Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ben bi resim daha ekledim.. arkadaşımın kızı ve ben =) kaliteyi düşürünce kötü oldu ama ne yapalım artık..
ve kaççttıımmm
herkeslere iyi akşamlllaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan

ben bi resim daha ekledim.. arkadaşımın kızı ve ben =) kaliteyi düşürünce kötü oldu ama ne yapalım artık..
ve kaççttıımmm

iyi aksamlar canim görüsürüz yarin insallah

ve kaççttıımmm

çok güzel kızmış kuzu bu

kızlar ben adet olucam galiba...aynen adet olucakmış gibi ağrı ve sancılar oluyor ara ara. eyvahedigeldismile

Kızlar akşam menünüz ne??
tarhana karnıyarık pılav yogurt salata opuyorumnanaktan

aranızda bi ben kıvırcık değilim galibaaaa... hemen gidip perma yaptırmalıyıııım

bende degılım benım de ırı dalgalı saclarım aklinialirimsmile

kızlar ben adet olucam galiba...aynen adet olucakmış gibi ağrı ve sancılar oluyor ara ara. eyvahedigeldismile

yaaa gaye sana yarına kdr bu konu hakkında yazmayı yasaklamak lazım ..
Allah korusun dua nıyetıne geceke guzel dusun lutfen ama lmaz:

Tamam konuşmuyorum bilmiyorumkismile bekliyorum yarını. Bende şimdi yemek yapmaya başladım eşim biraz geç gelecek. Menüm kremalı tavuk pirzola,domates çorbası,pilav, fırında kremalı baharatlı patates

yok o aynı gebelikte daha beter sancılar var.

Tamam konuşmuyorum bilmiyorumkismile bekliyorum yarını. Bende şimdi yemek yapmaya başladım eşim biraz geç gelecek. Menüm kremalı tavuk pirzola,domates çorbası,pilav, fırında kremalı baharatlı patates

ayy kusum yazma kıs öyle güzel şeyler...yapan var yapamayan var...:kedi:

kızlar yaa bende bir akıntı var bugün. Söylemesi ayıptır böyle uzayan ve beyazımsı bir akıntı.çok iğrenç gelecek belki ama ancak öyle benzetebilirim aynen balgam gibi uzama kıvamı falan.Rengi ne çok beyaz nede şeffaf. Ne olabilir ki bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…