günaydınnn
işerden bir türlü giremedim var mı gelişme kızlarrrr?
nasılsınız?
selam kızlar özledim sizleri ya............ ama napim bu çocuk meselesi beni çok yıpratı geçen ay günlerce ağladım ve uzak kalayım biraz dedim ve gayenin haberini alacağınızı gördüm bugün bu haberin halayını çekmeliyim dedim geldim....
ya haklısın canım ya ma napim ide böyle deneyim dedim vakit gerçekten çok çabuk geçti hiç gün hesaplayarak ilişkiye girmedik bide annemin kırığında sorunlar çıktı ameliyat oldu 8 günüm hastanede geçti diyebilirim.....
kıvırcıkım inş sınavda başarılı olursun. hiç çalışmamışsın ama belki birşeyler oluverir.. senin için büyük değişiklik olur cidden...
edut ben girdim balkon pembesine.. ne yapmam gerekiyor destek vermem için? ayrıca seni kutluyorum.. bende çok öenmserim böyle şeyleri... doğal yaşamak için elimden geleni yapmaya çalışıyorum..
edacım.. nerelerdesin yav.. merak ettik seni... habersiz bırakma bizi böyle uzun zaman...
bittteeee senide çok merak ettik.. hiç haber yok ses seda yok.... ceza vericem ikinizeeeeklava:
annnammmm kız 14 haftalıkmı oldu maşşallah maşşlaah cezamam razıyım napim :kedi: :kedi: :kedi:
oldu yaa.. bak bu kadar süre gelmemişsin hiç buralara =)))
valal zaman çabuk geçiyor...
Edacııııımmm hoşgeldin canım... kızlar biraz ara verdiğini söyleyince face den falan da yazmak istemedim.Biraz kafanı rahatlat diye. Umarım halay çekebileceğiniz bir sonuç veririm sizlere. Hayırlısı. Ben pek umutlu değilim ama Hayırlısı tabiiki...
Tekrar buralarda görmek çok güzel seni. Bir daha bu kadar uzun ara verme yerimseniben
değil işte...aslında arabayla 20 dk felan...ben sölemiycem cumartesini şimdiden stres olmasın... cuma akşamı söylerim verirse orda vermezse eve gider geliriz olmadı...ama evdede kuzenim olacak...sanırım orda vermesi daha ii olur gibi ya kısmet
kıvırcıkım inş sınavda başarılı olursun. hiç çalışmamışsın ama belki birşeyler oluverir.. senin için büyük değişiklik olur cidden...
edut ben girdim balkon pembesine.. ne yapmam gerekiyor destek vermem için? ayrıca seni kutluyorum.. bende çok öenmserim böyle şeyleri... doğal yaşamak için elimden geleni yapmaya çalışıyorum..
edacım.. nerelerdesin yav.. merak ettik seni... habersiz bırakma bizi böyle uzun zaman...
bittteeee senide çok merak ettik.. hiç haber yok ses seda yok.... ceza vericem ikinizeeeeklava:
oldu bu iş .. bak göreceksinolumunekankayizsmile
tatlım sende kecıboynuzları yaradı sanırımkaydirigubbakcemile5
yaramaz mı...hem nasıl ama biz en buyuk faydayı arı sutu bal karısımından gorduk tavısye ederımopuyorumnanaktan
bittecim... senin eşin varikosel ameliyatı olmuştu dimi?
bir arkadaşımın eşine de varikosel demişler... hem korkuyo hemde ameliyat işe yaramıyor demişler.. aklıma sen geldin. sizin değerler epey düzelmişti dimi ameliyat sonrası. ankaradamı ameliyat oldu eşin?
gerçi kıvırcık sağolsun çok yardımcı oldu. çok bilgi verdi ama sana da sorayım
ayyy oku oku bitmedi
edacığımmmm gelmene çok sevindim çok merak ettik seni. canım bebiş iyi 7. haftadayız
bende bulantı kusma ve iştahsızlık var. sana da bu ay iyi gelmiş belli toparlamış gördüm seni tatlımolumunekankayizsmile
kvrck canım sınavı kazanmana sevindim kısa zamanı biraz iyi değerlendirerek diğer sınava da hazırlanabilirsin senin için süper bi fırsat kaçırma derim tatlım. Ahh benimde derslerim var ama bulantılardan bakamıyorummafoldumben
edut cuğum canım baktım çok güzel blogun var takip edecem senibayanssulusmile
ve gayeeee senin bebiş göbüşte inş. tatlımm halaylara az kaldı
ve zeytinnnn senden de çok umutluyum keçiboynuzu bu ay bebişi sana getirdi sanırımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?