Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

:lepi: GÜNAYDIN :lepi:

canim ben arabistandayim valla anlamadim doktoru sanirim yumurta az uretiyormusum

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlar

walla hayatım benimde tek korkum bu ama eşim diyor ki eger erkekte sperm kadında da rahim varsa sorun ne olursa olsun bebek olur aşılama var tüp bebek var o yüzden içini rahat tut biraz ugraşırsın o kadar hem çok şiddetli bir enfeksiyon geçirmemişsen de öyle kolay kolay tıkanmaz tüpler ya da hadi en kötüsü biri tıkansın digerinden yine olur bişiler sıkma o güzel canını

canim ben arabistandayim valla anlamadim doktoru sanirim yumurta az uretiyormusum
canım zasten doktorlar tek yumurta üretmek herzaman çok daha saglıklıdır diyolar ama umarım kötü bişey degildir
hem hiç yumurtlamamaktansa azıcık yumurtlamak daha iyidir sanki

kvrck canın nasılsın dün canın sıkkındı biraz

kvrck canın nasılsın dün canın sıkkındı biraz

iyiyim hayatım iyi olmak zorundayım eşimle konuştum bana bi 2 ay ver ama bebek falan sorma bebegin adı bile geçmesin ben artık çok stres oluyorum senin bu aceleci tavırlarından dedim
eger 2 ay daha olmazsa öyle gidicem doktora ne istersen yaptırcam dedim anlaştık
ay stresten deli oluyorum o günler ya eşim benden çok stres yapıyor

sen nasılsın hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…