Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

iyiyim şekerim...bende fala inandım galiba bekliyorum...ay kesin delirdim...bu ay yumurtlamadım bile düşün:))) delirdim delirdimm

günaydııın yavru ceylanlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hihoyyyt hihoyyyt
oy oy oy kızlar iyi oldu walla ne güzel bugün kıpır kıpır olalım böyle ohhhhhhhh :sm_cool::dance::teytey:zemuszemus
iyiyim şekerim...bende fala inandım galiba bekliyorum...ay kesin delirdim...bu ay yumurtlamadım bile düşün:))) delirdim delirdimm

olsun ya delirelim bugün neye inanmak istiyosak ona inanalımmmmm boşverrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile5

edut, birisi, bitte, d_kupcu, kvrck, ravzanur, mugmug1, zeytin1007, gokcek

gunaydın bayanlar masallah kalabalık baslamısız gune ..

canim ben arabistandayim valla anlamadim doktoru sanirim yumurta az uretiyormusum

canım ben dun bıraz baktım netten sanırım yumurta uretımı yapan hormonun az salgılanıo ben onu anladım ...buna baglı olarakta her ay yumurtlayamayabılıyorsun ...sanırım hormon tedavısı uygulanacak...
dermansız dert yok ınsallah Allah yard olsun yerimseniben

Evet bu sabah kalabalıkkkk kaydirigubbakcemile2
Önemli olanda bu cnm dermansız dert vermsinnn mevlammm...
Hormon tedavisi uygulanmalı galiba evet :teytey:

günaydın hayatımmmmmmm ne bu enerji böyle kıpır kıpr opuyorumnanaktan
canimm dikkatini cektiyse bende bir elektrik akimi varrrr her zaman boyleyimmmzemuszemuszemuszemusbirdeee disarda guness acmisssskaydirigubbakcemile2 o zaman cokk iyi oluyorummmsositosositosositosositotabii sizinn enerjinizde guc veriyorrrsengözlerimebaksanab:jeyyar:
günaydııın yavru ceylanlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hihoyyyt hihoyyyt
gunaydinnn bitte :sm_cool:rrrrrrrrrrrrrrr tatli cikolatammmm:sm_cool:

valla canım sen ınan yeterkı bazen sadece ınanarak oluyo bazı seyler...

bende bugun ıtıbarıyle kecıboynuzu gun asırı ılıskıyı bıraktım haberınız ola...
valla sıkıldım ya sureklı ılıskı ısteyen taraf gıbı olmak cok yıpratıcı ...
adam calısıyo ıster ıstmez yorgun oluyo mesela o zaman da gereksız yere kendımı uzuyorum neden bole oluyo dıye ...
sonrada uzuyorum kendımı de esımıde...
dıyorum onemlı olan benım esımle ılıskım suan bebeksız de yasayabılırım ama esımle aramızın ıyı olması bırbırımızı sevmemız daha onemlı Şeniz

annnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

barays immmmmmm
halevim deeeeeeee burdaaazemuszemuszemuszemuszemuszemus
kizlar gunadinnnnn hihoyyythihoyyyt

canimm aynenn sana katiliyorummmmm bende o dusunceyi 3 ay once biraktim vallahii daha iyi oluyorr en iyisi :1hug:

kızlar topik ismimiz güncel olsun diye mesaj attım 2 kez düzenleme yapmadılar
inatlaşmak istemiyorum tutup yine başka topikle birleştirirler diyebilmiyorumkismile

kızlar sıyah sut okuyan var mı ??
ben suan okuyorum az kaldı da oradan bıkac sey paylasmak ıstedım sızle

inatlaşmak istemiyorum tutup yine başka topikle birleştirirler diyebilmiyorumkismile

haklısın ayselım bosver sen elınden gelenı yapmıssın ...
yanı bu sekılde sorun yok ama yenı katılım olmaz sanırım boyle oluncada ...
dusunelım bakalım bıseyler

kesinlikle bacım...bende biliyorum 22 sinde adet olacağım ama içimdeki coşkuyu söndürmüyorum...napiyim olunca azcık üzülürüm geçer gider....kocişkomda demişti bana olmasa ben seni daha azmı seveceğim sanki kısmet diye.... artı bende bıraktım kür mür.... amann sabah uyandım kuş cıvıltılarıyla...soğan moğan içemiyeceğim.... bıktım artık

kizlar ben bugun kahvaltiyaa idiyorumm haberiniz olsunnnkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2cokacimcoook

aman boşver...şubat olsun ne farkeder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…