Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

slm kızlar kım var kım yok gorunmuyor ...
kvrck regl olmus hayırlsıı olsun valla belının agrısı demekkı ondandı erken geldı sanırım bıraz ...
hayırlısı artık ne yapalım hep bırlıkte beklemeye devam ...
bende yan blokta gun vardı oraya gıttım ıyı oldum bıraz acıldım sımdıde bı ıhlamur seansı daha geceyım kendıme

Valla bugÜn azcık herkesın canı sıkkındı

boyle kım var kım yok gormeyıncede muhabbet yavas ılerlıyo neyse bakalım ben bıraz ıs yapayım yıne bakarım arada ne var ne yok

MRB KIZLAR BEN GELDİM DOKTORDAN SON YUMURTA TAKIBIM YAPILDI VE YUMURTA YOK YİNEE. farlutal , folıc plus ,glucophage VERDİ ADETİN BİTMEDEN GEL DEDİ.FİLM ÇEKİLCEKMİŞŞ.BİDE EŞİMDEN SPREM TESTİ İSTEDİLER.FİLM İÇİN ÇOK KORKUYORUM YAAA.YA KAPALI ÇIKARSA TÜPLERRR.

KIZLAR TÜPLER KAPALI OLUNCA NOLUYORR BİLGİSİ OLAN VARMII

canım ben hıc bılmıyorum ama tupler kapalı oluncamı yumurta olusmuyomus o yuzden mı bakalım dedıler yoksa onu da bı kontrol edelım dıyemı fılm ıstedı dr

hemen kötü düşünme..o tüp filmi çekilirken küçük tıkanıklıklar açılıyormuş

Canım sakın sıkma canını... eğer gebelik oluşmazsa bu denememde benimde rahim filmi çekilecek fakat doktorum bu konuda beni çok rahatlattı.İlacı verilirken biraz ağrı oluyormuş fakat toplamda 5dk süren bir ağrı. Sanırım katlanılabilecek bir durumdur. Doktorum dediki tıkalı tüplerle çok az karşılaşırız herhangi bir tıkanıklık yada yapışıklık var ise rahim filminin ilacı ile de açılma durumu çok yüksek oluyormuş.Fakat tüplerin tıkalı çıkması % olarak çok düşük ihtimal oluyor dedi.
İçini ferah tut canım... Hiç yumurta oluşumu olmuyorsa muhtemelen rahim filminden sonra göbekten iğnelere başlayacaktır doktorun.O iğnelerle de genellikle mutlaka sonuç alınıyor.

Kızlar ben Çıkıyorum baharı sevıyorum gÜndÜz ve ben eve gıdıyorum

kizlar benim bir sorunum var dun hastaneye gittim anlamiyorumda bunlari arap olduklari icin ingilizce adi sorunun anneme gonderdim bakalim haber bekliyorum o alinmadan hamile olmazmisim

gecmis olsun tatlim

kizlar benim bir sorunum var dun hastaneye gittim anlamiyorumda bunlari arap olduklari icin ingilizce adi sorunun anneme gonderdim bakalim haber bekliyorum o alinmadan hamile olmazmisim

neymıs canım sorununun adını yaz bıze de belkı bılen vardır yada arastırır sorarız

weak graafian follicle

Son düzenleme:
ne oldugunuda tamam anlamadim kadin rustu cok arapca bilmedigi icin anlamadim kis polin mi falan dedim yok dedi

Dermanim gecmis olsun guzelimm ,,bu dilsizlik cok kotu ya insan icindekileri bir doktorabile gonul rahatligiyla anlatamiyor seni cok iyi anliyorumm .insallah kotu bisey degildir sen icini ferah tut guzelimm:1hug:

BARAYS cim benim yeni tarih 13 nisann yazarsan sevinirim guzelimmmbuyrunnnnnnnnn

canim cok gecmis olsunnŞenizama tedavisiz birr sorun degil benim arkadas vardi yumurtalari bir ay oluyor bir ay olmuyo veya yetersiz oluyoduu .bildigim kadariyla HAYIT TOHUMU varmis aktarlarda onun cayi ni yapiyodu sanirim ama dedigim gibi karamsar olma canimm:1hug:

kuzu naber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…