Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

AYYY GAYEE NE YAPTI ACABA

ankaraya gidiyorum cumartesi oraya gittikten sonra asla çalışamam kötü oldu bu ya
gaye sonuçları 3 te alıcaktı birazdan gelir ben kan verdim bana dua edin diyee:Saruboceq:

günaydın kızlar nasılsınız canlarım
ben daha adet olmadım 2 gün geçti
gayecim senden haber bekliyoruz i
nş. halayı çekecez bugün

Evet kıvırcığım aynen dediğin gibi :)) Ben kan verdim geldim... ama çok umutlu değilim çünkü adet sancısı gibi sancılarım var. eyvahedigeldismile Hayırlısı inşallah. Tabiiki tüm kalbimle güzel haber almayı diliyorum. Dünden beri dua üstüne dua ediyorum.:Saruboceq:

AY HADI INSALLAHHH

CANIM YA BAK BU DA BIR SANS... 2 HAFTA SIKI BIR CALISMA ILE BASARACAKSIN INSALLAH
BOL SANS

AYYY GAYEE NE YAPTI ACABA

ankaraya gidiyorum cumartesi oraya gittikten sonra asla çalışamam kötü oldu bu ya
gaye sonuçları 3 te alıcaktı birazdan gelir ben kan verdim bana dua edin diyee:Saruboceq:

günaydın kızlar nasılsınız canlarım
ben daha adet olmadım 2 gün geçti
gayecim senden haber bekliyoruz i
nş. halayı çekecez bugün

Evet kıvırcığım aynen öyle oldu :)) ben kan verdim geldim.Çok umutlu değilim çünkü adet sancısı gibi sancılarım var.eyvahedigeldismile. Tabiiki tüm kalbimle iyi haber almayı istiyorum ama hayırlısı... Dünden beri dua üstüne dua ediyorum.

hayırlısı olsun bebm

canım ya hayırlısı bizim burda saat 2 den sonra elektrikler gidicekmiş 1 hafta boyunca
ya ben şimdi meraktan çatlarım eger burda olmazsan hamiş müjdesini bana mesajla gönderirmisin

Gaye heyecanla bekliyorum. İnşallah minik mucizen göbüşündedir :) Hayırlısı ne ise o olsun. ayyy çok sabırıszlandım ya :) 2 saatte falan çıkmaz mı sonuçlar?

günaydın hatunlar ben biraz daha beklim diyorum
bazen böyle yanıltıyo normalde 25 günde bir olurum
27 şubatta olmuştum 23 martta olmam lazımdı
bu ay grip oldum ilaç aldım gerçen hafta ondan mı
havalardan mı bilmiyorum
umutlanmak istemiyorum
en iyisi beklemek pazar günü yapmayı
düşünüyorum testi kızlar
hayırlısı olsun gayee saat 3 gibi falan mı çıkacak sonucun

canım ya hayırlısı bizim burda saat 2 den sonra elektrikler gidicekmiş 1 hafta boyunca
ya ben şimdi meraktan çatlarım eger burda olmazsan hamiş müjdesini bana mesajla gönderirmisin

sonuç iyi de olsa kötü de olsa msj atarım canım.Ama sizde dualarınızı kesmeyin lütfen.

kocama keçiboynuzu içirmeye başladı kızlar dün akşamdan beri ama bişi sorucam kaynamış suyun içine 6/7 tane keçi boynuzu kırıyorum. 3 dkka kaynatıyorum. sonra 20 demliyorum . kızlar doğru mu yapıyorum ?? kocam su gibi dio anlamadım. birde bu cinsel isteği arttırıyo mU:kedi:

gaye benimde adet olacakmışım gibi karnım ağrıyo bide göğüslerim sızlıyooo
hamişler belirtilerini nelerdi bize söyleyin kızlar
bide ben adet olmadan 1 -2 gün önce mutlaka az da olsa midem bulanır
ve afedersiniz çıkarırım buay olmadı öyle

yaw kızlar size bişi danışacağım ben...eşim için test vereceğiz ama 3-4 gün cinsel pehriz diyor ya...dün akşam son dersek cumartesi uygunmu..yani perşembe cuma 2 mi sayılıyor

canım arttırmak ne kelime arada pekmesini de içirde gör
sende iç canım beraber için
biz buay pekmezini içtik kocamla
inş. yararı olmuştur
aklinialirimsmile

Allah yard olsun kvrck umudunu kesme sen yıne de elınden gelenı yap nasıbınde varsa olur :lepi:

Lorkecim sende durumlar nasil? Benim sol gögsümün ucu agriyo dokunamiyorum. ama sagda bisi yok sempatiksalakcinni

canım ya sadece goguslerım sızlamaya basladı ve ara ara ggelen mıgren agrım basladı dun ...bu aydan zaten umudum yok da calısmalrı salladık bılıyorsun ama Rabbım dılerse olur tabıkı olumunekankayizsmile

canım dualarla beklıyoruz ya bende 11 de evden cıkacagım ve aksama kadr yokum ama coook merak edıyorum senın sonucunu bana da guzel bı mesaj atar mısın sakıncası yoksa senın ıcın opuyorumnanaktan

[

yaw kızlar size bişi danışacağım ben...eşim için test vereceğiz ama 3-4 gün cinsel pehriz diyor ya...dün akşam son dersek cumartesi uygunmu..yani perşembe cuma 2 mi sayılıyor

canım iyi olur 3 gün olur vereliniortak

ya gaye
senin şu falcı teyzeyi yaptım sürekli sevgilin seni aldatıyor diyor yaaa

kvrck inş. kazanırısn sınavı canım bizim bir tanıdık şimdi ankarada buay sonu bitiyo kazandı müdür yada bişe olacakmış ama
işte inş. sende kazanırsın kendine güzen

[

canım iyi olur 3 gün olur vereliniortak

zeytincim benim kafamı karıştıran vereceğin günü sayıyormısın yoksa vermeden 3 gün öncemi...şimdi biz hafta sonu vermek için en son salımı olmalı yoksa çarşamba olsada olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…