Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kıvırcıkım inş sınavda başarılı olursun. hiç çalışmamışsın ama belki birşeyler oluverir.. senin için büyük değişiklik olur cidden...
edut ben girdim balkon pembesine.. ne yapmam gerekiyor destek vermem için? ayrıca seni kutluyorum.. bende çok öenmserim böyle şeyleri... doğal yaşamak için elimden geleni yapmaya çalışıyorum..
edacım.. nerelerdesin yav.. merak ettik seni... habersiz bırakma bizi böyle uzun zaman...
bittteeee senide çok merak ettik.. hiç haber yok ses seda yok.... ceza vericem ikinizeeee klava:

Edacııııımmm hoşgeldin canım... kızlar biraz ara verdiğini söyleyince face den falan da yazmak istemedim.Biraz kafanı rahatlat diye. Umarım halay çekebileceğiniz bir sonuç veririm sizlere. Hayırlısı. Ben pek umutlu değilim ama Hayırlısı tabiiki...
Tekrar buralarda görmek çok güzel seni. Bir daha bu kadar uzun ara verme yerimseniben

geçmiş olsun eda... allah şifa versin...

annnammmm kız 14 haftalıkmı oldu maşşallah maşşlaah cezamam razıyım napim :kedi: :kedi: :kedi:

gaye ya bendede bi umut var senin adına bu ay inşallah olur canım ya...........

kız kuzeninde tam gelcek vakti bulmuşş inşallah verebilir tatlım

kızz sölemeyi unutmuşum ben size bu seferlik affet lapacımm olumunekankayizsmile

bittecim... senin eşin varikosel ameliyatı olmuştu dimi?
bir arkadaşımın eşine de varikosel demişler... hem korkuyo hemde ameliyat işe yaramıyor demişler.. aklıma sen geldin. sizin değerler epey düzelmişti dimi ameliyat sonrası. ankaradamı ameliyat oldu eşin?
gerçi kıvırcık sağolsun çok yardımcı oldu. çok bilgi verdi ama sana da sorayım

ayyy oku oku bitmedi

edacığımmmm gelmene çok sevindim çok merak ettik seni. canım bebiş iyi 7. haftadayız
bende bulantı kusma ve iştahsızlık var. sana da bu ay iyi gelmiş belli toparlamış gördüm seni tatlımolumunekankayizsmile

kvrck canım sınavı kazanmana sevindim kısa zamanı biraz iyi değerlendirerek diğer sınava da hazırlanabilirsin senin için süper bi fırsat kaçırma derim tatlım. Ahh benimde derslerim var ama bulantılardan bakamıyorummafoldumben

edut cuğum canım baktım çok güzel blogun var takip edecem senibayanssulusmile

ve gayeeee senin bebiş göbüşte inş. tatlımm halaylara az kaldı
ve zeytinnnn senden de çok umutluyum keçiboynuzu bu ay bebişi sana getirdi sanırımmmm

arı sütü bal karışımını eşinemi verdin...bende polen aldım ama aslında bu ay bişi kullanmayalım bırakalım diyorum oluruna...

izlemeye alman lazım galiba:)) bende yeniyimde

evet canım bizde varikosel amel. olduk aslında üç ay sonra değerler düzelmeye başlıyor ancak değerler çok düşükse bir yıla kadar sürebiliyormuş. bizim nisanda 3 ay dolcak o zaman yaptırcaz hayırlısı bakalım. ya aslında değerleri çok düşük olanlarda sadece varikoselden kaynaklanmıyor olabilir diye düşünüyo dooktorlar zaten başka sebepler varsa yükselmeyebiliyo tabi. ama genelde yükseliyo canım ancak elle muayenede tespit edilebiliyorsa ameliyat öneriyorlar doplerde falan çıkmışsa 1. derece diyolar ameliyat yapmıyolar. Tüp bebek merkezleri para için ameliyat faydasız gelin tüp yapalım diyolar ürolog ne tavsiye etmişse onu yapsınlar ancak mikro cerrahi yapan iyi bi doktor bulsunlar ben ankarada yüksek ihtisasta yaptırdım. öpülsünüzz bayaaaan :lepi:

inş. yaramıştır kızlar eğer olmazsam pazar günü yapmayı düşünüyorum testi

sanada meraba ayselciimmm buyrunnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…