Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

günaydın tatlım
canım o gebelik akıntısı canım bende de beyaz akıntı mevcuttu. sanırım bebişin geldi tatlım

günaydın herkese....

gaye haydi halay için bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:Saruboceq:

günaydınnnn kızlarrrr
gayenin yazısını okuyunca hemen konuya daldım
nasılsınız fıstıklar?

ben iyiyim..sizler nasılsınızzzzzz
kızlar bitanın eşi varikosel ameliyatı olmuştu dimi? başka varmıydı varikosel olan?

benim dün akşam bulantım ve kusmam vardı
bu sabah daha hiçbir şey yemedim halen bulantım var
lapaci gaye hamil galiba belirtilere bakarsak sen ne diyorsun?

KIZLAR GÜNAYDIN NAISLSINIZ? hsg çekindim allaha şükür temiz çıktı ama doktor tüp bebek yapalım dio arada kaldım. ben düşünmüyorum tüp bebk eşimin değerleri ii ama yorumlamak isteyen olursa göndereyim. çok arada kaldım nereye gideceğim ne tedavi uygulayacağım ((((( yardım edin ne yapayım??

benim dün akşam bulantım ve kusmam vardı
bu sabah daha hiçbir şey yemedim halen bulantım var
lapaci gaye hamil galiba belirtilere bakarsak sen ne diyorsun?

vallahi bilmiyorum ki ayselcim ya.. gönül ister tabi hamile olsun.. ama bakalım sonuç ne çıkacak.. ben hamile kalmadığım aylarda o kadar çok net belirti yaşamıştım ki... hamile kaldığım ay da mesela hiç belirti yaşamadım. o yüzden birşey diyemiyorum. belirtilere takılmamak lazım. gaye çok dinliyor kendini. hayırlısı olsun inş.. hamile değilse bu ay çok üzülecek. =(

gözün aydın damla... bir iki ay bekle derim. bende hsg çektirdim ve o ay hamile kaldım... hsg den sonra gebelik oranı artıyor diye doktorum da söylemişti. hem biraz kendini toparlarsın... o ara daha iyi düşünürsün... hemen karar verme derim ben...
hem tüp bebek için çoookkk erkeennnn bana kalırsa...
ilk etapta aşılama var hem direkt tüp bebek olmazki..
ayrıca erdem hastanesini bırakmanıda öneririm. benim evime yakın ben çok araştırdım orayı. hiç iyi şeyler duymadım. o yüzden öncelikle kendine güzel bir doktor bul derim ben. seni doğru yönlendirecek, para değil de senin gerçekten hamile kalmanı düşünen bir doktor...
hayırlısı olsun hakkında

bi göndersene spermiyogramı.. bizimkiyle kıyaslayayım.

tabi ki dediklerin doğru ben gayenin günü geçtiği için böyle bir yorumda bulundum
umarım hamiştir:Saruboceq:

Damlam gunaydın hsg sonrasında hamıle kalan cok fazla
umarım senın ıcınde boyle olur

canım sen nasılsın nasıl gidiyor bakalım?

tabi ki dediklerin doğru ben gayenin günü geçtiği için böyle bir yorumda bulundum

canım sen nasılsın nasıl gidiyor bakalım?

ıyıyım canım napalım
dun reglım bıttı
yenı umutlarla devam edıyoruz
sen nasılsın?
mıde bulantın gecer ınsallah
zorlayıcıdır emınım
benımde mıdem cok hassasstır
patronun halen anlamadı degılmı? :lepi:

?

günü geçti mi onun? ama ilk testini 7 gün önce yaptı... daha geçmemiş olması lazım.. her neyse.. inş güzel haberi verir hepimiz mutlu oluruz. tek istediğimiz bu...

aysel claritayı hamile listesinden silermisin? listede kendini görünce üzülebilir =(
allah yardımcısı olsun...

canım çok sağol bende bekliyim diorum ama adet göremiyorumki kendiliğimden naısl olacak birde iyi bir doktor var mı ümaniye taraflarında

canım ben neyi farkettim biliyorum ben erken yumurtluyormuşum
ultrasonda gösterilen hafta günü hesapladım
adetten 4 gün sonra hamile kalmışım
o yüzden aslında hesap yapmadan ilişkiye girmek lazım bunu geçte olsa öğrenmiş oldumbilmiyorumkismile

patronum biliyor söyledim bilgisi var kendini ona göre ayarlaması lazım aklinialirimsmile

eşimin sperm sonucu

miktar ; 1.7 ml
1 mldeki spermatozoon sayısı ; 55,000,000
toplam spermatozoon sayısı ; 93.500.000

MOTıLıTE
hızlı hareketli %40 mldeki-22.000.000 toplam sayısı -37.400.000
yavaş ileri hareketli -%3 m deki -- 1650.000 toplam - 2.805.000
yerinde hareketli %2 1.100.000 toplam -- 1.670.000
hareketsiz %55 mldeki sayısı -30.250.000 toplam 51.425.000

morfoloji inceleme

nrmal %42
baş anomal's' =%10
boyun anomalisi %6
harekets'z%55

damlam123, barays+, lapaci+, kvrck+, mugmug1 günaydın hatunlar
nasılsınız
gayee hamilesin ,nş. canım test yaptın mı bizi merakta bırakmaa

normalde 21 ydi ama ne olur olmaz diye 24 ü yazdırmıştı.
Hayırlısı inş. gaye bu ay çok mutlu olur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…