Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

anladım cnm pekmezinide alayım:) bende diorum benim kocaya bişiler oldu allah allah dedim dememkikeçiboynuzunda :)):kedi:

kvrck inş. kazanırısn sınavı canım bizim bir tanıdık şimdi ankarada buay sonu bitiyo kazandı müdür yada bişe olacakmış ama
işte inş. sende kazanırsın kendine güzen
sagol canım hayırlısı bakalım

ben çıkıyorum kızlar azıcık ders çalışayım
eger elektrikler gitmezse gelirim 3 gibi öpüyorum hepiniziii

benim göğüslerde sızlama falan yok. gayet normaller. CADIARZU

kvrck+, gyshnky+, BebisKoM88+, yvonna, zeytin1007+, edut+, lorkee hepinize günaydııın yavru kuşlarr

çarş.dan olur canım sayıyosun ben öyle biliyorum
ama nette bak istersen bir kesin olur

bu seferde falcı teyze
ah be kızım kanser hastası olacaksın ya dedi

bu kadın beni kalpten götürcek şimdi
bi aldatılıyosun diyo bi kanser hastasısın

günaydın bitte nasılsın
gaye akıntın var mı

Valla ara ara akıntım oluyor... hele geçenlerde akşam yazmıştım baya bi akıntı geldi.Ayıptır söylemesi balgam gibi uzayan bir akıntı ne şeffaf ne beyaz renkte.ikisinin arası bişey.

hoşbulduk kıslarr biz eşimle izmirde kongreye gittik valla süper geçti hiçbişi umrumda değil napiim :)))

deli:))) iyi barii...merak ettik sadece...

bitte sana bişi danışcam..eşimi ikna ettim ben test için ya, dün akşam son dersek cumartesi uygunmu yoksa en son salımı olmalıydı kocişimin işi

hoşbulduk kıslarr biz eşimle izmirde kongreye gittik valla süper geçti hiçbişi umrumda değil napiim :)))

Kız bitte öldük meraktan.dün bir arkadaşın msj çekti bana haber alamıyoruz sen konuştun mu diye. iyice meraklandık.

ooohh ne guzel ıste ...
ıyı olmus tatıl olmus senın ıcın de cok guzel...

kızlar ben cıkıyorum aksm 6 dan once gelemıcem :gitme:
gaye senı cok merak edıyorum Allah yard olsun ınsallah geldıgımde bol halaylı sayfalar gorurum ...

deli:))) iyi barii...merak ettik sadece...

bitte sana bişi danışcam..eşimi ikna ettim ben test için ya, dün akşam son dersek cumartesi uygunmu yoksa en son salımı olmalıydı kocişimin işi

aa iyi olmuş canım cumartesi yaptırabilirsiniz çarşambayıda sayıyosun hesaplarken inşallah güsel çıkarrr

Canım inşallah güzel haberler veririm.akşam seninle de kutlarız.

Kız bitte öldük meraktan.dün bir arkadaşın msj çekti bana haber alamıyoruz sen konuştun mu diye. iyice meraklandık.

ayy canım benim ya sağolun insanın sizin gibi arkadaşları olması çok güzell. gayecim sen test sonucu bekliyosun galiba inşallah rabbim hayırlısını versin :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…