hayır yapmadım canım...bugün doktoru arayıp soracağım ne kadar bekleyeyim diye.Sabrediyorum.
Kızlar aradım doktorumu yarına kadar kırmızılarım gelmezse yarın sabah 9:30 10:00 gibi kan vermeye gideceğim.Öğlen 3 gibi sonucum çıkarmış. Ne olur Allah rızası için dua edin benim için.Ne olur hamile olayım.:Saruboceq:
Kızlar aradım doktorumu yarına kadar kırmızılarım gelmezse yarın sabah 9:30 10:00 gibi kan vermeye gideceğim.Öğlen 3 gibi sonucum çıkarmış. Ne olur Allah rızası için dua edin benim için.Ne olur hamile olayım.:Saruboceq:
gayecim seni merak ettim. yemin ederim sabah karsı uyandığımda inşallah gaye hamiledir diye içimden geçirip uyumaya devam etmişim sabah uyanınca aklıma geldi.
inşallah oldu gayecim öyle hissediyorum inşallah:Saruboceq:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hayırlısı olsun inş..
şimdi hatırladım ben adet günümde yaptırmıştım kan testi. negatif çıkmıştı. adette olmamıştım. o zaman doktor bana demişti 10 gün daha bekle diye.. sonra kontrole gel demişti..
sen hiç test yaptırmadın daha..
inşallah gayecim yaaa.. inş güzel sonuçlanır...
bizde iyiyiz çok şükür... herşey iyi gidiyor...
ben hamile kalmadan 3 kez yaptırdım. o zaman bile zor dayandım.. açlığa hiç dayanamıyorum. şimdi nasıl yaptırcam çok merak ediyorum...
benim o zaman sınırda çıkmıştı şimdi şeker çıkabilir... bekliyorum yani =(
hayırlısı olsun. dikkat edersen sorun yaratmaz...
beni kıskandırıyorsunuz ammmaaaa boshayallersmile
canım arasana hadi şimdi dışarı çıkıcam meraktan ölürümmmm nolurrrr
canım nasılsınız bakalım bebek ve sen uzun zamandır karşılaşmadık
Pınaaarr ben bugün izmirde olacaktım nerdeyse biliyor musun. Annem ve teyzem şu an izmirdeler bende onlarla gelecektim ama vazgeçtim. Çok özledim izmir'i.Offf Offf
gayeciğim baştan sona yazdıklarını okudum
neden test yapmıyorsun diyemiyorum insan o an çok farklı oluyor
bende hemen yapmak istememiştim ertesi günde meraktan yapmıştım akşam üzeriydi
canım hepimiz o güzel haberi bekliyoruz sabahtan beride sana bakıyorum geldin mi diye
hani kırmızılar gelmedi yaa o bile beni çok sevindirdi
az kaldı az biraz daha sabırrr:Saruboceq:
Selam Pinarcim sende resimini ekleyebilirmisin senide görelim?
Kızlar facebookta falcı teyze diye bir uygulama var.Görümcem yapmış bende tıkladım veeeee yakında hamile olacaksın çıktı. şok oldum yaaaa
ayselimmm sen nasılsın tatlım...
merhaba canım;
bende dün akşamdan beri kusma başladı o da beni çok yoruyor
sürekli olarak uykusuzluk çekiyorum dikkatimi zor toparlıyorum
dinlenmek istiyorum ama şu sıralar hiç mümkün elimdeki iş bitsin 1-2 gün izin almayı düşünüyorum
pizzayı yedin mi?
gaye inş. yarın müjdeli haber verirsin canım
Amin canım... İnşallah hamileyimdir.
ay tatlım hadi yaa iyimisin sabahlar krakre al agzıa bir tane oyle kalk hep bir karaker ye az ama sık sıkmerhaba canım;
bende dün akşamdan beri kusma başladı o da beni çok yoruyor
sürekli olarak uykusuzluk çekiyorum dikkatimi zor toparlıyorum
dinlenmek istiyorum ama şu sıralar hiç mümkün elimdeki iş bitsin 1-2 gün izin almayı düşünüyorum
pizzayı yedin mi?
eveeet. tepişiyoz oğluşumla şimdi. bi gıdım çukulatayla oynamay baslayan velet, bi fincan şekerli suya tepki vermedi. niteliksiz tatlıları sevmiyoruz galiba opuyorumnanaktan
uyku cok bastırıyor bu dönemde. mümkün oldugunca dinlenmeye çalış. iş her zaman olur.. ben hafta sonu yattım mecburen. oturamadım ağrı yaptı. bu hafta herkese hastaydım yattım dedim oldu bitti bayanssulusmile
hihoyyyt z kaldı tatlımAmin canım... İnşallah hamileyimdir.
ay tatlım hadi yaa iyimisin sabahlar krakre al agzıa bir tane oyle kalk hep bir karaker ye az ama sık sık
uyyy kuzum benim. ne zaman başladı ilk hareket
hihoyyyt z kaldı tatlım
normalde ilaç kullanınca , doğ. kont. hapındaki gibi tam günündemi geliyor adet?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?