ya adam küçük bi muayenehane açmış tamam mı hastalarını oraya çekiyo eşimede oraya gelin demiş daha önce kist için gittigimizde ücret almamıştı doktorlardan almıyormuşKıvırcığım bende hiç öyle takip yapılmadan çatlatma iğnesi vurulduğunu duymadım.Eğer yumurtlamanda sorun yoksa ve yumurtan kendiliğinden çatlıyorsa neden iğne vurulasın ki; anlayamadım...
eğer yumurtalarında sorun varsa klomen yada onun tarzında bir ilaç verir eğer yumurtada sorun yok sadece çatlamada sorun varsa yumurta takibi yapılıp gerekli boyuta gelince çatlatma vurulur.Anlayamadım ben bu işi. Ama yine de gidip bir görüş doktorla...
Tarçınım dışarıdan vakit çabuk geçiyor gibi ama gel bir de bana sor.inan her aklıma geldiğinde hepiniz için dua ediyorum.Rabbim sizlere ve isteyen her kadına tez zamanda yaşatsın bu duyguyu.:Saruboceq:
ya adam küçük bi muayenehane açmış tamam mı hastalarını oraya çekiyo eşimede oraya gelin demiş daha önce kist için gittigimizde ücret almamıştı doktorlardan almıyormuş
belki o yüzden bilmiyorum ama adam pek sallamıyor bizi gibi geldi bu seferde aynı şeyle karşılaşmak istemiyorum o yüzden içimden hiç gelmiyo
ama eşim bebege bu kadar karşıyken neden birden bunun için deli gibi ugraşır oldu anlamıyorum bunu
hımm... prensip olarak meslektaşlarından para almıyor olabilir ama bunun yanında para almadığı için ilgisiz ise yarım ücret teklif edin kendisine.Ama hakkıyla muayene etsin.
Adetinin belli günlerinde yumurtalarının takibini yapsın.Belki yumurtalamanda sorun yoktur.Çatlamada da sorunun olmayabilir. Ama bunların önce tesbit edilmesi lazım.
haklısın da nasıl işte sorun o eşime dedim illa ver ücretini adam gibi muayene etsin diye
o da haklı ben nasıl deyim parayı alda düzgtün muayene et diye diyor eşim
bende napcamı şaşırdım keşke şimdiden gitseydim ankaraya orda baktırırdım
haklısın galiba trabzonda arkadaşım var onun yanına gidebilirim o da tedavi olmuştu ama 1 buçuk saat uzakta tek başıma gidip gelmem gerekiyor bundan da korkuyorum yalnız başımaCanım bence artık bunu eşinle detaylı görüşmen gerekli... Eğer o da çocuk sahibi olmayı gerçekten istiyorsa biraz elinizi taşın altına koyacaksınız... Bunca zamandır anlaşılan orada tedavi açısından pekte başarı sağlayamayacaksınız. Size daha yakın ve büyük bir ilde (gidip gelmenin nisbeten kolay olacağı) bir doktor bulup önce telefonla görüşebilirsiniz. O da sana adetinin şu günü gel bakalım der. Sende ona göre o gün oraya gidersin... Biraz zahmetli olur belki birazda masraflı ama bazı şeyler için elimizi taşın altına koymalıyız. Yoksa orada boşa kürek çekerek bir yere varamazsınız.
Kuzucuğum olmaması bir dert olması ayrı dert... hamile kalmadan önce hamile kalmak için dert ediliyo strese giriliyor hamile kaldıktan sonra doğuma kadar stres başlıyor doğduktan sonra her dakika stres ve endişe zaten...
Ben ne zaman yaşayacağım bu duyguları bilemiyorum. Artık sıkılmaya da başladım...
