kızlar gidip bitkisel karışım aldım duramadım karışımın içindekiler
melisa ısırgan ketentohumu ardıştohumu civanperçemi adaçayı kekik funda biberiye gül hatmi peygamberçiçeği nergiz tarçın sarıhelile böğürtlen mersin
ne işe yarıyolar bilmiyorum ama aldım işte
melisa ısırgan ketentohumu ardıştohumu civanperçemi adaçayı kekik funda biberiye gül hatmi peygamberçiçeği nergiz tarçın sarıhelile böğürtlen mersin
hepsinin ortak özelligi iltihapcanım bi araştır derimkafamçokkarıştı
:roflol: tövbe tövbe :roflol:
ama gülme yaa :gitme:
bebek olsun diye ne bulduysak sarılıyoruz
tamam ya kullanmıyorum
kırmızılar geldi ayselim bi sonraki tarihim 12 nisan eger degiştirebilirsen sevinirim
artık ümitler tükenmekte :1no2:
hayatım bende tüpler tıkalı kesin içime doguyo bekarkende doguyodu bu insan kendini bilmez mi ama bakmıyollar ki 1 sene olmöadan napcamı şaşırdımkıyama kuzum sana...bel ağrın bu yüzdenmiş bak.... sen bence bu ay şu bal polen kürünü denei birde şu süt ve maydonoz buharını araştır... umutlar tükenmek ne demek senin problemin yokken böyleysen ben ne yapaytım
hayatım bende tüpler tıkalı kesin içime doguyo bekarkende doguyodu bu insan kendini bilmez mi ama bakmıyollar ki 1 sene olmöadan napcamı şaşırdım
hayatım bende tüpler tıkalı kesin içime doguyo bekarkende doguyodu bu insan kendini bilmez mi ama bakmıyollar ki 1 sene olmöadan napcamı şaşırdım
7. denemeye başlıycazkıvırcığım senin kaç olmuştu:uhm:
e işte o maydonoz süt buharı açılmaya yarıyormuş...yada ankaraya gidince çektir rahim filmi
isteyince çekmiyolar ki hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?