gaye ben kıpır kıpır heyecanlandım valla. senin yerine gidip test yapıcam nerdeyse :bbo:
Lapaci hosbulduk canımın ıcı
nasılsın
ben baskılıyorum heyecanımı çünkü sonra daha büyük bir hüsran oluyor...
evet o zaman kötü oluyor. 2 ay kesin diye test yapıp çok ağladım.
bebişin vakti biliyodur merak etme sen..
sağlığın iyi olsun da en mühimi o. yarını ümitle bekliyoruz ama :CüvCüv:
sebin lede rastlaşmıyoruz artık.. iyi dimi? arada giriyor oda sanırım...
bambaska bi konuda yardım alabilirmiyim. su cantada tasınan harddsiklerden alıcam 500 gb minimum olsun istiyorum. hangi marka ve ne alayım fiyat bilen varmı . önerisi olan?
bambaska bi konuda yardım alabilirmiyim. su cantada tasınan harddsiklerden alıcam 500 gb minimum olsun istiyorum. hangi marka ve ne alayım fiyat bilen varmı . önerisi olan?
pınarcım istersen eşime sorayım fiyatta sorayım fikrin olur ona göre alırsınsağolun ...
bi arastırayım. burda birisi 220 lira dedi 500 lük için fazla geldi bana. 1000 lik alarım daha iyi..
piştt ne yapıcen bakalımolumunekankayizsmileslm kızlar nasılsınız ben geldım ama gec geldıgım ıcın hemen mutfaga gecmem lazım ...
tabıkı gecmısı okuyup sıze selam vermeden gecemedım hihoyyyt
günaydın kızlar nasılsınız canlarım
ben daha adet olmadım 2 gün geçti
gayecim senden haber bekliyoruz i
nş. halayı çekecez bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?