Normal gidişatta denemeye devam ediyor olsam belki bu derece sıkılmazdım.Adetimi bekler,ovülasyon testi kullanır kürlerle falan denemeye devam ederdim.. ama sürekli ilaç al,yumurta takibine doktora koştur ha büyüdü yumurta ha büyümedi derken doktorla ev arasında stresli gelip gidişler yaşa... sonra çatlatma iğnesi vurul ve robot gibi doktorun söylediği zamanlarda ilişki kur... v.s. yani bu yoğun tempo sıkıyor insanı.
haklısın galiba trabzonda arkadaşım var onun yanına gidebilirim o da tedavi olmuştu ama 1 buçuk saat uzakta tek başıma gidip gelmem gerekiyor bundan da korkuyorum yalnız başıma
Hayatım bazı şeyleri aşmak lazım... 1,5 saat çok kısa bir yol... Ankaranın içinde neredeyse o kadar zaman harcıyoruz biz. Mesela Eryamandan kızılaya gitmek için otobüs en az 1 saat sürüyor :))
Biraz cesaretlenmen ve elini taşın altına koyman lazım şekerim... Eğer Ankaraya gelmek istersen ve bizimkiler duymasın dersen bende kalabilirsin... Kapım her zaman açık.Merkeze de yakın evimiz.
haklısın bitanem ama doktor sana umutlarınız tükendi demediKuzucuğum olmaması bir dert olması ayrı dert... hamile kalmadan önce hamile kalmak için dert ediliyo strese giriliyor hamile kaldıktan sonra doğuma kadar stres başlıyor doğduktan sonra her dakika stres ve endişe zaten...
Ben ne zaman yaşayacağım bu duyguları bilemiyorum. Artık sıkılmaya da başladım...
Normal gidişatta denemeye devam ediyor olsam belki bu derece sıkılmazdım.Adetimi bekler,ovülasyon testi kullanır kürlerle falan denemeye devam ederdim.. ama sürekli ilaç al,yumurta takibine doktora koştur ha büyüdü yumurta ha büyümedi derken doktorla ev arasında stresli gelip gidişler yaşa... sonra çatlatma iğnesi vurul ve robot gibi doktorun söylediği zamanlarda ilişki kur... v.s. yani bu yoğun tempo sıkıyor insanı.
sagol hayatım allah razı olsun da
ya galiba ben bi sorun çıkmasından korkuyorum o yüzden gitmek istemiyorum bu korku beni deli edecek
tuhafım canım ya eşim burdaki doktorla konuşmuş o da gelin çatlatma ignesi yapayım demiş
daha yumurtluyomuyum yumoşlarım gelişiyomu çatlıyomu çatlamıyo mu ona bile bakmadan nasıl çatlatma ignesi yapayım der ya adetin 3.günü gelsin demiş
tamda adet oldum ama aptallaştım resmen çok saçma geldi bana
İşte biraz cesaretlendirmen gerekli kendini... Ben sende çok önemli bir sorun çıkacağına inanmıyorum... Hem çıksa bile işin başında tedaviye başlamak çok daha iyi. şimdi belki bi 6 ay daha bekleyeceksin ve o 6 ay sonunda aslında bir sorun olduğunu öğreneceksin bide buna tedavi süreci eklenecek.Boşa geçen bir sürü zaman... ve o zaman içinde senin psikolojinin geldiği durumu düşün.
Lütfen biraz cesaretli ol. Her sonuca da açık ol...
kuzu sende pko mu vardı
evet hayatım öyleymiş. pco varmış bende ama evlendikten sonra öğrendim... Evlenmeden önce hiç adet gecikmem olmazdı hatta saati bile şaşmazdı. Evlendikten sonra bi idrar yolu enfeksiyonu geçirdim.antibiyotik ve ağrı kesici yüklendim.O ay adetim 1 hafta gecikince doktora gittim.Kist oluşmuş dedi.adet söktürücü kullandım ve adetimle gitti kist.Sonra doktor pco var dedi. inci gibi gözüküyo zaten dizi dizi ultrasonda. sonra yumurta takibi yapıdı.Yumurtaların büyümediği görüldü ve klomene başladık.böyle işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?