iyiyim hayatım iyi olmak zorundayım eşimle konuştum bana bi 2 ay ver ama bebek falan sorma bebegin adı bile geçmesin ben artık çok stres oluyorum senin bu aceleci tavırlarından dedim
eger 2 ay daha olmazsa öyle gidicem doktora ne istersen yaptırcam dedim anlaştık
ay stresten deli oluyorum o günler ya eşim benden çok stres yapıyor
sen nasılsın hayatım
oy oy oy kızlar iyi oldu walla ne güzel bugün kıpır kıpır olalım böyle ohhhhhhhh :sm_cool::dance::teytey:zemuszemusgünaydııın yavru ceylanlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hihoyyyt hihoyyyt
iyiyim şekerim...bende fala inandım galiba bekliyorum...ay kesin delirdim...bu ay yumurtlamadım bile düşün:))) delirdim delirdimm
iyiyim şekerim...bende fala inandım galiba bekliyorum...ay kesin delirdim...bu ay yumurtlamadım bile düşün:))) delirdim delirdimm
canim ben arabistandayim valla anlamadim doktoru sanirim yumurta az uretiyormusum
edut, birisi, bitte, d_kupcu, kvrck, ravzanur, mugmug1, zeytin1007, gokcek
gunaydın bayanlar masallah kalabalık baslamısız gune ..
canım ben dun bıraz baktım netten sanırım yumurta uretımı yapan hormonun az salgılanıo ben onu anladım ...buna baglı olarakta her ay yumurtlayamayabılıyorsun ...sanırım hormon tedavısı uygulanacak...
dermansız dert yok ınsallah Allah yard olsun yerimseniben
canimm dikkatini cektiyse bende bir elektrik akimi varrrr her zaman boyleyimmmzemuszemuszemuszemusbirdeee disarda guness acmisssskaydirigubbakcemile2 o zaman cokk iyi oluyorummmsositosositosositosositotabii sizinn enerjinizde guc veriyorrrsengözlerimebaksanab:jeyyar:günaydın hayatımmmmmmm ne bu enerji böyle kıpır kıpr opuyorumnanaktan
gunaydinnn bitte :sm_cool:rrrrrrrrrrrrrrr tatli cikolatammmm:sm_cool:günaydııın yavru ceylanlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hihoyyyt hihoyyyt
canimm aynenn sana katiliyorummmmm bende o dusunceyi 3 ay once biraktim vallahii daha iyi oluyorr en iyisi :1hug:valla canım sen ınan yeterkı bazen sadece ınanarak oluyo bazı seyler...
bende bugun ıtıbarıyle kecıboynuzu gun asırı ılıskıyı bıraktım haberınız ola...
valla sıkıldım ya sureklı ılıskı ısteyen taraf gıbı olmak cok yıpratıcı ...
adam calısıyo ıster ıstmez yorgun oluyo mesela o zaman da gereksız yere kendımı uzuyorum neden bole oluyo dıye ...
sonrada uzuyorum kendımı de esımıde...
dıyorum onemlı olan benım esımle ılıskım suan bebeksız de yasayabılırım ama esımle aramızın ıyı olması bırbırımızı sevmemız daha onemlı Şeniz
kızlar topik ismimiz güncel olsun diye mesaj attım 2 kez düzenleme yapmadılar
inatlaşmak istemiyorum tutup yine başka topikle birleştirirler diyebilmiyorumkismile
ewet canimm iyi dusunmusunkızlar topik ismimiz güncel olsun diye mesaj attım 2 kez düzenleme yapmadılar
inatlaşmak istemiyorum tutup yine başka topikle birleştirirler diyebilmiyorumkismile
valla canım sen ınan yeterkı bazen sadece ınanarak oluyo bazı seyler...
bende bugun ıtıbarıyle kecıboynuzu gun asırı ılıskıyı bıraktım haberınız ola...
valla sıkıldım ya sureklı ılıskı ısteyen taraf gıbı olmak cok yıpratıcı ...
adam calısıyo ıster ıstmez yorgun oluyo mesela o zaman da gereksız yere kendımı uzuyorum neden bole oluyo dıye ...
sonrada uzuyorum kendımı de esımıde...
dıyorum onemlı olan benım esımle ılıskım suan bebeksız de yasayabılırım ama esımle aramızın ıyı olması bırbırımızı sevmemız daha onemlı Şeniz
kızlar sıyah sut okuyan var mı ??
ben suan okuyorum az kaldı da oradan bıkac sey paylasmak ıstedım sızle
o neyki guzelim hic bilgim yokkakannehir
kızlar topik ismimiz güncel olsun diye mesaj attım 2 kez düzenleme yapmadılar
aman boşver...şubat olsun ne farkeder
canım elıf safagın anne olacagını ogrendıgınde yazıdgı otobıyografgık kıtap...kızlar sıyah sut okuyan var mı ??
ben suan okuyorum az kaldı da oradan bıkac sey paylasmak ıstedım sızle o neyki guzelim hic bilgim yokkakannehir
kızlar soyle dusunmek laızm okudukca farkına varıyorum...
kadın femınıst gecınıo 30 unu gecmıs kendını yazzarlıga adamıs kesınlıkle cocuk yapmayı anne olmayı dusunmuyor hatta evlenmeyı bıle dusunmuyor aslında...
evde kalmıs kız amnıfestosu dıye bır yazı yazıyor bırgun ve o yazıyı yazdıktan 9 ay sonra evlenıyor olayın 2 yıl sonrasında da cocugu oluyor...
ya dusunuyorum kaıdn hıc bısekılde ıstemezken Rabbım dılıyor ve onu bu yola surukluyor...
bızler ıstemısız evlenmısız, eslerımızı sevmısız, soınra bebek ıstemısız , elımızden gelenı de yapıyoruz Rabbım verecekse verecek demekkı ne kadar sabırısızım dıyorum sonrasında da....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?