çok sağol canım.vajinal muayene yapacak... kist varmı rahimde bi sorun varmı diye görmesi gerek... sonrada kan testi isteyecek senden aynı gün içinde...
eşin için ise hemen yapabilir ama 3 günlük cinsel perhiz olmalı.. ne 4 gün nede 2 gün illaki 3 gün olmalı değerlerin sağlıklı çıkması için...
vajinal muayene yapacak... kist varmı rahimde bi sorun varmı diye görmesi gerek... sonrada kan testi isteyecek senden aynı gün içinde...
eşin için ise hemen yapabilir ama 3 günlük cinsel perhiz olmalı.. ne 4 gün nede 2 gün illaki 3 gün olmalı değerlerin sağlıklı çıkması için...
Canım benimde silik çizgi çıkmıştı sanırım hamilesin :)) ben hemen adet günümün ertesi günü kan testi yaptırmıştım sen bekleyebiliyosan bikaç gün daha bekle ayyy hadi inşallah kaydirigubbakcemile2
günaydın kızlar...kızlar yeni tarih veriyorum 17 nisan....diğer 22 martakilere başarılar diliyorum. ben bu ay 2 gün erken oldum....cumartesi lekelenme oldu pazar geldi şekerim.....
Neyse canım hayırlısı olsun.. İNŞALLAH önümüzdeki ay hamiş haberini alırız.Benimde bugündü bende beklemedeyim.Henüz olmadım
ayy bu topigin hali ne kizlar bugün hickimse yazmiyo mirmirmirmir
peki yumurtlama oluyo mu olmuyo mu o da anlaşılır mı alttan muayene ile yoksa kan testlerinden mi anlaşılır.yoksa ayrıyetten başka bi gün mü gitmemiz gerekiyo.
yazmak ne mümkün sürekli sayfa donuyor sinir oldum
edut canını sıkma tatlım
bebişin gelecek sana tatlımmm:Saruboceq:zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?