Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ben baskılıyorum heyecanımı çünkü sonra daha büyük bir hüsran oluyor...

evet o zaman kötü oluyor. 2 ay kesin diye test yapıp çok ağladım.

bebişin vakti biliyodur merak etme sen..

sağlığın iyi olsun da en mühimi o. yarını ümitle bekliyoruz ama :CüvCüv:

evet o zaman kötü oluyor. 2 ay kesin diye test yapıp çok ağladım.

bebişin vakti biliyodur merak etme sen..

sağlığın iyi olsun da en mühimi o. yarını ümitle bekliyoruz ama :CüvCüv:

Öyle tabiiki.Rabbim sağlık versin,güç kuvvet versin... sonrasında herşeyin zamanı belli.

bambaska bi konuda yardım alabilirmiyim. su cantada tasınan harddsiklerden alıcam 500 gb minimum olsun istiyorum. hangi marka ve ne alayım fiyat bilen varmı . önerisi olan?

bambaska bi konuda yardım alabilirmiyim. su cantada tasınan harddsiklerden alıcam 500 gb minimum olsun istiyorum. hangi marka ve ne alayım fiyat bilen varmı . önerisi olan?

ben LG aldım.. 320 GB.. 120 liraydı sanırım. Bimeks de kampanya vardı oradan aldım...

Canm bu konuda sana ancak eşim yardımcı olur :)) çünkü bilgisayar ve sarf satışı yapıyor. :)) Western digital tavsiye ederim ben.

ben aldım canım ocak ayında
teknosa dan aldık bız
samsung kırmızı renkte
derı kılıflı cok sık
200 tl ye aldık
bılgın olsun

sağolun ...
bi arastırayım. burda birisi 220 lira dedi 500 lük için fazla geldi bana. 1000 lik alarım daha iyi..

kızlar başka bir topikte okudum bebeklere doğar doğmaz gazları olmasın diye nar suyu damlatıyorlar ağızlarına... işe yaradığını iddia edenler var...ama ilk iceceği nar olması çok saçma geldi ki malum su bile içmemesi lazım ama hamişler için söyleyeyim dedim malum gaz sancısı çok zor

slm kızlar nasılsınız ben geldım ama gec geldıgım ıcın hemen mutfaga gecmem lazım ...
tabıkı gecmısı okuyup sıze selam vermeden gecemedım hihoyyyt

1TB almanı öneririm. mediamark ta 200 falan

slm kızlar nasılsınız ben geldım ama gec geldıgım ıcın hemen mutfaga gecmem lazım ...
tabıkı gecmısı okuyup sıze selam vermeden gecemedım hihoyyyt
piştt ne yapıcen bakalımolumunekankayizsmile

günaydın kızlar nasılsınız canlarım
ben daha adet olmadım 2 gün geçti
gayecim senden haber bekliyoruz i
nş. halayı çekecez bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…