Umarım tüm dualarımız birleşir ve müjdeli haber vermek nasip olur bana...
Dün gece kötü bir rüya gördüm. Doktora gitmişim doktor hamile değilsin diyor bundan sonra tüp bebek merkezine gitmeniz gerek diyor.Tüp bebek yapabilirsiniz tek şansınız o artık diyor.Ben tamam falan diyorum ama üzülüyorum.Eşim karşı çıkıyor.yok tüp bebek falan diyor. Olursa böyle normal olacak diyor.Doktorda ama mümkün değil tüp bebek yapmanız lazım diyor.Eşim ısrarla karşı çıkıyor.Kolumdan tutup çıkartıyor doktorun odasından beni.Yürü gidiyoruz buraya gelme bi daha falan diyo.
benim adet gecikince 10 gün beklemek gerek demişti bana...
Umarım tüm dualarımız birleşir ve müjdeli haber vermek nasip olur bana...
Dün gece kötü bir rüya gördüm. Doktora gitmişim doktor hamile değilsin diyor bundan sonra tüp bebek merkezine gitmeniz gerek diyor.Tüp bebek yapabilirsiniz tek şansınız o artık diyor.Ben tamam falan diyorum ama üzülüyorum.Eşim karşı çıkıyor.yok tüp bebek falan diyor. Olursa böyle normal olacak diyor.Doktorda ama mümkün değil tüp bebek yapmanız lazım diyor.Eşim ısrarla karşı çıkıyor.Kolumdan tutup çıkartıyor doktorun odasından beni.Yürü gidiyoruz buraya gelme bi daha falan diyo.
hoşbulduk canım sende hoşgeldin :)) nasılsın eşim ameliyat olmadı benim herhalde başkasıyla karıştırdın :))
valla telefonu falan varmış onda bittenin galiba. bana mesaj panosundan msj atmış.Senin haberin var mı bitteden diye.
Ama şimdi ben hem çatlatma iğnesi vuruldum (iğneden sonra en geç 18 günde adet geliyor) hemde progestan kullandım. Progestan pazar günü bitti. Bugün 3. gün progestandan sonra. Muhtemelen haftasonuna kadar bekle diyecek bana.
selam kizlar ben geldim. Bugün izinliydim tembellik yaptim :) ancak gelebildim
slm kızlar gaye test yapmadın mı
durun bi geçmiş yapıp geleyim ebn
oohhhh... ne allaaaa.. prensese bakın helleee =)))
elimin titremesi geçtiii,, uyumak istiyorummmm
hoşgeldiniz kızlarrr
bende tembellik yapıcam haftaya.. salı teslim yapıp yatıcam 1-2 gün boshayallersmile
cok güzel oluyo vallh aklinialirimsmile
canım arasana hadi şimdi dışarı çıkıcam meraktan ölürümmmm nolurrrrhayır yapmadım canım...bugün doktoru arayıp soracağım ne kadar bekleyeyim diye.Sabrediyorum.
canım nasılsınız bakalım bebek ve sen uzun zamandır karşılaşmadıkelimin titremesi geçtiii,, uyumak istiyorummmm
hoşgeldiniz kızlarrr
bende tembellik yapıcam haftaya.. salı teslim yapıp yatıcam 1-2 gün boshayallersmile
elimin titremesi geçtiii,, uyumak istiyorummmm
hoşgeldiniz kızlarrr
Kızlar aradım doktorumu yarına kadar kırmızılarım gelmezse yarın sabah 9:30 10:00 gibi kan vermeye gideceğim.Öğlen 3 gibi sonucum çıkarmış. Ne olur Allah rızası için dua edin benim için.Ne olur hamile olayım.:Saruboceq:
hayatım sakin ol inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh 3 te halaylarımızı çekmeye başlarızzKızlar aradım doktorumu yarına kadar kırmızılarım gelmezse yarın sabah 9:30 10:00 gibi kan vermeye gideceğim.Öğlen 3 gibi sonucum çıkarmış. Ne olur Allah rızası için dua edin benim için.Ne olur hamile olayım.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?