Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

günaydın kızlar nasılsınız canlarım
ben daha adet olmadım 2 gün geçti
gayecim senden haber bekliyoruz i
nş. halayı çekecez bugün

günaydın zeytincim...
sen ne zaman test yapacaksın? ayy inş güzel haberler verirsin bizeeee

gunaydın zeytın lapacii...
nasılsınız bakalım ...
zeytın hakkaten ya test yapmadın mı yada yaptın da bıze mı solemıyorsun
hıc gecıkme oluyomuydu ..
ben de hıc olmaz o yuzden 2 gun gecse ben dayanamazdım heralde aklinialirimsmile

bambaska bi konuda yardım alabilirmiyim. su cantada tasınan harddsiklerden alıcam 500 gb minimum olsun istiyorum. hangi marka ve ne alayım fiyat bilen varmı . önerisi olan?

samsunginki 320 gb lığı 129 TL

günaydın kızlar dün bi elektriklerimiz gitti geldigi taaaaaa akşamdı sinir oldum

bu arada hani nisanda benim uzman yardımcılığı sınıvı vardı bende başvurmuştum
dünn açıklandı sınava girmeye hak kazanmışım 3 nisanda sınavım var
ama umudum olmadıgı için hiç çalışmamıştım
kızlar bu iş benim kurtuluşum olabilir çok fazla bunalmıştım dua edin bana nolurrrrrrr

şu falcı teyze var facebookta demiş gaye
giriyorum giriyorum sevgilin seni aldatıyor çıkıyor hayret bişi yaaaaaaaaaaa

gunaydın edut sayfana baktım sımdı hadı hayırlı olsun ama domateslerı bızsız yıyeceksın olmazkı lmaz:
bu arada PDA nedir

pembe domates ağı...ben bu grubu tv de gördüm , biliyorsun artık yediğimiz domatesler israil tohumu ve çekirdeğinden domates çıkmıyor...o yüzden bu doğal yetiştirmeye çalışan bir grup...ben yetiştireyim sizsiz olurmu..en azından bebişler doğal yemeli kuzum....

Kıvırcık bol sanslar sana
ee sımdı mı calısmaya baslayacaksın?
maliye bakanlığı uzman yardımcısı alıcak kpss puanıyla 1600 kişi giricek sınava 120 kişilik bir kadro
başvuru sayısı 8000 bu kadar kişinin arasında sıralamaya giremem diye düşünüyordum girmişim ya sınava çagırıyolar üzülsem mi sevinsem mi bilemedim 2 hafta sonra sınav var

gır sansını dene bakalım

Lorkecim sende durumlar nasil? Benim sol gögsümün ucu agriyo dokunamiyorum. ama sagda bisi yok sempatiksalakcinni

günaydın kızlar nasılsınız canlarım
ben daha adet olmadım 2 gün geçti
gayecim senden haber bekliyoruz i
nş. halayı çekecez bugün

AY HADI INSALLAHHH

CANIM YA BAK BU DA BIR SANS... 2 HAFTA SIKI BIR CALISMA ILE BASARACAKSIN INSALLAH
BOL SANS

AYYY GAYEE NE YAPTI ACABA

AY HADI INSALLAHHH

CANIM YA BAK BU DA BIR SANS... 2 HAFTA SIKI BIR CALISMA ILE BASARACAKSIN INSALLAH
BOL SANS

AYYY GAYEE NE YAPTI ACABA
ankaraya gidiyorum cumartesi oraya gittikten sonra asla çalışamam kötü oldu bu ya
gaye sonuçları 3 te alıcaktı birazdan gelir ben kan verdim bana dua edin diyee:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…