bende baktım ki
TAKIPTEYIM
AYYY GAYEE NE YAPTI ACABA
ankaraya gidiyorum cumartesi oraya gittikten sonra asla çalışamam kötü oldu bu ya
gaye sonuçları 3 te alıcaktı birazdan gelir ben kan verdim bana dua edin diyee:Saruboceq:
günaydın kızlar nasılsınız canlarım
ben daha adet olmadım 2 gün geçti
gayecim senden haber bekliyoruz i
nş. halayı çekecez bugün
AY HADI INSALLAHHH
CANIM YA BAK BU DA BIR SANS... 2 HAFTA SIKI BIR CALISMA ILE BASARACAKSIN INSALLAH
BOL SANS
AYYY GAYEE NE YAPTI ACABA
ankaraya gidiyorum cumartesi oraya gittikten sonra asla çalışamam kötü oldu bu ya
gaye sonuçları 3 te alıcaktı birazdan gelir ben kan verdim bana dua edin diyee:Saruboceq:
günaydın kızlar nasılsınız canlarım
ben daha adet olmadım 2 gün geçti
gayecim senden haber bekliyoruz i
nş. halayı çekecez bugün
gyshnky, edut, BebisKoM88, yvonna, bafo, kvrck KIZLAR GÜNAYDINNN NASILSINIZ?
Evet kıvırcığım aynen öyle oldu :)) ben kan verdim geldim.Çok umutlu değilim çünkü adet sancısı gibi sancılarım var.eyvahedigeldismile. Tabiiki tüm kalbimle iyi haber almayı istiyorum ama hayırlısı... Dünden beri dua üstüne dua ediyorum.
canım ya hayırlısı bizim burda saat 2 den sonra elektrikler gidicekmiş 1 hafta boyuncaEvet kıvırcığım aynen öyle oldu :)) ben kan verdim geldim.Çok umutlu değilim çünkü adet sancısı gibi sancılarım var.eyvahedigeldismile. Tabiiki tüm kalbimle iyi haber almayı istiyorum ama hayırlısı... Dünden beri dua üstüne dua ediyorum.
Evet kıvırcığım aynen öyle oldu :)) ben kan verdim geldim.Çok umutlu değilim çünkü adet sancısı gibi sancılarım var.eyvahedigeldismile. Tabiiki tüm kalbimle iyi haber almayı istiyorum ama hayırlısı... Dünden beri dua üstüne dua ediyorum.
canım ya hayırlısı bizim burda saat 2 den sonra elektrikler gidicekmiş 1 hafta boyunca
ya ben şimdi meraktan çatlarım eger burda olmazsan hamiş müjdesini bana mesajla gönderirmisin
kocama keçiboynuzu içirmeye başladı kızlar dün akşamdan beri ama bişi sorucam kaynamış suyun içine 6/7 tane keçi boynuzu kırıyorum. 3 dkka kaynatıyorum. sonra 20 demliyorum . kızlar doğru mu yapıyorum ?? kocam su gibi dio anlamadım. birde bu cinsel isteği arttırıyo mU:kedi:
Allah yard olsun kvrck umudunu kesme sen yıne de elınden gelenı yap nasıbınde varsa olur :lepi:günaydın kızlar dün bi elektriklerimiz gitti geldigi taaaaaa akşamdı sinir oldumbu arada hani nisanda benim uzman yardımcılığı sınıvı vardı bende başvurmuştum
dünn açıklandı sınava girmeye hak kazanmışım 3 nisanda sınavım var
ama umudum olmadıgı için hiç çalışmamıştım
kızlar bu iş benim kurtuluşum olabilir çok fazla bunalmıştım dua edin bana nolurrrrrrr
Lorkecim sende durumlar nasil? Benim sol gögsümün ucu agriyo dokunamiyorum. ama sagda bisi yok sempatiksalakcinni
canım dualarla beklıyoruz ya bende 11 de evden cıkacagım ve aksama kadr yokum ama coook merak edıyorum senın sonucunu bana da guzel bı mesaj atar mısın sakıncası yoksa senın ıcın opuyorumnanaktanEvet kıvırcığım aynen öyle oldu :)) ben kan verdim geldim.Çok umutlu değilim çünkü adet sancısı gibi sancılarım var.eyvahedigeldismile. Tabiiki tüm kalbimle iyi haber almayı istiyorum ama hayırlısı... Dünden beri dua üstüne dua ediyorum.
yaw kızlar size bişi danışacağım ben...eşim için test vereceğiz ama 3-4 gün cinsel pehriz diyor ya...dün akşam son dersek cumartesi uygunmu..yani perşembe cuma 2 mi sayılıyor
[
canım iyi olur 3 gün olur vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?