ayy canım benim ya sağolun insanın sizin gibi arkadaşları olması çok güzell. gayecim sen test sonucu bekliyosun galiba inşallah rabbim hayırlısını versin :Saruboceq:
deli:))) iyi barii...merak ettik sadece...
bitte sana bişi danışcam..eşimi ikna ettim ben test için ya, dün akşam son dersek cumartesi uygunmu yoksa en son salımı olmalıydı kocişimin işi
kızlar bu arada dün burdaki kadın dogumcu eşimin aynına gitmiş hani gelicektiniz aşılamaya geçicektik sizi bekledim gelmediniz demiş
eşimde biz bi süre askıya aldık eşim korkuyor dogal yoldan olsun istiyor demiş
adamda bende bunu dicektim zaten size siz bu kafayla devam ederseniz daha çok ugraşırsınız stresten ikinizde titriyosunuz böyle çocukmu olurmuş demiş
ne güldüm ama
bence de çocuk olmamasının tek sebebi stres onu atlattık mı bittii :=))))kızlar bu arada dün burdaki kadın dogumcu eşimin aynına gitmiş hani gelicektiniz aşılamaya geçicektik sizi bekledim gelmediniz demiş
adamda bende bunu dicektim zaten size siz bu kafayla devam ederseniz daha çok ugraşırsınız stresten ikinizde titriyosunuz böyle çocukmu olurmuş demiş
ne güldüm ama
bitanem ama çarşamba akşam son oldu ya...perşembe cuma 2 ...
niye öyle dedim biliyo musun benim ki 3 gün gecikti ya hayatımda ilk defa kesin hamileyim dedim sonra geldi tabiii sonra amannn bu ne ya dedim sıkıldım ben bu işten koyver gitsiinn :sm_cool: :sm_cool:
hıı o kadar değişmiyo canım sonuçlar endişe etme cumartesi ideal biz geçen sefer perhizsiz yaptırdık valla aşılama için :sm_cool: :sm_cool:
kızlar bu arada dün burdaki kadın dogumcu eşimin aynına gitmiş hani gelicektiniz aşılamaya geçicektik sizi bekledim gelmediniz demiş
ne güldüm ama
eviniz yakınsa evde yapıp götürün canım ya bizimki veremedi oralarda
yahuu kız bidaha yapma böyle en azından gir slm ver çık merak ettiriyosunuz kendinizi ya bizede yazık sürekli düşünüyoruz sizi noldu ki diyeselam kızlar özledim sizleri ya............ ama napim bu çocuk meselesi beni çok yıpratı geçen ay günlerce ağladım ve uzak kalayım biraz dedim ve gayenin haberini alacağınızı gördüm bugün bu haberin halayını çekmeliyim dedim geldim....
Evet kıvırcığım aynen dediğin gibi :)) Ben kan verdim geldim... ama çok umutlu değilim çünkü adet sancısı gibi sancılarım var. eyvahedigeldismile Hayırlısı inşallah. Tabiiki tüm kalbimle güzel haber almayı diliyorum. Dünden beri dua üstüne dua ediyorum.:Saruboceq:
tatlım sende kecıboynuzları yaradı sanırımkaydirigubbakcemile5günaydın hatunlar ben biraz daha beklim diyorum
bazen böyle yanıltıyo normalde 25 günde bir olurum
27 şubatta olmuştum 23 martta olmam lazımdı
bu ay grip oldum ilaç aldım gerçen hafta ondan mı
havalardan mı bilmiyorum
umutlanmak istemiyorum
en iyisi beklemek pazar günü yapmayı
düşünüyorum testi kızlar
hayırlısı olsun gayee saat 3 gibi falan mı çıkacak sonucun
yaramaz mı...hem nasıl ama biz en buyuk faydayı arı sutu bal karısımından gorduk tavısye ederımopuyorumnanaktankocama keçiboynuzu içirmeye başladı kızlar dün akşamdan beri ama bişi sorucam kaynamış suyun içine 6/7 tane keçi boynuzu kırıyorum. 3 dkka kaynatıyorum. sonra 20 demliyorum . kızlar doğru mu yapıyorum ?? kocam su gibi dio anlamadım. birde bu cinsel isteği arttırıyo mU:kedi:
günaydınnn
işerden bir türlü giremedim var mı gelişme kızlarrrr?
nasılsınız?
merhaba kızlaarrrrrr.....
geçmişi okuyayım dedim ne çok şey yazmışsınızz böylleee
yahuu kız bidaha yapma böyle en azından gir slm ver çık merak ettiriyosunuz kendinizi ya bizede yazık sürekli düşünüyoruz sizi noldu ki diye
anladım canım geçmiş olsun umarım uzak kalmak iyi gelmiştirya haklısın canım ya ma napim ide böyle deneyim dedim vakit gerçekten çok çabuk geçti hiç gün hesaplayarak ilişkiye girmedik bide annemin kırığında sorunlar çıktı ameliyat oldu 8 günüm hastanede geçti diyebilirim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?