Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ağda da kıl köklerini güçlendiriyormuş

ay arkadaşlar dün bir arkadaşımın daha hamile olduğunu öğrendim hemde 8 aylık bayadır konuşmuyorduk ona sevindim kendime biraz üzüldüm geçti.

2. antibiyotik bitiyor. viksler bir yandan... Fakat 2 gündür en feci safhasındayım. Umarım yarın daha hafiflemiş olur... Gebelik şüphesi olduğundan antibiyotiği ona göre veriyorlar o da çok etki etmiyor.

onu soracaktım bende
etkı etmemesı lazım tabeee

ay arkadaşlar dün bir arkadaşımın daha hamile olduğunu öğrendim hemde 8 aylık bayadır konuşmuyorduk ona sevindim kendime biraz üzüldüm geçti.

kızım sende söyleyeceksin...başkalarıda hem sevinip hem üzülecek...bu b,r döngü

Yaa sorma şekerim bende her seferinde üzülsem mi sevinsem mi bilemiyorum. Sonradan kendime de kızıyorum. Ben eskiden kıskançlığı olmayan bir insandım ama artık çocuk konusunda kıskanç olmaya başladım.

kuzu sen neden hemen önce tüp bebek yapan doktora gidiyorsun ki...araştır adam gibi normal bir doktora git...araştırma hastanesinde mesela...birde he diyince gidilebilir olsun...ben mesela eşim sürekli burda değil aratırma hastanesine gittim..e işten izin almam problem, kocam gelip götürüp bırakamıyor...boşuna para ve zaman kaybı oldu

kızım sende söyleyeceksin...başkalarıda hem sevinip hem üzülecek...bu b,r döngü

tabiki canım gelecek o günler Allahın izniyle inşallahhhhhhh

benimki kıskanmak değilde imrenmek tabi o an için sonradan geçiyor çok şükür bu durum ara ara eşime kızıp duruyorum git spermine baktırda ona göre bende gardımı alayım diye eşime de üzülüyorum çünkü izin alma problemi var amire söylemiş bakalım ne zaman izin verirse hayırlısı artık canım

onu soracaktım bende
etkı etmemesı lazım tabeee

Evet canım doktora gidince klomen ve çatlatma tedavisi gördüğümü belirtip ona göre ilaç yazmalarını rica ediyorum.Sonra da kadın doğum doktorumu arayıp teyidini alıyorum. Mesela doktor geçen akşam acilde aferin sinüs yazmıştı Sema hanım onu kullanma dedi.
Bugün 12. günüm çatlatmadan sonraki. Aslında dayanamayıp test yaptım. Sırf nefsimi köreltmek için. 2. çizgi silik çıkıyor ama çatlatma iğnesinin etkisinden de olabilir bu silik çizgi. O yüzden kaldırdım attım testi.Bekleyeceğim.

kıvırcığın 2 nisanda gelceksin ne zaman dönceksin

günayddııınnn yeni gelen bayanlar.. sabah şerifleriniz hayır ola... =))))))
gayecim geçmiş olsun...

günaydın canım
nasılsın?
bende bugün baş dönmesi var
gayede atlatamadı hastalığı bende tam atlatmış değiim öksürük devam ediyor
lapaci sana birşey soracam ben normalde sütü seviyorum geçen tiksinti geldi içemedimohaoldumsmile
meyveli süt içebiliyorum ama meyveli içsem bi sıkıntı olur mu acaba?

ağda da kıl köklerini güçlendiriyormuş

hadii yaaa
ama kuaförler ağdanın kılları azalttığnı söylüyorlar yalan mıydıakannehir

Evet canım sperm testi de önemli... Değerler elinizde olsun ki boşa kürek çekmiş olmayın.Eğer eşinde sorun çıkmazsa direkt sana yoğunlaşılır. Yalnız canım sperm testi için cinsel perhiz lazım sanırım en az 3 gün falan. Eşin ona göre ayarlasın iznini.

