arkadaşlar çok mutluyum hamileyim :CüvCüv: bugün test yaptım tekrar ve kopkoyu 2 çizgi bebişim geliyordarısı tüm isteyenlerin başına:Saruboceq:
Kızlar sağolun beni merakla bekliyorsunuz,soruyorsunuz... Hepinizi çok seviyorum canım arkadaşlarım... Henüz kırmızı falan yok çok şükür... Öğleden sonra doktorumu arayacağım. Açıkçası korkuyorum... Bakalım doktor ne kadar daha bekle diyecek.Ona göre gelişmeleri yazarım size.
selam kızlar,, biz geldik..
öpüyoruz teyzelerimizi..
hoşgeldinniiizzzzzz..... a.s.
nasılsınız bakalım?
kan testini ne zaman yaptıracakson gaye
prayforU hoşgeldin canım
biraz geç girdim haber almışsındır diye.. bekliyoruz inşallah :Saruboceq:
iyiyiz canım sizde iyisinz inşallah..
bugün şeker yükleme testi vardı. bayılmak üzereyim. yemek söyledim ama ellerim titriyor açlıktan :sinifsinif:
tam sınırda çıktı değerler. dr tatlı ekmek falan yeme fazla dedi. bende pizza söyledim sempatiksalakcinni
canım bıttenın esı amelıyat olmustubitann.. hoşgeldin canım....
birşey soracağım sana...eşi varikosel ameliyatı olan sen miydin yoksa bitte miydi?
Kızlar sağolun beni merakla bekliyorsunuz,soruyorsunuz... Hepinizi çok seviyorum canım arkadaşlarım... Henüz kırmızı falan yok çok şükür... Öğleden sonra doktorumu arayacağım. Açıkçası korkuyorum... Bakalım doktor ne kadar daha bekle diyecek.Ona göre gelişmeleri yazarım size.
kan testini ne zaman yaptıracakson gaye
prayforU hoşgeldin canım
kızlar merhaba...kardelen gözümüz aydın:lepi::lepi::lepi:...22sindekilerden 1 i hamile en azından oleyyy... gayecim hayırlısı olsun kuzum...inşallah tutmuştur.... bitte naptı acaba bilen varmı?
canım hadı hayırlısı bakalım bende cıkmadan bakayım dedım arkadasıma gıdıcem sımdı kalkamadım bılg basından senın yuzunden aklinialirimsmile
hadı kızlar ben kactım hepınıze ıyı muhabbetler
Canım bugün doktoru arayıp soracağım o ne zaman derse o zamana kadar bekleyeceğim... Şimdi kendimi umutlandırıp umutlandırıp son dakika hüsran yaşamak istemiyorum.
Canım bugün bittenin bir arkadaşı bana msj atmış haber alamıyoruz kaç gündür kendisinden diye. bende meraklanmaya başladım.
Canım arkadaşımmm... Ben inatla beklemedeyim.Doktor ne zamana kadar bekle derse bekleyeceğim. Çünkü şimdi umutlanıp sonra hüsran yaşamak istemiyorum.
bitann.. hoşgeldin canım....
birşey soracağım sana...eşi varikosel ameliyatı olan sen miydin yoksa bitte miydi?
hoşgeldin gaye.. hakkında hayırlısı olsun.. hayırlısı ne ise öyle olsun inş.
nasıl ya...nasıl haber alamıyorlarmış,iş arkadaşı felanmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?