ya kıvırcıkım.. yani naçizane fikrim bu benim sen bilirsin yine en doğrusunu ama... korunmasan ama yinede korunuyo gibi düşünmesen bebek işini.. canın istediğinde birlikte olsan.. gün saymadan.. belki ir sürpriz olur he...
hayatım bence şuan sadece keçiboynuzu kürü yap bide arısütübalpolen bu zaten hazır karıştırılmış satılıyor aktarlarda kaşıkla yiyosunevet onu bu akşam alıp yapacağım havuç suyuda içireceğimim ama arı sütünüb ilmiyorum o nasıl olacak cnm? brde hayıt otundan bitkisinden bilgisi olna var mı*
hayatım eşimin annesi yok
kardeşimin eşi hamileymiş yeni ögrendik annemin o kadar başı kalabalık ki
artık korkuyorum bebekten burda dogum yapsam kimsem yok ankaraya gitsem anneme yük olucam bi tane daha bebek olucak zaten
eşim askere gidicek möecburen ben annemlere gidicem bebekle çok zor olucak ya ben bunları düşünmekten kafayı yicem iyice psikolojim bozuldu
hadı bakalım canım ınsallah dedıgın gıbı olmustur ama sen yınede olacakmıssın gıbı bekle umıt edıp olmayınca ben daha cok uzuluyorum mesela...canım adet olmadım daha akşamdan lekemin gelmesi gerekti gelen giden yok
keçi boynuzu işe mi yaradı acabaa :ecrin_bebek: aklinialirimsmile
tamam canım ben varım herşeye içleri rahat etsindekıvırcıkım bak arkadaşım bunu yazdı....
daha sonuçları doktorla konuşmamışlar... bi görüşüp netleştirelim sonrasında bakarız duruma diyor...
Olabilir ya sevinirim ama ilk önce eşimle bir konuşayım bide doktorun ne diyeceğine de bakalım ona göre daha net verilere göre görüşürüz.Perşembe günü spermiyogram testi yapılacak tekrar onun sonuçlarına ve doktorun söyliyeceklerine göre tekrar görüşürüz.
Her şey için teşekkürler bu konuda tekrar rahatsız ederim….arkadaşına da teşekkürlerimi ilet….
hayatım haklısında önemli olan o 10 gün zaten ben doguma yalnız girip yalnız çıkmak istemiyorum azıcıkta benim açımdan düşününcanım sen bu ayrıntıları cok fazla dusunme her ısı yoluna koyar Raabbım sana bebek vereekse zaten ...
hem herkesın kayınvalıdesı annedı bakmıyo valla cocuga falan ..
benım de ıkısı de gurbette ve bı cok arkadasımın oyle geldıklerınde senın yanında gecıreceklerı en fazla 10 gun sonrasında yıne senınle kalacak o bebek sen ılgıleneceksın en buyuk destekcın maddı veya manevı esın olacak...
eger esıne bu konuda guvenın varsa dıger anne kayınvalıde vs dusunme bence sen yoluna devam et Rabbım hayılrısını verır bır kolay yol cıkarır karsınıza ınsallah
hayatım eşimin annesi yok
kardeşimin eşi hamileymiş yeni ögrendik annemin o kadar başı kalabalık ki
artık korkuyorum bebekten burda dogum yapsam kimsem yok ankaraya gitsem anneme yük olucam bi tane daha bebek olucak zaten
eşim askere gidicek möecburen ben annemlere gidicem bebekle çok zor olucak ya ben bunları düşünmekten kafayı yicem iyice psikolojim bozuldu
tamam canım ben varım herşeye içleri rahat etsinde
hayatım haklısında önemli olan o 10 gün zaten ben doguma yalnız girip yalnız çıkmak istemiyorum azıcıkta benim açımdan düşünün
ama kıvırcıkım biliyosun isteyince hemen olmuyor ki.. eşin döndüğünde yine bir sürü psikolojin bozulacak. uğraşacaksın. belki hemen olacak belki olmayacak... sen yine olmayacak gibi düşün, korunuyomuş gibi düşün ama korunma =) zaten olup olmayacağı da bilinmez.. olursa ne ala... olmazsa da eşini beklersin zaten...
bebek olunca bir şekilde bir yol bulunuyor merak etme sen... allah yardım eder.. çalışan ve kimsesi olmayan ne insanlar var istanbulda... sende bir yolunu bulursun.. yeterki rabbim bir evlat versin size.. hem allah hayırlısını versin diyelim.. hayırlısı şimdi bir bebek sahibi olmaksa öyle olsun, sonra olmaksa sonra olsun.. hayırlısı diyeliim
şunun için söylüyorum korunma diye.. yine sen daha iyi bilirsin içinde olduğun durumu.. bebek istiyorum psikolojisine girdiğinde sorun yoksada olmayabiliyor.. ama o fikri aklından attığında bir bakıyorsun ki bebek gelmiş =) o yüzden bu fırsatı değerlendir diye diyorum. eşin döndüğünde o fikri kafandan atman zor olacak...
yine hayırlısı olsun diyorum senin için =))
allah razı olsun canım benimyalnız girmezsin.. elbet birisi çıkar.. hiç ummadığın birisi yanında oluverir... zor olur belki ama başarırsın sen
keşke yakın olsak... vallahi ben gelirdim senle...
tamam canım oz aman dediklerini yapayım bennnhayatım bence şuan sadece keçiboynuzu kürü yap bide arısütübalpolen bu zaten hazır karıştırılmış satılıyor aktarlarda kaşıkla yiyosun
haklısın galiba canım ben bi ankaray gidip geleyim bakalım zaten yumoş dönemi ankarada olucam dönünce belki degişir düşüncem en azından bu ay korunalımda kafam dagılsın biraz
cnaım çoook sevindim hadi bakalım hayırlsıı olsunn inşallah sağlıklı sıhhatli geçer hamileliğin inşallah ALLAH bizde nasip eder...arkadaşlar çok mutluyum hamileyim :CüvCüv: bugün test yaptım tekrar ve kopkoyu 2 çizgi bebişim geliyordarısı tüm isteyenlerin başına:Saruboceq:
günaydın tatlım nasılsın?GÜNAYDIN HERKESE
ne oldu kız yine kafana karışık?
selam canlarımm =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?