Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

çookkk teşkkürler canım... sağolasın
inş iyi sonuççları alırsınız..

kız kuzeninde tam gelcek vakti bulmuşş inşallah verebilir tatlım

kuzenim 3 aydır bende gebzede iş buldu...ev arıyor...kızım benim kaderim bu eşimin kendi yok ama ev hiç boş değil..yeni evliykende onun kuzeni üniversiteyi kazandı 1 yıl kaldı bende

edut ben takip edemiyorum seni.. şirketten giriyorum ya yasaklı site diye uyarı geliyo =(
ama merak etme takipteyim

edut; pda
pempe domates ağı demek değil mi?
bu köylerimizde yetişen domates türü sanırım hem etli hem sulu :)))

edut; pda
pempe domates ağı demek değil mi?
bu köylerimizde yetişen domates türü sanırım hem etli hem sulu :)))

evet kuzu...çekirdekten yetişen pembe domates...şu anda yediklerimiz israilden gelen tohumlardan onların çekirdeklerinden üretim yapılamıyor

ben ekmeğimi 1 senedir evde kendim yapıyorum. makinede...
sütü köyden bir çiftlikten getirtiyorum.. doğal.. katışıksız... onu içiyorum ve her hafta yoğurt yapıyorum. süt yoğurt olayı %100 organik yani.. kutu sütlerde biliyosunuz kaynatılıp birden soğutuluyor. yani şoklanıyor. o sırada içindeki mikroplarla birlikte tüm yararlı bakterilerde ölüyor. sütten ihtiyacın olan şeyleri alamıyorsun..
sonracığımmaaa.. meyveleri sebzeleri zamanında yemeye dikkat ediyorum. kış ortasında yaz meyveleri sebzeleri almıyorum...
salçam, tarhanam köyümden geliyor. %100 doğal. teyzem yapıyor.
falan filan... elimden geldiğince dikkat ediyorum... herşey sağlıklı yaşam içinn :lepi:

bebişkomm iyiyim canım sen nasılsıın anlat bakimm
edut bacım senin işinde zormuş yani ama en azından tek başına kalmıyon dimi yalnız bu 1 yıl yanında kalma işi pek iyi değil ya herkesin bi hayatı var dimi amaklava:

bende dikkat etmeye çalışıyorum... yoğurdu ben yapıyorum ama köy sütü ile yaptığımı yiyemedim...günlük pastorize ile yapsam en azından yiyiyorum kuzu... mevsiminde yerim sebze..evimde çilek, maydonoz nane var zaten ekili şimide becerirsem domates olacak

Valla süpersin cnm bu ne azimm böle tebriklerrrr kaydirigubbakcemile5

bende ekmek makinası alacağım ama o kadar makina varki mutfakta tereddüt edi,yorum malum oda büyük bi,rde herkez başta yapıyorsun sonra sıkılıyorsun dedi...

Bende iyim canim sagol. son bir hafta kaldi onu bekliyorum iste mrkla boshayallersmile

Lapacım rica ederim canım hayırlısı olsunn bende ekmeğimi makinada yapıyom çok güzel oluyoo alın kızlar tavsiye ederimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…