlu oldummm zemuszemus

slm kızlarrr hepinize iyi haftalar...Bolll hamişli bir hafta olur inşallah opuyorumnanaktan nasılsınız bakiim ben hala çok kötüyüm bulantılar beni öldürecek ( bak bi doğsun ben neleer yapıcam ona :))

slm canımmmmmmmm nasılsın

Nasıl geÇtİ hafta sonunuz fıstıklar?
bel agrısıyla ugraştım hayatım bütün haftasonu mahvetti beni bel fıtıgımı oldum ne kaydirigubbakcemile3 sen nasılsın nasıl bebiş

ordaki kist olduğundan alacak galiba bakalım..cuma gideceğim...

eşim bana gece şiir yazmış başucuma bırakmış kagıdı uyandıgımda gördüm çok mutlu oldummm

bide adama kızıyorsun:)))

eşim bana gece şiir yazmış başucuma bırakmış kagıdı uyandıgımda gördüm çok mutlu oldummm zemuszemus

oooooooo ne güzel Allah bozmasın mutluluğunuzu canım

ben bigün temizlik yaptım diğer gün ev görmeye gittim arkadaşa dün sabah kalktığımda böbreklerim ve başım acayip ağrıyordu ama bugün iyiyim çok şükür canlar:dance:

woooow eşin süper süpriz yapmış sana canımmm
bu ay bu aşkın tohumu bi bebiş gelir sanırım:kedi::Saruboceq:

slm kızlarrr hepinize iyi haftalar...Bolll hamişli bir hafta olur inşallah opuyorumnanaktan nasılsınız bakiim ben hala çok kötüyüm bulantılar beni öldürecek ( bak bi doğsun ben neleer yapıcam ona :))

canım bende bu sabah bulantı kötü.
hazırladığım kahvaltından tiksindim yapamadım
gelince işyerinde poğaca yedim
çok farklı oluyor herşey kafamçokkarıştı

ordaki kist olduğundan alacak galiba bakalım..cuma gideceğim...

bide adama kızıyorsun:)))
sositososito hakediyo ama o da bazen

aman dikkat et kendine bu havalar hep iyi degil

gögüslerim agrımaya başladı umudum kalmadı hayatım kısmet

ayy ne güseeeelll yyyaaaaaa boshayallersmile çok romantikk..... şanslı kadınsın yerimseniben

ayy benim koşturmacayla geçti... alışveriş, ziyaretler falan filan... evde değildik h.sonu =( yorucu geçti o yüzden

anlaşılan zor geçicek senin bitancım.. bir kaç hafta daha dayanmak zorundasn.. sonra kendiliğinden geçiyor tüm olumsuz şeyler...

neyse kızlar siz selamımı almadınız ama zaten ben kaçar öğle yemeği vakti geldi belki sonra görüşürüz

kızlar selam yoğun bir haftasonu yaşadım ve çok hastayım.boğaz iltihabı geçiriyorum.sinüslerim de tıkalı ve ateşim yükseliyor.Dün gece hastaneye gittik ilaç almak için çünkü nefes alamamaktan uyuyamadım.
Geçen hafta cumartesi vurulmuştum çatlatma iğnelerini.kasıklarımda gerilme gibi sancılar oldu ara ara ama artık yok. Herhangi bir belirtim de yok. Pek bir beklentim yok açıkçası. Henüz 8 gün oldu ama belirti olmayışı bende gebelik beklentisi olmamasını sağlıyor.

gayeciğim çok geçmiş olsun canım
canım ilaç vermeden önce kan testi yaptılar mı?
ayrıca 8 gün erken değil mi biliyorsun adet günü gelmeli gelmeyince hepimiz aldanıyoruz en büyük örnek benim.
Bence olmadı diye düşünme daha erken bekleyelim daha 1 hafta var değil mi gününne tatlım?

GAYE SENıN 24 MART REGL BEKLENEN GÜNÜN ÇOK ERKEN BELıRTıLER ıÇıN ARKADAŞIM
BENCE KENDıNı DıNLEME HASTALIĞINI ATLATMAYA ÇALIŞolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…