sütemi...ıyyy tenekede felan kaynatıp atmak lazım hemencecik
ne diyosunuz kızlar uygulasam mı ki :uhm:
ya ilginç olan şu hayatım boyunca maydonozdan nefret ettim hiçbir yakınım benim yanımda onun adıı bile agzına alamaz görmeye tahammül edemem şimdi ona muhtaç kaldım rabbimin bana bi dersi oldu galiba bucanım sonuçta sen sadece üzerine çömeleceksin 45 dk o kadar hergün bir kere yaparsın o da eşin geldiği zaman sonrasında da ilişkiye girersiniz bence denemeye değer sonuçta vucüda giren birşey yok bu uygulamada yanlışmıyım tatlım:1rolleyes:
zaten sabah kür uygulamayalım dedik şimdi tarif alıyoruz:)))
bende o kadar laf ettım sımdı yazılanları takıp edıyorum nası olacakmıs dıye sempatiksalakcinnizaten sabah kür uygulamayalım dedik şimdi tarif alıyoruz:)))
ya ilginç olan şu hayatım boyunca maydonozdan nefret ettim hiçbir yakınım benim yanımda onun adıı bile agzına alamaz görmeye tahammül edemem şimdi ona muhtaç kaldım rabbimin bana bi dersi oldu galiba bu
zaten sabah kür uygulamayalım dedik şimdi tarif alıyoruz:)))
,hayır yumoş büyütmüyor o sadece eger enfeksiyon varsa onlara iyi geliyor yani tıkanıklığı açıyomuş adetin 4. 5 .6. günü yapcakmışız günde 3 kere sonra hemen ilişkiye girilcekmiş ama bana saçma geldi spermler sıcakta yaşayamazlar ki hemencik ölürler
en iyisi ben doktora gideyim
hoşgeldinnnn günaydın canım opuyorumnanaktanben geldim kıslarr.. günaydıınnnn opuyorumnanaktan
nasılsınız bakalıımmmm....
hastalar yileştimi???
hoşgeldinnnn günaydın canım opuyorumnanaktan
hoşbuldum canım...
naber nasılsınız?
ben geldim kıslarr.. günaydıınnnn opuyorumnanaktan
nasılsınız bakalıımmmm....
hastalar yileştimi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?