Ay bana bisiler oluyo icimde sanki baloncuklar var :bbo:
arkadaşlar 3 gündür test yapıyorum silik çizgi çıkıyor bugün adet olmam gerekiyor yine test yaptım ama uzun süre bekleyince 5-10 dk arası silik çizgi çıktı kafam çok karışık bekliyorum bugün adet olmazsam 1 kaç gün sonra kan testi yaptıracağım. gebelik olmasa silikte olsa çizgi çıkmazdı diye düşünüyorum :uhm:
nasılsın bebıskom ne gıbı baloncuklar bunlar...
mıden veya bagırsakların gaz mı yaptı
acıkla bakalım bıze
merhaba kızlar yemeğimi yedim geldim ayyyyyyy hava çok güzel insanın içeri giresi gelmiyor bu güzel havalarda insanın içi kıpır kıpır oluyorkaydirigubbakcemile2 zemuszemus sositososito
ben geldim kıssllaaaarrr.... tünayyddıınnnn opuyorumnanaktan
işler çok yoğun ancak girebildim.. kim var kim yok görünmüyor...
ben bi geçmişi okuyup geleyim... bakayım güsel haberler varrmıııı
hoşgeldin lapacı güzel haberimiz yok canım beklemedeyiz hala
Selam canim hosgeldin....
Evett malesefkii rgl oldummm :1closedeyes: benneyaptımki
Yeni tarihim 15 NİSAN... canlarrrrr.... opuyorumnanaktan
Canım geriden başlayarak cevaplamaya çalışayım; Adet gecikmesinden 3 gün sonra büyük ihtimalle idrar testinde sonuç alırsın.Geç döllenme bile olsa en azından 2. çizgi silik çıkar.Kaldı ki adetten sonra 1 gün gecikme ile %100 sonuç veren biraz pahalı idrar testleri de var. (fortel ve predictor gibi). Adet tarihlerine genelde +3 -3 yapabilirsin.Bu mevsim değişimlerinden falan kaynaklanabilir hatta bu 1 hafta bile olabilir. yalnız 14 şubatta beklerken 5 şubatta geldi demişsin bu durumda 4 gün değil yaklaşık 10 güne yakın bir süre var arada. Bu durumu herşey tetiklemiş olabilir.Mevsimsel değişim,stresli gergin bir dönem yada yakın zamanda kullandığın ilaçlar varsa onlar da etkilemiş olabilir.
Bunun dışında 35-36 günlük periyoddan bahsediyorsun.Bu süre biraz uzun bir süre.Daha doğrusu doktorların biraz şüpheli yaklaştıkları bir süreç. Yakın zamanda hiç jinekolojik muayene oldun mu?
canım çok sağol verdiğin bilgiler için. ama geldi kırmızılar benim bugünperş.izmire iyi bir dr a gidicez.randevu aldım.adetin 3. günü gel dedi.bişi sorucam ama gittiğimde alttan muayene yapar mı sence yoksa kan testleri mi yapar sadece .eşime sperm testi de istiyorus .hemen istesek yapar mı gittiğimizde yoksa bi günü var mı onların.
hayırlısı olsun canım inşallah bir dahaki aya tutacak:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?