Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Teşekkürler ayselcim. Geçen hafta antibiyotik yazdırırken de dün akşam da klomen tedavisi gördüğümü ve çatlatma vurulduğumu belirttim.O zaman gebelikte kullanılabilen ilaç yazıyor doktor.Ayrıca doktorumu arayıp yazılan ilaçları söylüyorum.O da kullan yada kullanma diyor.8 gün erken tabiiiki ama birçok kişide gebelik belirtileri oluyor bende olmadığı için beklentim azaldı

slm tekrar ecrin87 cvp yazdım sana ben klomen kullanmıştım biliyorsun yumurta oluşmadı sonra menogon diye bir iğne oldum 5 tane yumurta 18 mm olmuş sonrada çatlatma iğnesi oldum bakalım hayırlısı canım sen iğne oldun mu hiç?

GAYE SENİN 24 MART REGL BEKLENEN GÜNÜN ÇOK ERKEN BELİRTİLER İÇİN ARKADAŞIM
BENCE KENDİNİ DİNLEME HASTALIĞINI ATLATMAYA ÇALIŞolumunekankayizsmile
Canım aslında progestan 21inde bitiyor ben +3gün yapıp 24'ü dedim sana. yani asıl tarihim 21-24 arası.

yok canım ben iğne olmadım hi.2aydır tedavı görüyorum zaten farlutalla hasta oldum canım.klomene başladım adetin 5,günü 50mg yumurta takıbım yapıldı ama yumurta gelişmedi şimdi yarın tekrar gitcem iğnyeebaşlayacaz dedi bilmiyorum kafam karıstı tek 1kutu kloemen kullandım hemen iğmnye geçcez.bide şimdi glukofen kullanmaya başladım ama acayıp miğde bunaltım var hap beni maffetti.
Sen ne kadar kloemen kullandın canım

Ahh canım sende benim derttensin demekki. Klomenle sonuç alamayınca zaten iğneye geçiyor doktorlar.
Ankarada nereye gidiyorsun tedavi için?

Canım klomen ile hiç yumurta gelişmezse direkt iğneye geçiyorlar.Tekrar klomenle çabalamanın bir faydası olmadığını düşünüyorlar.Eğer klomen ile en azından 1 yumurta bile oluşsa yine klomen ile devam ediyorlar.En azından dozunu artırarak devam ediyorlar.

canım ben de 5 gün kullandım adetin 5. günü başladım günde bir tane dr.a gittim klomenin bittiği gün hiç yumurta yok dedi hemen ertesi gün iğneye başladım onuda günde 1 tane 5 gün yaptırdım iğne yapılırken de 3 gün yumurta takibi yapıldı 18mm e ulaştığında ertesi gün çatlatma iğnesi oldum dr. yumurta gelişiyor ama yavaş gelişiyor ben seni çözdüm dedi bakalım hayırlısı eğer bu ay olmassa tekrar iğneyeye başlıcam sanırım

canım geçmiş olsun gebeligin ilk dönemlerinde ne kadar agrı ilaç kullanırsan kullan sorun olmazmış
dikkat et kendine havalar kötü

mrb canım ben bilgi hastanesine gidiyorum sende mi iğne oldun sen nereye gidiyorsun

Aaa batıkentte mi oturuyorsun? Ben maltepede Lina kadın sağlığı merkezine gidiyorum canım.Ben 1 kere klomen tedavisi gördüm Aralık sonunda 2 yumurta oluştu fakat gebelik olmadı ayrıca kist oluştu.Kistten dolayı 1 ay ara verdik ve doğum kontrol hapı kullandım.Adet olduktan sonra kist gitmişti yine klomen kullandım.Sol yumurtalıkta 2 yumurta vardı geçen hafta cumartesi 2 tane pregnyl5000 vuruldum (çatlatma iğnesi) Şimdi beklemedeyim...

anladım canım sagol sagol yok 1tane bıle olmadı inş.iğneyle olurr sagol canım teşeküürler

ya bişey sorcam canım demekki bende hemen iğneye geçcem yumurta takıbı için ayrıyetten para veriyonmu canımm

evet canım bende aynı çatlatma iğnesinden oldum daga c.tesi günü oldum ben de bekliyorum adetlerim düzensiz olduğu için ayın 26 sına kadar beklicem bakalım hayırlısı inş. isteyen herkese nasip eder allahım

selam kızlar hepınıze nasılsınız...
ben cok kotuyum suan esıme kahvaltı hazırladım ama sadece cay ıcebıldım kendım tum vucudum sızlıyo eklem yerlerım..sonra hemen yattım ve 12 de zorla kalktım evde ısım var bır suru ama 10 dk ayakta duruyom gerı yatıyorum cok kotu halsızlıkte coktu
-tatlicadiarzu-
uyumak ıstemıyorum sıze bakayım dedım
Nasıl geÇtİ hafta sonunuz fıstıklar?
canım esımın ananesı ve daysıı bızdeydı yatılı hep evdeydık maalesef mafoldumben

eşim bana gece şiir yazmış başucuma bırakmış kagıdı uyandıgımda gördüm çok mutlu oldummm zemuszemus

vouvvv masallah a.s.

canım gecmıs olsun ya dıkkat et aman ıs guc yapma evden dısarı cıkma havalr cok kotu valla ıyımı kotumu bellı olmuyo...

bu bel agrısı beni öldürcekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
yastık koymadan ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum
hakkaten fıtık mı oldum ne

canım geçmiş olsun gebeligin ilk dönemlerinde ne kadar agrı ilaç kullanırsan kullan sorun olmazmış
dikkat et kendine havalar kötü

Canım arkadaşım sağol.Ben arkadaşımın çocuklarından kaptım hastalığı.Cumartesi günü bende yemektelerdi ve iyileşmişken tekrar kaptım. Ben yine de doktorlara durumu anlattım ve ona göre ilaç yazmalarını istedim.Arayıp doktoruma da sordum.Sorun yok dedi.
Geçenlerde face'den yazmışsın bana ama ben 2 akşam arkadaşımda kaldım.Eşim benim tarlayı biçmek için açıyor face'i.Eve geldiğimde senin mesaj yazdığını söyledi bana yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…