slm kızlar nasılsınız ecrin canım seni görmiyordum hoşgeldin bitanem
gayeciğim çok geçmiş olsun canım
canım ilaç vermeden önce kan testi yaptılar mı?
ayrıca 8 gün erken değil mi biliyorsun adet günü gelmeli gelmeyince hepimiz aldanıyoruz en büyük örnek benim.
Bence olmadı diye düşünme daha erken bekleyelim daha 1 hafta var değil mi gününne tatlım?
Canım aslında progestan 21inde bitiyor ben +3gün yapıp 24'ü dedim sana. yani asıl tarihim 21-24 arası.GAYE SENİN 24 MART REGL BEKLENEN GÜNÜN ÇOK ERKEN BELİRTİLER İÇİN ARKADAŞIM
BENCE KENDİNİ DİNLEME HASTALIĞINI ATLATMAYA ÇALIŞolumunekankayizsmile
slm tekrar ecrin87 cvp yazdım sana ben klomen kullanmıştım biliyorsun yumurta oluşmadı sonra menogon diye bir iğne oldum 5 tane yumurta 18 mm olmuş sonrada çatlatma iğnesi oldum bakalım hayırlısı canım sen iğne oldun mu hiç?
slm tekrar ecrin87 cvp yazdım sana ben klomen kullanmıştım biliyorsun yumurta oluşmadı sonra menogon diye bir iğne oldum 5 tane yumurta 18 mm olmuş sonrada çatlatma iğnesi oldum bakalım hayırlısı canım sen iğne oldun mu hiç?
yok canım ben iğne olmadım hi.2aydır tedavı görüyorum zaten farlutalla hasta oldum canım.klomene başladım adetin 5,günü 50mg yumurta takıbım yapıldı ama yumurta gelişmedi şimdi yarın tekrar gitcem iğnyeebaşlayacaz dedi bilmiyorum kafam karıstı tek 1kutu kloemen kullandım hemen iğmnye geçcez.bide şimdi glukofen kullanmaya başladım ama acayıp miğde bunaltım var hap beni maffetti.
Sen ne kadar kloemen kullandın canım
yok canım ben iğne olmadım hi.2aydır tedavı görüyorum zaten farlutalla hasta oldum canım.klomene başladım adetin 5,günü 50mg yumurta takıbım yapıldı ama yumurta gelişmedi şimdi yarın tekrar gitcem iğnyeebaşlayacaz dedi bilmiyorum kafam karıstı tek 1kutu kloemen kullandım hemen iğmnye geçcez.bide şimdi glukofen kullanmaya başladım ama acayıp miğde bunaltım var hap beni maffetti.
Sen ne kadar kloemen kullandın canım
Ahh canım sende benim derttensin demekki. Klomenle sonuç alamayınca zaten iğneye geçiyor doktorlar.
Ankarada nereye gidiyorsun tedavi için?
slm kızlar
kızlar selam yoğun bir haftasonu yaşadım ve çok hastayım.boğaz iltihabı geçiriyorum.sinüslerim de tıkalı ve ateşim yükseliyor.Dün gece hastaneye gittik ilaç almak için çünkü nefes alamamaktan uyuyamadım.
Geçen hafta cumartesi vurulmuştum çatlatma iğnelerini.kasıklarımda gerilme gibi sancılar oldu ara ara ama artık yok. Herhangi bir belirtim de yok. Pek bir beklentim yok açıkçası. Henüz 8 gün oldu ama belirti olmayışı bende gebelik beklentisi olmamasını sağlıyor.
sagol canımas hoşgeldin canım
mrb canım ben bilgi hastanesine gidiyorum sende mi iğne oldun sen nereye gidiyorsun
Canım klomen ile hiç yumurta gelişmezse direkt iğneye geçiyorlar.Tekrar klomenle çabalamanın bir faydası olmadığını düşünüyorlar.Eğer klomen ile en azından 1 yumurta bile oluşsa yine klomen ile devam ediyorlar.En azından dozunu artırarak devam ediyorlar.
canım ben de 5 gün kullandım adetin 5. günü başladım günde bir tane dr.a gittim klomenin bittiği gün hiç yumurta yok dedi hemen ertesi gün iğneye başladım onuda günde 1 tane 5 gün yaptırdım iğne yapılırken de 3 gün yumurta takibi yapıldı 18mm e ulaştığında ertesi gün çatlatma iğnesi oldum dr. yumurta gelişiyor ama yavaş gelişiyor ben seni çözdüm dedi bakalım hayırlısı eğer bu ay olmassa tekrar iğneyeye başlıcam sanırım
Aaa batıkentte mi oturuyorsun? Ben maltepede Lina kadın sağlığı merkezine gidiyorum canım.Ben 1 kere klomen tedavisi gördüm Aralık sonunda 2 yumurta oluştu fakat gebelik olmadı ayrıca kist oluştu.Kistten dolayı 1 ay ara verdik ve doğum kontrol hapı kullandım.Adet olduktan sonra kist gitmişti yine klomen kullandım.Sol yumurtalıkta 2 yumurta vardı geçen hafta cumartesi 2 tane pregnyl5000 vuruldum (çatlatma iğnesi) Şimdi beklemedeyim...
canım esımın ananesı ve daysıı bızdeydı yatılı hep evdeydık maalesef mafoldumbenNasıl geÇtİ hafta sonunuz fıstıklar?
eşim bana gece şiir yazmış başucuma bırakmış kagıdı uyandıgımda gördüm çok mutlu oldummm zemuszemus
kızlar selam yoğun bir haftasonu yaşadım ve çok hastayım.boğaz iltihabı geçiriyorum.sinüslerim de tıkalı ve ateşim yükseliyor.Dün gece hastaneye gittik ilaç almak için çünkü nefes alamamaktan uyuyamadım.
Geçen hafta cumartesi vurulmuştum çatlatma iğnelerini.kasıklarımda gerilme gibi sancılar oldu ara ara ama artık yok. Herhangi bir belirtim de yok. Pek bir beklentim yok açıkçası. Henüz 8 gün oldu ama belirti olmayışı bende gebelik beklentisi olmamasını sağlıyor.
canım geçmiş olsun gebeligin ilk dönemlerinde ne kadar agrı ilaç kullanırsan kullan sorun olmazmış
dikkat et kendine havalar kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?