Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ya adam küçük bi muayenehane açmış tamam mı hastalarını oraya çekiyo eşimede oraya gelin demiş daha önce kist için gittigimizde ücret almamıştı doktorlardan almıyormuş
belki o yüzden bilmiyorum ama adam pek sallamıyor bizi gibi geldi bu seferde aynı şeyle karşılaşmak istemiyorum o yüzden içimden hiç gelmiyo
ama eşim bebege bu kadar karşıyken neden birden bunun için deli gibi ugraşır oldu anlamıyorum bunu

Tarçınım dışarıdan vakit çabuk geçiyor gibi ama gel bir de bana sor.inan her aklıma geldiğinde hepiniz için dua ediyorum.Rabbim sizlere ve isteyen her kadına tez zamanda yaşatsın bu duyguyu.:Saruboceq:

Kuzucuğum olmaması bir dert olması ayrı dert... hamile kalmadan önce hamile kalmak için dert ediliyo strese giriliyor hamile kaldıktan sonra doğuma kadar stres başlıyor doğduktan sonra her dakika stres ve endişe zaten...
Ben ne zaman yaşayacağım bu duyguları bilemiyorum. Artık sıkılmaya da başladım...
Normal gidişatta denemeye devam ediyor olsam belki bu derece sıkılmazdım.Adetimi bekler,ovülasyon testi kullanır kürlerle falan denemeye devam ederdim.. ama sürekli ilaç al,yumurta takibine doktora koştur ha büyüdü yumurta ha büyümedi derken doktorla ev arasında stresli gelip gidişler yaşa... sonra çatlatma iğnesi vurul ve robot gibi doktorun söylediği zamanlarda ilişki kur... v.s. yani bu yoğun tempo sıkıyor insanı.

hımm... prensip olarak meslektaşlarından para almıyor olabilir ama bunun yanında para almadığı için ilgisiz ise yarım ücret teklif edin kendisine.Ama hakkıyla muayene etsin.
Adetinin belli günlerinde yumurtalarının takibini yapsın.Belki yumurtalamanda sorun yoktur.Çatlamada da sorunun olmayabilir. Ama bunların önce tesbit edilmesi lazım.

haklısın da nasıl işte sorun o eşime dedim illa ver ücretini adam gibi muayene etsin diye
o da haklı ben nasıl deyim parayı alda düzgtün muayene et diye diyor eşim
bende napcamı şaşırdım keşke şimdiden gitseydim ankaraya orda baktırırdım

Canım bence artık bunu eşinle detaylı görüşmen gerekli... Eğer o da çocuk sahibi olmayı gerçekten istiyorsa biraz elinizi taşın altına koyacaksınız... Bunca zamandır anlaşılan orada tedavi açısından pekte başarı sağlayamayacaksınız. Size daha yakın ve büyük bir ilde (gidip gelmenin nisbeten kolay olacağı) bir doktor bulup önce telefonla görüşebilirsiniz. O da sana adetinin şu günü gel bakalım der. Sende ona göre o gün oraya gidersin... Biraz zahmetli olur belki birazda masraflı ama bazı şeyler için elimizi taşın altına koymalıyız. Yoksa orada boşa kürek çekerek bir yere varamazsınız.

haklısın galiba trabzonda arkadaşım var onun yanına gidebilirim o da tedavi olmuştu ama 1 buçuk saat uzakta tek başıma gidip gelmem gerekiyor bundan da korkuyorum yalnız başıma

doktorlara 6 ay oldu deyince adet düzenini soruyolar düzenli deyince bakmıyolar ki en iyisi 1 sene oldu demek

ya bilmiyorum beynim durmak üzere ne yapmaya çalıştıgımı dahi bilmiyorum

Haklısın canım tüm yaşamın tedavisye endeksleniyor ama şunu düşün Rabbim sonunda çok değerli bir hediye verecek size.Allah'a şükür ki başka rahatsızlıklar nedeniyle aşındırmıyorsun dr kapısını.Allah dermansız dert vermesin.neler neler duyuyoruz.Sabret canım.Bir gün olacapına kalbinin taaa içinden inan.dualarla açılmayan kapı yok.Daha fazla bekletmeden senin de yüzün güler inş.o zaman sen de dediğin gibi başka streslerle uğraşırsın :1hug:

haklısın galiba trabzonda arkadaşım var onun yanına gidebilirim o da tedavi olmuştu ama 1 buçuk saat uzakta tek başıma gidip gelmem gerekiyor bundan da korkuyorum yalnız başıma

Hayatım bazı şeyleri aşmak lazım... 1,5 saat çok kısa bir yol... Ankaranın içinde neredeyse o kadar zaman harcıyoruz biz. Mesela Eryamandan kızılaya gitmek için otobüs en az 1 saat sürüyor :))
Biraz cesaretlenmen ve elini taşın altına koyman lazım şekerim... Eğer Ankaraya gelmek istersen ve bizimkiler duymasın dersen bende kalabilirsin... Kapım her zaman açık.Merkeze de yakın evimiz.

sagol hayatım allah razı olsun da
ya galiba ben bi sorun çıkmasından korkuyorum o yüzden gitmek istemiyorum bu korku beni deli edecek

haklısın bitanem ama doktor sana umutlarınız tükendi demedi
benim arkadaşıma artık ugraşmayın sizin çocugunuz asla olmaz dediler
umarım koşuşturmalarının faydasını fazlasıyla alacaksın bebegi kucagına alınca görcem ben seni bunlar aklına bile gelmiycek

herkes gitti galiba bende çıkayım bi doktor arayışına gireyim

sagol hayatım allah razı olsun da
ya galiba ben bi sorun çıkmasından korkuyorum o yüzden gitmek istemiyorum bu korku beni deli edecek

İşte biraz cesaretlendirmen gerekli kendini... Ben sende çok önemli bir sorun çıkacağına inanmıyorum... Hem çıksa bile işin başında tedaviye başlamak çok daha iyi. şimdi belki bi 6 ay daha bekleyeceksin ve o 6 ay sonunda aslında bir sorun olduğunu öğreneceksin bide buna tedavi süreci eklenecek.Boşa geçen bir sürü zaman... ve o zaman içinde senin psikolojinin geldiği durumu düşün.
Lütfen biraz cesaretli ol. Her sonuca da açık ol...

bence olayı hızlandırmak için öle demiştir....malum arkadaşının eşi ya....bizim gibi uğraşma diye demştir bence

kuzu sende pko mu vardı

kuzu sende pko mu vardı

evet hayatım öyleymiş. pco varmış bende ama evlendikten sonra öğrendim... Evlenmeden önce hiç adet gecikmem olmazdı hatta saati bile şaşmazdı. Evlendikten sonra bi idrar yolu enfeksiyonu geçirdim.antibiyotik ve ağrı kesici yüklendim.O ay adetim 1 hafta gecikince doktora gittim.Kist oluşmuş dedi.adet söktürücü kullandım ve adetimle gitti kist.Sonra doktor pco var dedi. inci gibi gözüküyo zaten dizi dizi ultrasonda. sonra yumurta takibi yapıdı.Yumurtaların büyümediği görüldü ve klomene başladık.böyle işte...

bak kuzum bende pko yum...umutsuzluğa bende kapılıyorum....bendede adet düzensizliği hiç yoktur, kıllanma tüylenme yok...ama can sıkıcı insan kendini eksik hissediyor ama aslına bakarsan ayıp ediyoruz..ne durumda olanlar var...bizimki en kolay olanı...ama insan oğlu üzülüyor kuzummmm kıyamam sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…