Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

inş..
ya gaye çok kafana takıyorsun bu işi.. bak rüyalarına bile girmiş =( biraz rahatlaman lazım senin...

benim adet gecikince 10 gün beklemek gerek demişti bana...

Ama şimdi ben hem çatlatma iğnesi vuruldum (iğneden sonra en geç 18 günde adet geliyor) hemde progestan kullandım. Progestan pazar günü bitti. Bugün 3. gün progestandan sonra. Muhtemelen haftasonuna kadar bekle diyecek bana.

Gaye cim sen hamilesindir inşallah ya takma rüyalara bilinç altı olmuştur eminin olumunekankayizsmile

hoşbulduk canım sende hoşgeldin :)) nasılsın eşim ameliyat olmadı benim herhalde başkasıyla karıştırdın :))

tamam bitte nin eşi ameliyat olmuştu. onunla karıştırdım seni..
ya bu bitte nerdeki.. bende meak ettim şimdi..
kimmiş o ulaşamayan? cep telefonundanmı ulaşamıyormuş..
bak bizde merakda kaldık şimdi =(

benimde öyle olmuştu gayecim.. klomen + iğne oldum o ay.. aynı zamanda hsg çektirdim. adet gelmeyince 10 gün bekle dedi bana.. bekledim yine gelmeyince gittim zaten dr.a...
bakalım sna ne dicek... inş güzel haberler çıkar senin gecikmeden de benim gibi....

slm kızlar gaye test yapmadın mı
durun bi geçmiş yapıp geleyim ebn

kardellen hamişmiş tebrik ederimmmmmmmmmmmmm

elimin titremesi geçtiii,, uyumak istiyorummmm
hoşgeldiniz kızlarrr
bende tembellik yapıcam haftaya.. salı teslim yapıp yatıcam 1-2 gün boshayallersmile

hayır yapmadım canım...bugün doktoru arayıp soracağım ne kadar bekleyeyim diye.Sabrediyorum.
canım arasana hadi şimdi dışarı çıkıcam meraktan ölürümmmm nolurrrr

hoşgeldiniz kızlarrr
bende tembellik yapıcam haftaya.. salı teslim yapıp yatıcam 1-2 gün boshayallersmile
canım nasılsınız bakalım bebek ve sen uzun zamandır karşılaşmadık

hoşgeldiniz kızlarrr

Pınaaarr ben bugün izmirde olacaktım nerdeyse biliyor musun. Annem ve teyzem şu an izmirdeler bende onlarla gelecektim ama vazgeçtim. Çok özledim izmir'i.Offf Offf

Kızlar aradım doktorumu yarına kadar kırmızılarım gelmezse yarın sabah 9:30 10:00 gibi kan vermeye gideceğim.Öğlen 3 gibi sonucum çıkarmış. Ne olur Allah rızası için dua edin benim için.Ne olur hamile olayım.:Saruboceq:

Dualarim seninle canim INSALLAH hamilesindir:Saruboceq:

hayatım sakin ol inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh 3 te halaylarımızı çekmeye başlarızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…