Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kvrck doğum günü kutlu olsun seneye bu zamanlar inş. meleğin kucağında olur canım
sağlıklı mutlu nice senelere
kızlar nasılsınız kimler var bilmiyorumm

arkadaşlar 3 gündür test yapıyorum silik çizgi çıkıyor bugün adet olmam gerekiyor yine test yaptım ama uzun süre bekleyince 5-10 dk arası silik çizgi çıktı kafam çok karışık bekliyorum bugün adet olmazsam 1 kaç gün sonra kan testi yaptıracağım. gebelik olmasa silikte olsa çizgi çıkmazdı diye düşünüyorum :uhm:

slm kızlar...herkese iyi haftalar..kim var kim yok gözükmüyo ( Clarita canım çok çok geçmiş olsun.Rabbim bir daha aynı şeyleri yaşatmaz inşallah.Bende boş gebelik yaşadım seni çok iyi anlıyorum.Kvrck doğumgünün kutlu olsun seneye kadar kucağın bebişinle dolsun.Bana gelince kızlar ben hala çok kötüyüm bulantı çekilmez hal aldı artık..Aysel cim sende bebişini görmüşsün 41 kere

Canım benimde silik çizgi çıkmıştı sanırım hamilesin :)) ben hemen adet günümün ertesi günü kan testi yaptırmıştım sen bekleyebiliyosan bikaç gün daha bekle ayyy hadi inşallah kaydirigubbakcemile2

nasılsın bebıskom ne gıbı baloncuklar bunlar...
mıden veya bagırsakların gaz mı yaptı
acıkla bakalım bıze

ay bilmiyorum canim böyle bagirsaklarim karnim böbreklerim heryer sanki gaz dolu sempatiksalakcinni ama simdi gecti biraz. Fakat bas agrisi basladi kafamçokkarıştı
Sende durumlar nasil?
Gerci benim bu aydan pek ümidim yok.

merhaba kızlar yemeğimi yedim geldim ayyyyyyy hava çok güzel insanın içeri giresi gelmiyor bu güzel havalarda insanın içi kıpır kıpır oluyor kaydirigubbakcemile2 zemuszemus sositososito

merhaba kızlar yemeğimi yedim geldim ayyyyyyy hava çok güzel insanın içeri giresi gelmiyor bu güzel havalarda insanın içi kıpır kıpır oluyor kaydirigubbakcemile2 zemuszemus sositososito

Afiyet olsun tatlim...Evet haklisin güzel havalarda büroya tikilip kaliyoruz maalesef aksama kadar.

herşeyin hayırlısı canlar ümit yok falan demeyin bırakın rayına ben bıraktım valla uğraşmıyorum kürde uygulamıyorum napim gelirse gelir gelmezse de Allahtan artık yapacak birşey yok hayat devam ediyor hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin (yeterki gelsin) geç olsun güç olmasın her zaman.
şu güzel havaların tadını çıkarın

ben geldim kıssllaaaarrr.... tünayyddıınnnn opuyorumnanaktan
işler çok yoğun ancak girebildim.. kim var kim yok görünmüyor...
ben bi geçmişi okuyup geleyim... bakayım güsel haberler varrmıııı

hoşgeldin lapacı güzel haberimiz yok canım beklemedeyiz hala

clarita çok üzüldüm canım yaa =(((( allah sana sabır versin. inş en kısa sürede atlatırsın. gerçekten çok zor bir süreç.. allah yardımcın olsun.... kızın için güçlü olmaya çalış. onun sana ihtiyacı var.

kıvırcıkıımmmm
doğum günün kutlu olsun canımm hihoyyyt
işte haallaayyyy :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
nice senelere inş..
sağlıkla, huzurla, bebişle.....

Evett malesefkii rgl oldummm :1closedeyes: benneyaptımki
Yeni tarihim 15 NİSAN... canlarrrrr.... opuyorumnanaktan

canım çok sağol verdiğin bilgiler için. ama geldi kırmızılar benim bugün perş.izmire iyi bir dr a gidicez.randevu aldım.adetin 3. günü gel dedi.bişi sorucam ama gittiğimde alttan muayene yapar mı sence yoksa kan testleri mi yapar sadece .eşime sperm testi de istiyorus .hemen istesek yapar mı gittiğimizde yoksa bi günü var mı onların.

vajinal muayene yapacak... kist varmı rahimde bi sorun varmı diye görmesi gerek... sonrada kan testi isteyecek senden aynı gün içinde...
eşin için ise hemen yapabilir ama 3 günlük cinsel perhiz olmalı.. ne 4 gün nede 2 gün illaki 3 gün olmalı değerlerin sağlıklı çıkması için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…