Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

arkadaşlar çok mutluyum hamileyim :CüvCüv: bugün test yaptım tekrar ve kopkoyu 2 çizgi bebişim geliyor darısı tüm isteyenlerin başına:Saruboceq:

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Darısı benim ve tüm beklemedeki arkadaşlarımın başına inşallah.

Kızlar sağolun beni merakla bekliyorsunuz,soruyorsunuz... Hepinizi çok seviyorum canım arkadaşlarım... Henüz kırmızı falan yok çok şükür... Öğleden sonra doktorumu arayacağım. Açıkçası korkuyorum... Bakalım doktor ne kadar daha bekle diyecek.Ona göre gelişmeleri yazarım size.

biraz geç girdim haber almışsındır diye.. bekliyoruz inşallah :Saruboceq:

hoşgeldinniiizzzzzz..... a.s.
nasılsınız bakalım?

iyiyiz canım sizde iyisinz inşallah..

bugün şeker yükleme testi vardı. bayılmak üzereyim. yemek söyledim ama ellerim titriyor açlıktan :sinifsinif:

tam sınırda çıktı değerler. dr tatlı ekmek falan yeme fazla dedi. bende pizza söyledim sempatiksalakcinni

bizde iyiyiz çok şükür... herşey iyi gidiyor...
ben hamile kalmadan 3 kez yaptırdım. o zaman bile zor dayandım.. açlığa hiç dayanamıyorum. şimdi nasıl yaptırcam çok merak ediyorum...
benim o zaman sınırda çıkmıştı şimdi şeker çıkabilir... bekliyorum yani =(
hayırlısı olsun. dikkat edersen sorun yaratmaz...

kızlar merhaba...kardelen gözümüz aydın:lepi::lepi::lepi:...22sindekilerden 1 i hamile en azından oleyyy... gayecim hayırlısı olsun kuzum...inşallah tutmuştur.... bitte naptı acaba bilen varmı?

bitann.. hoşgeldin canım....
birşey soracağım sana...eşi varikosel ameliyatı olan sen miydin yoksa bitte miydi?
canım bıttenın esı amelıyat olmustu

canım hadı hayırlısı bakalım bende cıkmadan bakayım dedım arkadasıma gıdıcem sımdı kalkamadım bılg basından senın yuzunden aklinialirimsmile

hadı kızlar ben kactım hepınıze ıyı muhabbetler

kızlar merhaba...kardelen gözümüz aydın:lepi::lepi::lepi:...22sindekilerden 1 i hamile en azından oleyyy... gayecim hayırlısı olsun kuzum...inşallah tutmuştur.... bitte naptı acaba bilen varmı?

Canım bugün bittenin bir arkadaşı bana msj atmış haber alamıyoruz kaç gündür kendisinden diye. bende meraklanmaya başladım.

Canım arkadaşımmm... Ben inatla beklemedeyim.Doktor ne zamana kadar bekle derse bekleyeceğim. Çünkü şimdi umutlanıp sonra hüsran yaşamak istemiyorum.

nasıl ya...nasıl haber alamıyorlarmış,iş arkadaşı felanmı?

bitann.. hoşgeldin canım....
birşey soracağım sana...eşi varikosel ameliyatı olan sen miydin yoksa bitte miydi?

hoşbulduk canım sende hoşgeldin :)) nasılsın eşim ameliyat olmadı benim herhalde başkasıyla karıştırdın :))

hoşgeldin gaye.. hakkında hayırlısı olsun.. hayırlısı ne ise öyle olsun inş.

Umarım tüm dualarımız birleşir ve müjdeli haber vermek nasip olur bana...

Dün gece kötü bir rüya gördüm. Doktora gitmişim doktor hamile değilsin diyor bundan sonra tüp bebek merkezine gitmeniz gerek diyor.Tüp bebek yapabilirsiniz tek şansınız o artık diyor.Ben tamam falan diyorum ama üzülüyorum.Eşim karşı çıkıyor.yok tüp bebek falan diyor. Olursa böyle normal olacak diyor.Doktorda ama mümkün değil tüp bebek yapmanız lazım diyor.Eşim ısrarla karşı çıkıyor.Kolumdan tutup çıkartıyor doktorun odasından beni.Yürü gidiyoruz buraya gelme bi daha falan diyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…