canım çok sağol bende bekliyim diorum ama adet göremiyorumki kendiliğimden naısl olacak birde iyi bir doktor var mı ümaniye taraflarında
hayatım 55milyon sperm diyo normalda 20milyon olması yetereşimin sperm sonucu
miktar ; 1.7 ml
1 mldeki spermatozoon sayısı ; 55,000,000
toplam spermatozoon sayısı ; 93.500.000
MOTİLİTE
hızlı hareketli %40 mldeki-22.000.000 toplam sayısı -37.400.000
yavaş ileri hareketli -%3 m deki -- 1650.000 toplam - 2.805.000
yerinde hareketli %2 1.100.000 toplam -- 1.670.000
hareketsiz %55 mldeki sayısı -30.250.000 toplam 51.425.000
morfoloji inceleme
nrmal %42
baş anomal's' =%10
boyun anomalisi %6
harekets'z%55
iyiiz canımmm sen nasılsın??damlam123, barays+, lapaci+, kvrck+, mugmug1 günaydın hatunlar
nasılsınız
gayee hamilesin ,nş. canım test yaptın mı bizi merakta bırakmaa
damlam123, barays+, lapaci+, kvrck+, mugmug1 günaydın hatunlar
nasılsınız
gayee hamilesin ,nş. canım test yaptın mı bizi merakta bırakmaa
inşallah cnaım deneyicem dediğini adet olana kadar ilişkiye gitrerim haklısın cnaım inşallah iyi haberlerle gelirim sizebende olamıyorum... ama bak hamileyim... bende hep bunu düşündüm kendiliğimden adet bile olamıyorum en iyisi aşılama olayım dedim. çok şükür gerek kalmadı...
senin ne zaman yumurtladığın hiç belli olmaz... bu ay mesela adet olana kadar (2 ayda sürse, 3 ayda sürse) gün aşırı ilişki yapın... en azından 3 günde bir... ben 30. gün yumurtladım ve 60. gün hamile olduğumu öğrendim. herşey olabiliyor. hazır hsg de çektirdin bu ayı boşa geçirme...
ümraniye taraflarında yok canım ya.. ben medical park göztepe hastanesine gittim. ama özel sağlık sigortam var... o nedenle maddi açıdan zorlamadı beni hiç. senin yoktu sanırım sigortan.. iyice araştır bi bak bakalım sağa sola.. doktor kesinlikle çok önenli. bir sürü sıkıntı çekiyorsun, teadvi görüyorsun, psikolojin bozuluyor, günlerce ağlıyorsun.. eğer yanlış tedavi uygulanıyorsa bunca sıkıntıyı boşuna çekmiş oluyorsun.. iyi bir doktora giderek o tedavi süresini kısaltabilirsin...
aşılama yada tüp bebek forumlarına bakabilirsin.. senin oturduğun yerlerde iyi bir doktor tavsiye edebilirler.. sonuçta o aşamaya kadar gelen birisi bir sürü tecrübe sahibi olmuştur. hangi doktor nerede hangi tedaviyi uyguluyor bilir...
umarım güzel sonuçlar alırsın canım ya...
cnaım yok öle bişey ama bilmiyorumki düşük mü kihayatım 55milyon sperm diyo normalda 20milyon olması yeter
burda önemli olan normal ve hareketli sperm yüzdesi sizinki %42 bence fena degil ama üzülmede çok zor
eşinde varikosel varmıydı belki varikosel ameliyatıyla bu oran arttırılabilir
günaaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın kıvırcıkıımmm....
aysel bende 30 günü yumurtladım 60. günü öğrendim =) dediğin gibi asla günlere takılmamak lazım.. gün aşırı ilişkiye devamkaydirigubbakcemile çözüm bu...
damlam.. sonucun iyi görünüyor.. bizimkiyle kıyaslayınca çok da farklı değil.... sen güzelce araştır... hemen tüp bebek düşünmek çok doğru değil gibi...adet olamıyorsan yumurtlayamıyorsan o ilaçlarla halledilir.. olmadı iğne ile halledilir.. o da olmadı aşılamaya geçilir.. tüp bebek için erken bence
kıvırcıkım.. bir arkadaşımın eşine varikosel demişler... ameliyat için iyi şeyler duymuyorum olmayacak sanırım eşim diyor.. direkt aşılama yapalım demiş doktor... banada mantıksız geldi. varikosel varsa spermler kalitesizse nasıl olacak aşılama?
