Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

hayır yapmadım canım...bugün doktoru arayıp soracağım ne kadar bekleyeyim diye.Sabrediyorum.

gayecim seni merak ettim. yemin ederim sabah karsı uyandığımda inşallah gaye hamiledir diye içimden geçirip uyumaya devam etmişim sabah uyanınca aklıma geldi.

inşallah oldu gayecim öyle hissediyorum inşallah:Saruboceq:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hayırlısı olsun inş..
şimdi hatırladım ben adet günümde yaptırmıştım kan testi. negatif çıkmıştı. adette olmamıştım. o zaman doktor bana demişti 10 gün daha bekle diye.. sonra kontrole gel demişti..
sen hiç test yaptırmadın daha..
inşallah gayecim yaaa.. inş güzel sonuçlanır...

Bafocum canım benim... hepinizin benim için dua ettiğinizi biliyorum... İnşallah güzel haberler verebilirim sizlere... Hamişlerin duaları daha çabuk kabul olurmuş.İnşallah sizlerin duaları birleşir ve Rabbim duaları kabul eder.

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Ayy kızlar demin kendi kendime tezahürat yaparken buldum kendimi :)) sanırım deliriyorum...
Kendi kendime " haydi gaye haydi gaye haydiii tam zamanı tam zamanı şimdiiiiii" diyordum :)) kaydirigubbakcemile3

gayeciğim baştan sona yazdıklarını okudum
neden test yapmıyorsun diyemiyorum insan o an çok farklı oluyor
bende hemen yapmak istememiştim ertesi günde meraktan yapmıştım akşam üzeriydi
canım hepimiz o güzel haberi bekliyoruz sabahtan beride sana bakıyorum geldin mi diye
hani kırmızılar gelmedi yaa o bile beni çok sevindirdi
az kaldı az biraz daha sabırrr:Saruboceq:

neyse kizlar ben kactim biraz cikip dolasayim. Kendinize iyi bakin. yarin görüsürüz Gayecim güzel haberlerini bekliyorum canim.

inşallah dikkat edicem tabii ki.. sağol.. sende dikkat et o zaman..

beni kıskandırıyorsunuz ammmaaaa boshayallersmile

aklinialirimsmile

canım arasana hadi şimdi dışarı çıkıcam meraktan ölürümmmm nolurrrr

canım nasılsınız bakalım bebek ve sen uzun zamandır karşılaşmadık

evet pek giremedim. 2 gündürde pc bozuk. formatlandı falan. geç girdim hep.
iyiyiz tatlım. sende iyisin inşallah bebişim.

Pınaaarr ben bugün izmirde olacaktım nerdeyse biliyor musun. Annem ve teyzem şu an izmirdeler bende onlarla gelecektim ama vazgeçtim. Çok özledim izmir'i.Offf Offf

ne güzel sen güzel haberler alda gelirsin sonra

Ayselim canım arkadaşım... Desteğiniz beni rahatlatıyor...yoksa şu anda olduğum yerde duramazdım... Umarım yarın doktor arar ve güzel haberi verir bana.Bende tüm gün sizlerle sevincimi yaşarım...

Kızlar facebookta falcı teyze diye bir uygulama var.Görümcem yapmış bende tıkladım veeeee yakında hamile olacaksın çıktı. şok oldum yaaaa

Selam Pinarcim sende resimini ekleyebilirmisin senide görelim?

bu kadar güzel çıtırdan sonra zor valla ,bulayım güzel bi resimde bol fotoşoplu koyayım bari.. 25 yaşımdan falan kalan bişi sempatiksalakcinni

Kızlar facebookta falcı teyze diye bir uygulama var.Görümcem yapmış bende tıkladım veeeee yakında hamile olacaksın çıktı. şok oldum yaaaa

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ayselimmm sen nasılsın tatlım...

merhaba canım;
bende dün akşamdan beri kusma başladı o da beni çok yoruyor
sürekli olarak uykusuzluk çekiyorum dikkatimi zor toparlıyorum
dinlenmek istiyorum ama şu sıralar hiç mümkün elimdeki iş bitsin 1-2 gün izin almayı düşünüyorum

pizzayı yedin mi?

eveeet. tepişiyoz oğluşumla şimdi. bi gıdım çukulatayla oynamay baslayan velet, bi fincan şekerli suya tepki vermedi. niteliksiz tatlıları sevmiyoruz galiba opuyorumnanaktan

uyku cok bastırıyor bu dönemde. mümkün oldugunca dinlenmeye çalış. iş her zaman olur.. ben hafta sonu yattım mecburen. oturamadım ağrı yaptı. bu hafta herkese hastaydım yattım dedim oldu bitti bayanssulusmile

ay tatlım hadi yaa iyimisin sabahlar krakre al agzıa bir tane oyle kalk hep bir karaker ye az ama sık sık

uyyy kuzum benim. ne zaman başladı ilk hareket

Amin canım... İnşallah hamileyimdir.
hihoyyyt z kaldı tatlım

ay tatlım hadi yaa iyimisin sabahlar krakre al agzıa bir tane oyle kalk hep bir karaker ye az ama sık sık

uyyy kuzum benim. ne zaman başladı ilk hareket

hihoyyyt z kaldı tatlım

ben 14. haftadan beri hissediyorum ama son 2 haftadır tam hissediliyor. 2 gündür dışarıdan gözlede rahat takip ediliyor. sürekli göbeğimi sevip konusuyorum diye ; eşim sevgi kelebeği yaptın şimdiden ...uçarak çıkacak karnından diyor zemuszemus

normalde ilaç kullanınca , doğ. kont. hapındaki gibi tam günündemi geliyor adet?

evet pınarcım.. klomen zamanında yumurtlamayı ve dolayısıyla adet olmanı sağlıyor. aynı şekilde progestan da içiyorsun. onu bitirdikten 3 gün içinde kanama gelmesi bekleniyor. yani haplar zamanında adet olmanı sağlıyor bir şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…