ağda da kıl köklerini güçlendiriyormuş
2. antibiyotik bitiyor. viksler bir yandan... Fakat 2 gündür en feci safhasındayım. Umarım yarın daha hafiflemiş olur... Gebelik şüphesi olduğundan antibiyotiği ona göre veriyorlar o da çok etki etmiyor.
ay arkadaşlar dün bir arkadaşımın daha hamile olduğunu öğrendim hemde 8 aylık bayadır konuşmuyorduk ona sevindim kendime biraz üzüldüm geçti.
ay arkadaşlar dün bir arkadaşımın daha hamile olduğunu öğrendim hemde 8 aylık bayadır konuşmuyorduk ona sevindim kendime biraz üzüldüm geçti.
2 nisanda ordayım inşallah
eger yazın buluşcaksanızda eger 1 ay önceden haber verirseniz ona göre ayarlarım kendimi opuyorumnanaktan
dün aradım trabzonda bi doktoru tüp bebek uzmanıymış arkadaşım vasıtasıyla adet oldugunda ara randevu al 2. yada 3. gün gel muayene edelim dedi ama acele etme daha erken senin için dedi bende bu ay ankaraya gideyim dönüncede 1 ay ugraşayım daha 8 aydada olmazsa öyle gidicem trabzona
kızım sende söyleyeceksin...başkalarıda hem sevinip hem üzülecek...bu b,r döngü
Yaa sorma şekerim bende her seferinde üzülsem mi sevinsem mi bilemiyorum. Sonradan kendime de kızıyorum. Ben eskiden kıskançlığı olmayan bir insandım ama artık çocuk konusunda kıskanç olmaya başladım.
onu soracaktım bende
etkı etmemesı lazım tabeee
2 nisanda ordayım inşallah
eger yazın buluşcaksanızda eger 1 ay önceden haber verirseniz ona göre ayarlarım kendimi opuyorumnanaktan
dün aradım trabzonda bi doktoru tüp bebek uzmanıymış arkadaşım vasıtasıyla adet oldugunda ara randevu al 2. yada 3. gün gel muayene edelim dedi ama acele etme daha erken senin için dedi bende bu ay ankaraya gideyim dönüncede 1 ay ugraşayım daha 8 aydada olmazsa öyle gidicem trabzona
günayddııınnn yeni gelen bayanlar.. sabah şerifleriniz hayır ola... =))))))
gayecim geçmiş olsun...
ağda da kıl köklerini güçlendiriyormuş
benimki kıskanmak değilde imrenmek tabi o an için sonradan geçiyor çok şükür bu durum ara ara eşime kızıp duruyorum git spermine baktırda ona göre bende gardımı alayım diye eşime de üzülüyorum çünkü izin alma problemi var amire söylemiş bakalım ne zaman izin verirse hayırlısı artık canım
gayecim ya sen şifayı fena kapmışsın en kısa zamanda iyileşte şu ankaralılar buluşma gününü yapalım ne dersin alkisalkisalkis
bence dersini çalışmamış o yüzden numara yaptı çok kötüyüm ya kaydirigubbakcemile3a
hayır
hayır
hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben ankaraya gelmeden asla olmaz
bak bi gidin ben yokken bende gittiginiz yere bomba ihbarı yapmazsam banada kıvırcık demesinler ahanda şurayada yazıyorumklava:
valla ınsan ıster sıtemez degısık ruh halıne gırıyor...Yaa sorma şekerim bende her seferinde üzülsem mi sevinsem mi bilemiyorum. Sonradan kendime de kızıyorum. Ben eskiden kıskançlığı olmayan bir insandım ama artık çocuk konusunda kıskanç olmaya başladım.
Evet canım doktora gidince klomen ve çatlatma tedavisi gördüğümü belirtip ona göre ilaç yazmalarını rica ediyorum.Sonra da kadın doğum doktorumu arayıp teyidini alıyorum. Mesela doktor geçen akşam acilde aferin sinüs yazmıştı Sema hanım onu kullanma dedi.
Bugün 12. günüm çatlatmadan sonraki. Aslında dayanamayıp test yaptım. Sırf nefsimi köreltmek için. 2. çizgi silik çıkıyor ama çatlatma iğnesinin etkisinden de olabilir bu silik çizgi. O yüzden kaldırdım attım testi.Bekleyeceğim.
hayatım burda tek doktor var o da eşimin arkadaşı oldugu için ücret almıyor ve bana bu yüzden pek ilgilenmiyor gibi geliyorkuzu sen neden hemen önce tüp bebek yapan doktora gidiyorsun ki...araştır adam gibi normal bir doktora git...araştırma hastanesinde mesela...birde he diyince gidilebilir olsun...ben mesela eşim sürekli burda değil aratırma hastanesine gittim..e işten izin almam problem, kocam gelip götürüp bırakamıyor...boşuna para ve zaman kaybı oldu
1 hafta belki daha fazla kalırım herhaldekıvırcığın 2 nisanda gelceksin ne zaman dönceksin
ay alemsın valla kaydirigubbakcemile3
yapar hakketn korktu gozum benım bıle sempatiksalakcinni
:
bende evden testlerı kaldırdım
gecen ayda 5 gun gecıkmıstı
test mest evde cılgınlık yasadım
sımdı rahatım
surprız ıstıyorum
Evet canım doktora gidince klomen ve çatlatma tedavisi gördüğümü belirtip ona göre ilaç yazmalarını rica ediyorum.Sonra da kadın doğum doktorumu arayıp teyidini alıyorum. Mesela doktor geçen akşam acilde aferin sinüs yazmıştı Sema hanım onu kullanma dedi.
Bugün 12. günüm çatlatmadan sonraki. Aslında dayanamayıp test yaptım. Sırf nefsimi köreltmek için. 2. çizgi silik çıkıyor ama çatlatma iğnesinin etkisinden de olabilir bu silik çizgi. O yüzden kaldırdım attım testi.Bekleyeceğim.
canım dedıgın gıbı en guzelı beklemek ınsallah o sılık cızgı net sekılde gorunur 6 gun sonra :Saruboceq:Evet canım doktora gidince klomen ve çatlatma tedavisi gördüğümü belirtip ona göre ilaç yazmalarını rica ediyorum.Sonra da kadın doğum doktorumu arayıp teyidini alıyorum. Mesela doktor geçen akşam acilde aferin sinüs yazmıştı Sema hanım onu kullanma dedi.
az cıkıyorudr ama cıknaların koklerı guclenmıs oluyodur belkı de ...hadii yaaa
ama kuaförler ağdanın kılları azalttığnı söylüyorlar yalan mıydıakannehir
bende evden testlerı kaldırdım
gecen ayda 5 gun gecıkmıstı
test mest evde cılgınlık yasadım
sımdı rahatım
surprız ıstıyorum
senin günün ne zamanki gaye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?