ben 14. haftadan beri hissediyorum ama son 2 haftadır tam hissediliyor. 2 gündür dışarıdan gözlede rahat takip ediliyor. sürekli göbeğimi sevip konusuyorum diye ; eşim sevgi kelebeği yaptın şimdiden ...uçarak çıkacak karnından diyor zemuszemus
evet pınarcım.. klomen zamanında yumurtlamayı ve dolayısıyla adet olmanı sağlıyor. aynı şekilde progestan da içiyorsun. onu bitirdikten 3 gün içinde kanama gelmesi bekleniyor. yani haplar zamanında adet olmanı sağlıyor bir şekilde
süpermen gibisiniz kızlar yahu.. bi cevap yazana kadar ışık hızıylan kayboluyosunuz vallaa :gitme:
O varya o ... öyle ilginç bir duygu kiii
yaşamayan aslaaa anlayamazzzzz
ayyy ben yenidennn yaşamak istiyoruuummm :CüvCüv:
ben co k dinlenerek geçirmiştim o haftaları. çok harektli olunca hissetmek zor oluyor.ayy pınar ben 14. haftadayım daha bişi hissettiğim yok =(((
sabırsızlıkla bekliyorummm
ben ilk defa yasıyorum ama yaşamadan hissetmek imkansızmış. Allahım istyen herkese tez vakitte nasip etsin..
ben co k dinlenerek geçirmiştim o haftaları. çok harektli olunca hissetmek zor oluyor.
oturup yatınca rahat hissediliyor.
şimdi biraz göbeğimi öne dogru sıkıstırsam itiyor içerden yumurcak.. hep kızardım hamileler gerine gerine dolasıp oturuyorlar diye. baska türlüsü mümkün olmuoyrmuş :kedi:
ben 14. haftadan beri hissediyorum ama son 2 haftadır tam hissediliyor. 2 gündür dışarıdan gözlede rahat takip ediliyor. sürekli göbeğimi sevip konusuyorum diye ; eşim sevgi kelebeği yaptın şimdiden ...uçarak çıkacak karnından diyor zemuszemus
bi deneyeyim bakayım evde.. hissedebilecekmiyim
aynen..bende onu düşündüm bugün... gerinmeden yürümek çok zor.. belim ağrıyo, karnım geriliyo... v.s.. mecbur geriniyorsun yürürken
Selam kızlar............
Gayecim senın ıcın bolbol dua edıcem tum gun ve yarın
umarım bebısın senınledır
Aysel ın arkasından...
Allah dualarımızı kabul etsın
PrayforU nasıl guzeşl bır duygudur kımbılır ıcınde kelebeklergıbı kıvıl kıvıl bebısın..
allah tamamını erdırsın
Kardelenı kutluyorum..Hayırlı bır gebelık surecı ıle bebısıne saglıkla huzurla kavussun ınsallah
21-22-23 gunlerınde patlama vardı
Gayecık sende patlat emı guzel haberleri :)
Selam kızlar............
Gayecim senın ıcın bolbol dua edıcem tum gun ve yarın
umarım bebısın senınledır
Aysel ın arkasından...
Allah dualarımızı kabul etsın
sositososito geldim...ayyy çok heyecanlı yaa.. göbüşün bit fotosunuda bize göster bari...
ay tatlım yaa
sen nasılsın sekercim.... senin bu ticker ne???bilmiyorumkismile
ticker ı bende soracaktım tam .. baktım baktım anlamadım..
haftaya dinlenmeye çekicem kendimi inşallah. o zaman fotolarla ugrasıcam eklerim..
pc ye format atıldı ne nerde karıstım şimdi..
sen nasılsın anlat bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?