gayecim ya sen şifayı fena kapmışsın en kısa zamanda iyileşte şu ankaralılar buluşma gününü yapalım ne dersin alkisalkisalkis

ya ıstanbul da da bulusma olsun ama burdakı herkes calısıo nerdeyse akannehir

bence dersini çalışmamış o yüzden numara yaptı çok kötüyüm ya kaydirigubbakcemile3a

ay alemsın valla kaydirigubbakcemile3
hayır
hayır
hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben ankaraya gelmeden asla olmaz
bak bi gidin ben yokken bende gittiginiz yere bomba ihbarı yapmazsam banada kıvırcık demesinler ahanda şurayada yazıyorum klava:

yapar hakketn korktu gozum benım bıle sempatiksalakcinni

valla ınsan ıster sıtemez degısık ruh halıne gırıyor...
benım de apartman gununde herkesın bebesı var bı kısıde hamıle...
teyzenın bırı bana sen tembel cıkmıssın dedı daha da bekleme sonra ıstersın olmaz dedı boshayallersmile

dıyemedım kı bekleyen yok dıye ...
daha once yenı evlı sayılırım daha beklıoz bakalım bıraz gezelım demıstım cunku solemem yanı ıstıyorum beklıyorum dıye :umursamaz:

bende evden testlerı kaldırdım
gecen ayda 5 gun gecıkmıstı
test mest evde cılgınlık yasadım
sımdı rahatım
surprız ıstıyorum

hayatım burda tek doktor var o da eşimin arkadaşı oldugu için ücret almıyor ve bana bu yüzden pek ilgilenmiyor gibi geliyor
bize en yakın yer trabzon bu adamda egitim ve araştırma hastanesinde çalışıyormuş kadın dogum uzmanı ama şimdi özel hastaneye geçmiş tüp bebek merkezine normal kadın hastalıklarıda varmış yani sadece onun için açılmış bir klinik tahlilleri falan devlet hastanesinden istiyormuş zaten iyi oldugunu söylediler o yüzden bi gideyim dedim
tüpler tıkalı tüp bebek derse başka doktor değiştirmeyelim ona devam ederiz
kıvırcığın 2 nisanda gelceksin ne zaman dönceksin
1 hafta belki daha fazla kalırım herhalde

ay alemsın valla kaydirigubbakcemile3

yapar hakketn korktu gozum benım bıle sempatiksalakcinni

:

yaparım kötükedihüso

sımdı rahatım
surprız ıstıyorum

Mugiii walla şanslısın gez eğlen ne güzel
bede sıkıldım çalışmaktan
gezmek istiyorummm
özgür olmak istiyorum birazz hep çalış çalış nereye kadarakannehir

canım tickerin neyle ilgili merak ettim de??:kedi:

senin günün ne zamanki gaye...

canım dedıgın gıbı en guzelı beklemek ınsallah o sılık cızgı net sekılde gorunur 6 gun sonra :Saruboceq:

hadii yaaa
ama kuaförler ağdanın kılları azalttığnı söylüyorlar yalan mıydıakannehir
az cıkıyorudr ama cıknaların koklerı guclenmıs oluyodur belkı de ...
sımdı rahatım
surprız ıstıyorum

canım ya benım de 50 tane test vardı ya evde sıkıldıkca yaptım gıbı merak edıom suan kutuda kac tane kaldı ama saymıyorum kaydirigubbakcemile3
bu sefer sozum var 1 nısandan once yapmıcam ama tutabılırmıyım bılmıom aklinialirimsmile

Gayeciğim umarım bebiştendir o çizgi senin gününe de az kalmıştı:Saruboceq:
şöyle yapabilirsin test elinde mevcutsa fazlaysa hergün deneme yap
hamileysen ki inş. öylesin ben hep söylüyorum bu ay senin hamiş olduğunu düşünüyorum
hergün değerlerin nasıl değiştiği diğer arkadaşlara da örnek olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…