sagol canım hayırlısı bakalımkvrck inş. kazanırısn sınavı canım bizim bir tanıdık şimdi ankarada buay sonu bitiyo kazandı müdür yada bişe olacakmış ama
işte inş. sende kazanırsın kendine güzen
gaye benimde adet olacakmışım gibi karnım ağrıyo bide göğüslerim sızlıyooo
hamişler belirtilerini nelerdi bize söyleyin kızlar
bide ben adet olmadan 1 -2 gün önce mutlaka az da olsa midem bulanır
ve afedersiniz çıkarırım buay olmadı öyle
kvrck+, gyshnky+, BebisKoM88+, yvonna, zeytin1007+, edut+, lorkee hepinize günaydııın yavru kuşlarr
kvrck+, gyshnky+, BebisKoM88+, yvonna, zeytin1007+, edut+, lorkee hepinize günaydııın yavru kuşlarr
çarş.dan olur canım sayıyosun ben öyle biliyorum
ama nette bak istersen bir kesin olur
ya gaye
senin şu falcı teyzeyi yaptım sürekli sevgilin seni aldatıyor diyor yaaa
günaydın bitte nasılsın
gaye akıntın var mı
hoşbulduk kıslarr biz eşimle izmirde kongreye gittik valla süper geçti hiçbişi umrumda değil napiim :)))
hoşbulduk kıslarr biz eşimle izmirde kongreye gittik valla süper geçti hiçbişi umrumda değil napiim :)))
deli:))) iyi barii...merak ettik sadece...
bitte sana bişi danışcam..eşimi ikna ettim ben test için ya, dün akşam son dersek cumartesi uygunmu yoksa en son salımı olmalıydı kocişimin işi
ooohh ne guzel ıste ...
ıyı olmus tatıl olmus senın ıcın de cok guzel...
kızlar ben cıkıyorum aksm 6 dan once gelemıcem :gitme:
gaye senı cok merak edıyorum Allah yard olsun ınsallah geldıgımde bol halaylı sayfalar gorurum ...
Kız bitte öldük meraktan.dün bir arkadaşın msj çekti bana haber alamıyoruz sen konuştun mu diye. iyice meraklandık.
aa iyi olmuş canım cumartesi yaptırabilirsiniz çarşambayıda sayıyosun hesaplarken inşallah güsel çıkarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?