Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

haklısın canım ankaraya gittigimde bi baktırmak lazım

kıvırcığım doktora gidip biz bir senedir istiyoz olmadı ben çok fazla enfeksiyon falan geçiriyorum dersen ister nerden bilcek senin nekadardır uğraştığını :lepi:

selam kızlar nasılsınız? ben bu saate kadar miskinlik yaptım... bugün hastalık öksürüğe çevirdi iyice. yatıyorum bol bol. az önce eşim uğradı eve ona tost yaptım,yiyip gitti.

selam kızlar nasılsınız? ben bu saate kadar miskinlik yaptım... bugün hastalık öksürüğe çevirdi iyice. yatıyorum bol bol. az önce eşim uğradı eve ona tost yaptım,yiyip gitti.

benimde midem kötü..sürekli bulanıyor...kasık ağrım var başım ağrıyor huysuz ihtşyarlar gibiyim aynıııı

yine hastalar var aramızda.hepinize geçmiş olsun.ben de öksürüyorum halen

eşim burdaki doktorla konuşmuş adam iyi gelin o zaman çatlatma ignesi yapalım demiş
yuh dedim ya yumurtalarım çatlıyomu çatlamıyo mu daha buna bakmadan nasıl çatlatma ignesi yapabiliyolar ki bu böylemidir hakkaten

kızlar hemen lafa daldım selam bile vermeden eşim arayınca şimdi bi tuhaf oldum nerden çıktı bu diye kusura bakmayın
nasılsın sebin gaye hoşgeldiniz

Kuzucum şimdi ticker'ına baktımda vayy beee 15 hafta olmuş maaşallah...

Tarçınım dışarıdan vakit çabuk geçiyor gibi ama gel bir de bana sor.inan her aklıma geldiğinde hepiniz için dua ediyorum.Rabbim sizlere ve isteyen her kadına tez zamanda yaşatsın bu duyguyu.:Saruboceq:

kızlar hemen lafa daldım selam bile vermeden eşim arayınca şimdi bi tuhaf oldum nerden çıktı bu diye kusura bakmayın

öksürüğüm ve burun tıkanıklığım da geçse çok iyi olucam ama iadre eder vaziyetteyim.sen nasılsın?

Kıvırcığım bende hiç öyle takip yapılmadan çatlatma iğnesi vurulduğunu duymadım.Eğer yumurtlamanda sorun yoksa ve yumurtan kendiliğinden çatlıyorsa neden iğne vurulasın ki; anlayamadım...
eğer yumurtalarında sorun varsa klomen yada onun tarzında bir ilaç verir eğer yumurtada sorun yok sadece çatlamada sorun varsa yumurta takibi yapılıp gerekli boyuta gelince çatlatma vurulur.Anlayamadım ben bu işi. Ama yine de gidip bir görüş doktorla...

Tarçınım dışarıdan vakit çabuk geçiyor gibi ama gel bir de bana sor.inan her aklıma geldiğinde hepiniz için dua ediyorum.Rabbim sizlere ve isteyen her kadına tez zamanda yaşatsın bu duyguyu.:Saruboceq:

tuhafım canım ya eşim burdaki doktorla konuşmuş o da gelin çatlatma ignesi yapayım demiş
daha yumurtluyomuyum yumoşlarım gelişiyomu çatlıyomu çatlamıyo mu ona bile bakmadan nasıl çatlatma ignesi yapayım der ya adetin 3.günü gelsin demiş
tamda adet oldum ama aptallaştım resmen çok saçma geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…