gunaydın hosgeldınGÜNAYDIN HERKESE
ne oldu kız yine kafana karışık?
selam canlarımm =))
arkadaşlar çok mutluyum hamileyim :CüvCüv: bugün test yaptım tekrar ve kopkoyu 2 çizgi bebişim geliyordarısı tüm isteyenlerin başına:Saruboceq:
arkadaşlar çok mutluyum hamileyim :CüvCüv: bugün test yaptım tekrar ve kopkoyu 2 çizgi bebişim geliyordarısı tüm isteyenlerin başına:Saruboceq:
günaydın tatlım nasılsın?
kvrck bebek konusunda kararsız. Korunmamak ve korunmak arasında kararsız
hoşgeldin canım nasılsın?
cnaım çoook sevindim hadi bakalım hayırlsıı olsunn inşallah sağlıklı sıhhatli geçer hamileliğin inşallah ALLAH bizde nasip eder...
canım sizde sorun var mıydı?inş. canım ya çok mutluyum olmaz diyordum ama meleğim geldi işte. İnşallah rabbim kucağıma almayı da nasip eder. Allah tüm bebek hasreti çekenlerde nasip etsin inşallah :Saruboceq:
hoşbulduk cnm iyilik nolsun =) kusmalarım dursun artık başka bi problem yok cok şükür
sen nasılsın hihoyyyt nevar ne yok gaye test yaptımı
selam canlarımm =))
GÜNAYDIN HERKESE
ne oldu kız yine kafana karışık?
canım sizde sorun var mıydı?
çok sevindim cnaım allah kucağına almayı nasip etsin tatlımmmmBir sorun yoktu Allah'tan ama bundan önce yazın bir düşük yaşamıştım sonra hapla korundum ve 3 aydır da deniyorduk en sonunda rabbim nasip etti. Ama insan bekleyipte olmayınca sanki bir problem varmış gibi hissediyor. birde düşükten sonra hep sağ yumurtalığımda ağrı vardı o beni korkutuyordu bu ayda olmasaydı doktora gidecektim. Gerek kalmadı artık bebişimin sağlığını ögrenmek için bu hafta gideceğiz :dance:
Bir sorun yoktu Allah'tan ama bundan önce yazın bir düşük yaşamıştım sonra hapla korundum ve 3 aydır da deniyorduk en sonunda rabbim nasip etti. Ama insan bekleyipte olmayınca sanki bir problem varmış gibi hissediyor. birde düşükten sonra hep sağ yumurtalığımda ağrı vardı o beni korkutuyordu bu ayda olmasaydı doktora gidecektim. Gerek kalmadı artık bebişimin sağlığını ögrenmek için bu hafta gideceğiz :dance:
canım daha çok erken. doktora gitsende şu hafta gel deyip seni geri gönderecek... kesenin görünebilmesi için kanındaki b-hcg değerinin en az 2000 olması gerekir... ve bebeği görebilmek içinde en az 6. haftaya kadar beklemelisin. ondan önce doktorun yapacağı hiç bir şey yok.. tabi sen şimdi heyecanlanıyorsun ve hemen gitmek istiyorsun ama doktorun sana söyleyeceği bunlar
Tebrikler :teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?