Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

benimde 19 mart aşırı sinirliyim bende ne alakaysaaaa

arkadaşım gelip özür diledi...neyseki geçti...geriliyorum bu durumda

kızlar gidip bitkisel karışım aldım duramadım karışımın içindekiler
melisa ısırgan ketentohumu ardıştohumu civanperçemi adaçayı kekik funda biberiye gül hatmi peygamberçiçeği nergiz tarçın sarıhelile böğürtlen mersin

ne işe yarıyolar bilmiyorum ama aldım işte

canım bi araştır derimkafamçokkarıştı

:roflol: tövbe tövbe :roflol:

canım nette hepsini araştır ondan sonra kullan
sakıncalı olabilir sakın sakın dikkat etbilmiyorumkismile

ama gülme yaa :gitme:
bebek olsun diye ne bulduysak sarılıyoruz

Canım o içindeki şeyleri daha önce yedin mi belki alerjin var..
öle bilmeden her duyduğun yapılırmı... güldüm ama alemsin valla ya olumunekankayizsmile

kırmızılar geldi ayselim bi sonraki tarihim 12 nisan eger degiştirebilirsen sevinirim

artık ümitler tükenmekte :1no2:

kırmızılar geldi ayselim bi sonraki tarihim 12 nisan eger degiştirebilirsen sevinirim

artık ümitler tükenmekte :1no2:

kıyama kuzum sana...bel ağrın bu yüzdenmiş bak.... sen bence bu ay şu bal polen kürünü denei birde şu süt ve maydonoz buharını araştır... umutlar tükenmek ne demek senin problemin yokken böyleysen ben ne yapaytım

hayatım bende tüpler tıkalı kesin içime doguyo bekarkende doguyodu bu insan kendini bilmez mi ama bakmıyollar ki 1 sene olmöadan napcamı şaşırdım

hayatım bende tüpler tıkalı kesin içime doguyo bekarkende doguyodu bu insan kendini bilmez mi ama bakmıyollar ki 1 sene olmöadan napcamı şaşırdım

e işte o maydonoz süt buharı açılmaya yarıyormuş...yada ankaraya gidince çektir rahim filmi

aslında şu doğurgamlıkta çekap gibi herşeye bakıla bilen ve anında tanı konulabilen bir şey olsa... Kimse bukadar üzülmezdiii boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…