günaydın kızlar nasılsınız canlarım
ben daha adet olmadım 2 gün geçti
gayecim senden haber bekliyoruz i
nş. halayı çekecez bugün
günaydın zeytincim...
sen ne zaman test yapacaksın? ayy inş güzel haberler verirsin bizeeee
bambaska bi konuda yardım alabilirmiyim. su cantada tasınan harddsiklerden alıcam 500 gb minimum olsun istiyorum. hangi marka ve ne alayım fiyat bilen varmı . önerisi olan?
kızlar buda benim pembe domates yetiştirme çabamın bloğu bakıp yorumlamak için zamanınız olursa memnun oluruum
http://hope-balkonpembesi.blogspot.com/
gunaydın edut sayfana baktım sımdı hadı hayırlı olsun ama domateslerı bızsız yıyeceksın olmazkılmaz:
bu arada PDA nedir
şu falcı teyze var facebookta demiş gaye
giriyorum giriyorum sevgilin seni aldatıyor çıkıyor hayret bişi yaaaaaaaaaaa
maliye bakanlığı uzman yardımcısı alıcak kpss puanıyla 1600 kişi giricek sınava 120 kişilik bir kadroKıvırcık bol sanslar sana
ee sımdı mı calısmaya baslayacaksın?
maliye bakanlığı uzman yardımcısı alıcak kpss puanıyla 1600 kişi giricek sınava 120 kişilik bir kadro
başvuru sayısı 8000 bu kadar kişinin arasında sıralamaya giremem diye düşünüyordum girmişim ya sınava çagırıyolar üzülsem mi sevinsem mi bilemedim 2 hafta sonra sınav var
gır sansını dene bakalım
günaydın kızlar nasılsınız canlarım
ben daha adet olmadım 2 gün geçti
gayecim senden haber bekliyoruz i
nş. halayı çekecez bugün
günaydın kızlar dün bi elektriklerimiz gitti geldigi taaaaaa akşamdı sinir oldum
bu arada hani nisanda benim uzman yardımcılığı sınıvı vardı bende başvurmuştum
dünn açıklandı sınava girmeye hak kazanmışım 3 nisanda sınavım var
ama umudum olmadıgı için hiç çalışmamıştım
kızlar bu iş benim kurtuluşum olabilir çok fazla bunalmıştım dua edin bana nolurrrrrrr
ankaraya gidiyorum cumartesi oraya gittikten sonra asla çalışamam kötü oldu bu yaAY HADI INSALLAHHH
CANIM YA BAK BU DA BIR SANS... 2 HAFTA SIKI BIR CALISMA ILE BASARACAKSIN INSALLAH
BOL SANS
AYYY GAYEE NE YAPTI ACABA
bende baktım kibafo ilk izleyicimsin:))) sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?