senin bilgin varmı varikosel için?
cnaım yok öle bişey ama bilmiyorumki düşük mü ki(
hayatım eşim hergün defalarca varikosel yapıyor ve bunların eşlerinde bir sorun yoksa 3 aya kadar hamile kalıyorlar ve teşekküre geliyorlar
ben eşimle çok konuştum bu konuyu varikosel ameliyatı sadece en zoru 20 dakika sürüyor ve hasta ertesi gün ayaga kalkıp normal hayatına devam ediyor hatta ilişkiye girmek için dahi beklemiyor sperm sayısı ve kalitesi artmış oluyor eger dünyanın en beceriksiz doktoruna denk gelmezse ki eşimin görüşüne göre bu ameliyatı ben bile yapabilirmişim eşim gözüm kapalı yaparım bunu diyor
eger arkadaşının korkusu varsa gelsin buraya ben misafir ederim eşim yapsın ameliyatını ya da ankara da eşim konuşsun arkadaşlarıyla orda yaptırsın
eşimde aşılamaya karşı çünkü aşılamada erkekten alınan spermler bi hızla rahime gönderiliyor bu durumda döllenmeyi kalitesiz spermde yapabilir kaliteli spermde yapabilir diyor bu da çocugfun saglıksız olmasına neden olabilirmiş çok nadirde olsa
ama dogal yoldan en saglıklı sperm ulaşırmış yumurtaya
eşim eger sayılı spermi varsa hani 10 tane 15 tane bunlar mutlaka yaptırmak zorunda ama onun haricinde sperm sayısı 15 milyondan fazla hareketliliğide %45 den fazlaysa aşılama için beklemeliler 2 sene 2 sene içinde olmazsa öyle yaptırmalılar diyor
başka merak ettikleriniz olursa ben sorarım eşime
günaydın tatlımmm nasılsın?
çoookkk sağol kıvırcıkım... aynen gönderdim arkadaşıma.. kızcağız harap oldu... olsun ameliyat kurtulun dedim ama bakalım ne yapacaklar...
teşekkürler canımcım yaa
iyiyim canım bu ay korunmaya jkarar verdik işte tekrardan zatene ben cumartesi ankaraya gidicem adetimin 11.günü oluyor biraz bebekten uzaklaşayım istedim
ankaraya gidicem diyede seviniyorum öyle işte
canım benim normal korkmaları ama ben hazaırım her yardıma hatta istersen numaramı vereyim sana akşam konuşturayım ikisini eşim anlatsın içleri rahat edecekse
evet onu bu akşam alıp yapacağım havuç suyuda içireceğimim ama arı sütünüb ilmiyorum o nasıl olacak cnm? brde hayıt otundan bitkisinden bilgisi olna var mı*bak şöyle söyleyim eşimin sperm sayısı 80milyon
hareketli ve saglıklı sperm oranı %95
biz 6 aydır ugraşıyoruz olmadı
kuzenimin sperm sayısı 65 milyon hareketli sayısı %60 1 buçuk sene sonra oldu bebekleri
arkadaşımın eşinin sperm sayısı 45 milyon harekletli sperm sayısı %48 4 ay sonra bebekleri oldu
bunu anlayabilmemiz mümkün degil ama benim sana tavsiyem eşine keçiboynuzu kürü uygula bide arısütü balpolen
farkı göreceksin
canım çok sağol bende bekliyim diorum ama adet göremiyorumki kendiliğimden naısl olacak birde iyi bir doktor var mı ümaniye taraflarında
sağol cnm bir araştırayım o doktoru..gunaydın bayanlar nasılsınız bakalımsanırım gaye yı beklıyoruz akıntısı olmus hayırlııs olsun bakalım ....
canım umranıye de reyhan topuz karahan varmıs ozel muayenehanesı var gıden herkes memnun oldugunu ıletıyor buradada hakkında bıseyler yazılmıs..
ozelde muayene ucretı 80 miş
bırde kucukyalı e5 te delta hospıtalk var orada calısıyor...
ben bu aydan ıtıbaren ona gıtmeyıu dusunuyorum bakalım
maddı yonden zorlamayacak gıbı cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?