canım ben hıc bılmıyorum ama tupler kapalı oluncamı yumurta olusmuyomus o yuzden mı bakalım dedıler yoksa onu da bı kontrol edelım dıyemı fılm ıstedı dr
canım elıf safagın anne olacagını ogrendıgınde yazıdgı otobıyografgık kıtap...
kızlar soyle dusunmek laızm okudukca farkına varıyorum...
kadın femınıst gecınıo 30 unu gecmıs kendını yazzarlıga adamıs kesınlıkle cocuk yapmayı anne olmayı dusunmuyor hatta evlenmeyı bıle dusunmuyor aslında...
evde kalmıs kız amnıfestosu dıye bır yazı yazıyor bırgun ve o yazıyı yazdıktan 9 ay sonra evlenıyor olayın 2 yıl sonrasında da cocugu oluyor...
ya dusunuyorum kaıdn hıc bısekılde ıstemezken Rabbım dılıyor ve onu bu yola surukluyor...
bızler ıstemısız evlenmısız, eslerımızı sevmısız, soınra bebek ıstemısız , elımızden gelenı de yapıyoruz Rabbım verecekse verecek demekkı ne kadar sabırısızım dıyorum sonrasında da....
haklısın hayatım insanoğlu nankör hep daha fazlasını istiyoruz hiç tatmin olmuyoruz herşeyin hayırlısı
hemen kötü düşünme..o tüp filmi çekilirken küçük tıkanıklıklar açılıyormuş
Canım sakın sıkma canını... eğer gebelik oluşmazsa bu denememde benimde rahim filmi çekilecek fakat doktorum bu konuda beni çok rahatlattı.İlacı verilirken biraz ağrı oluyormuş fakat toplamda 5dk süren bir ağrı. Sanırım katlanılabilecek bir durumdur. Doktorum dediki tıkalı tüplerle çok az karşılaşırız herhangi bir tıkanıklık yada yapışıklık var ise rahim filminin ilacı ile de açılma durumu çok yüksek oluyormuş.Fakat tüplerin tıkalı çıkması % olarak çok düşük ihtimal oluyor dedi.
İçini ferah tut canım... Hiç yumurta oluşumu olmuyorsa muhtemelen rahim filminden sonra göbekten iğnelere başlayacaktır doktorun.O iğnelerle de genellikle mutlaka sonuç alınıyor.
canim cok gecmis olsunnŞenizama tedavisiz birr sorun degil benim arkadas vardi yumurtalari bir ay oluyor bir ay olmuyo veya yetersiz oluyoduu .bildigim kadariyla HAYIT TOHUMU varmis aktarlarda onun cayi ni yapiyodu sanirim ama dedigim gibi karamsar olma canimm:1hug:
edut, birisi, bitte, d_kupcu, kvrck, ravzanur, mugmug1, zeytin1007, gokcek
gunaydın bayanlar masallah kalabalık baslamısız gune ..
canım ben dun bıraz baktım netten sanırım yumurta uretımı yapan hormonun az salgılanıo ben onu anladım ...buna baglı olarakta her ay yumurtlayamayabılıyorsun ...sanırım hormon tedavısı uygulanacak...
dermansız dert yok ınsallah Allah yard olsun yerimseniben
hasta arkadaşlara geçmiş olsun kvrck adet olmuşsun canım umudumuz diğer aya
allahım hayırlısını versin
ben dün öğleden sonra izin aldım hala halsizliğim var
topiğee girp bulaştı sanırım hamişler dikkat edin kendinize
,hayır yumoş büyütmüyor o sadece eger enfeksiyon varsa onlara iyi geliyor yani tıkanıklığı açıyomuş adetin 4. 5 .6. günü yapcakmışız günde 3 kere sonra hemen ilişkiye girilcekmiş ama bana saçma geldi spermler sıcakta yaşayamazlar ki hemencik ölürlerkuzu ben o maydonoz süt olayını anlamadım....adetin son günümü yapılacak yumurtlamadan öncemş artı nasıl öle tencerenin üstüne buhaba oturcaksın...
tsk ederim canim valla zaten hissediyordum ama bu benim icin biraz agir oldu
kuzu ben o maydonoz süt olayını anlamadım....adetin son günümü yapılacak yumurtlamadan öncemş artı nasıl öle tencerenin üstüne buhaba oturcaksın...
canım adetin 4 günü başlanıyormuş normalde ama çoğu kişi bittikten sonra başlamış kaynattıktan sonra üzerine çömeleceksin üzerine de battaniye örteceksin aynı buhar banyosu gibi o an akıntı oluyormuş hemen bakalıma.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?