Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

çok sağol canım.

peki yumurtlama oluyo mu olmuyo mu o da anlaşılır mı alttan muayene ile yoksa kan testlerinden mi anlaşılır.yoksa ayrıyetten başka bi gün mü gitmemiz gerekiyo.

selam kızlar bu site neden böyle oldu kimm var yok göremiyorum
gaye den haber varr mı merak ediyorum?

henüz haber yok Ayselim Gaye den bekliyoruz hayırlısı olsun hakkında

inş. canım yaa meraktan ölüyorum hala adet olmadım ama kan tahlili için biraz daha bekleyeceğim hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.

günaydın kızlar...kızlar yeni tarih veriyorum 17 nisan....diğer 22 martakilere başarılar diliyorum. ben bu ay 2 gün erken oldum....cumartesi lekelenme oldu pazar geldi şekerim.....

Neyse canım hayırlısı olsun.. İNŞALLAH önümüzdeki ay hamiş haberini alırız.Benimde bugündü bende beklemedeyim.Henüz olmadım

nasılsınız kızlar...22 marttakiler noldu bakem bende geldi kırmızıılar

canlar ben çıkıyorum görüşürüz iyi akşamlar hepinize

ayy yanlış olmuş
26 nisan tarihimmm benimmmm eyvahedigeldismilebilmiyorumkismile :kedi:

yazmak ne mümkün sürekli sayfa donuyor sinir oldum
edut canını sıkma tatlım
bebişin gelecek sana tatlımmm:Saruboceq:zemuszemus

ammann neyse yarina düzelir insallah. Bende cikayim ozaman bari zaten az kaldi cikmama bitireyim son kalan isleri. Hadi öptüm sizleri kizlar

peki yumurtlama oluyo mu olmuyo mu o da anlaşılır mı alttan muayene ile yoksa kan testlerinden mi anlaşılır.yoksa ayrıyetten başka bi gün mü gitmemiz gerekiyo.

yumurtlamanın olup olmadığı adetin 21. günü yapılan kas testiyle anlaşılır... progesteron testi ile...

yazmak ne mümkün sürekli sayfa donuyor sinir oldum
edut canını sıkma tatlım
bebişin gelecek sana tatlımmm:Saruboceq:zemuszemus

sıkmak değilde ..hafta sonu istanbula giderken kocamla konuştuk...ona çok hak verdim... bana dediki sen bu aralar 32 senedir sadece bebek için yaşamısşın gibi hayatını odakladın dedi, olmazsa nolacak yada oldu diyelim allah koruusn bebeğe bişi oldu, yada büyüdü başına bişi geldi, ne olacak dedi...onun için hayatının odağında bebek olmasın ki bundan 6 ay önce aklına gelmiyordu bebek ki haklı...sonra hafta sonu arkadaşa gittik... 1 yaşında bir oğlu vardı tam yemelik oldu ama ne farkettim biliyormusun...ben sıkıldım...5 çiftten sadece biz uzaktık bebeğe, ki elimize doğdu o bizim, canımızdır, artık tam sevmelik zamanı, çok güleç eğlencelik ama ben sıkıldım... endişe duydum acaba sırf yaşla ilgili mi isteğim ben aslında istemiyormuyum...
emin ol bu olmayacakmı diye korku değil yada kıskanmak hiç ama hiç değil... içimdeki aslında bu soğukluk endişelendirdi beni

kvrck kuşum dogum günün kutlu olsun bebiş konusunda yeni kararlar vermişsin insallah en güzeli olu senin için, kardeşinin bebegi geliyomus hadi hayırlısı olsun =)
clarita canım benim çok üzüldüm hayırlısı diyelim Rabbim sabrını versin kafanı dagıtmaya çalış emi.
barays ayselim canım bebişini görmüşsün ayyy cok sevindim ya hadi Allah tamamına erdirsin
gayee sanırım gayeden haberimiz yok henüz çarşambaya kadar beklicekti sanırım inş güzel haberlerini verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…