evet canım bizde varikosel amel. olduk aslında üç ay sonra değerler düzelmeye başlıyor ancak değerler çok düşükse bir yıla kadar sürebiliyormuş. bizim nisanda 3 ay dolcak o zaman yaptırcaz hayırlısı bakalım. ya aslında değerleri çok düşük olanlarda sadece varikoselden kaynaklanmıyor olabilir diye düşünüyo dooktorlar zaten başka sebepler varsa yükselmeyebiliyo tabi. ama genelde yükseliyo canım ancak elle muayenede tespit edilebiliyorsa ameliyat öneriyorlar doplerde falan çıkmışsa 1. derece diyolar ameliyat yapmıyolar. Tüp bebek merkezleri para için ameliyat faydasız gelin tüp yapalım diyolar ürolog ne tavsiye etmişse onu yapsınlar ancak mikro cerrahi yapan iyi bi doktor bulsunlar ben ankarada yüksek ihtisasta yaptırdım. öpülsünüzz bayaaaan :lepi:
kız kuzeninde tam gelcek vakti bulmuşş inşallah verebilir tatlım
edutt sen bana bi link gönderdin biraz önce ama benimki engelledi neydi o ya merak ettim :uhm:
edut; pda
pempe domates ağı demek değil mi?
bu köylerimizde yetişen domates türü sanırım hem etli hem sulu :)))
edut ben takip edemiyorum seni.. şirketten giriyorum ya yasaklı site diye uyarı geliyo =(
ama merak etme takipteyim
bende dikkat etmeye çalışıyorum... yoğurdu ben yapıyorum ama köy sütü ile yaptığımı yiyemedim...günlük pastorize ile yapsam en azından yiyiyorum kuzu... mevsiminde yerim sebze..evimde çilek, maydonoz nane var zaten ekili şimide becerirsem domates olacakben ekmeğimi 1 senedir evde kendim yapıyorum. makinede...
sütü köyden bir çiftlikten getirtiyorum.. doğal.. katışıksız... onu içiyorum ve her hafta yoğurt yapıyorum. süt yoğurt olayı %100 organik yani.. kutu sütlerde biliyosunuz kaynatılıp birden soğutuluyor. yani şoklanıyor. o sırada içindeki mikroplarla birlikte tüm yararlı bakterilerde ölüyor. sütten ihtiyacın olan şeyleri alamıyorsun..
sonracığımmaaa.. meyveleri sebzeleri zamanında yemeye dikkat ediyorum. kış ortasında yaz meyveleri sebzeleri almıyorum...
salçam, tarhanam köyümden geliyor. %100 doğal. teyzem yapıyor.
falan filan... elimden geldiğince dikkat ediyorum... herşey sağlıklı yaşam içinn :lepi:
ben ekmeğimi 1 senedir evde kendim yapıyorum. makinede...
sütü köyden bir çiftlikten getirtiyorum.. doğal.. katışıksız... onu içiyorum ve her hafta yoğurt yapıyorum. süt yoğurt olayı %100 organik yani.. kutu sütlerde biliyosunuz kaynatılıp birden soğutuluyor. yani şoklanıyor. o sırada içindeki mikroplarla birlikte tüm yararlı bakterilerde ölüyor. sütten ihtiyacın olan şeyleri alamıyorsun..
sonracığımmaaa.. meyveleri sebzeleri zamanında yemeye dikkat ediyorum. kış ortasında yaz meyveleri sebzeleri almıyorum...
falan filan... elimden geldiğince dikkat ediyorum... herşey sağlıklı yaşam içinn :lepi:
bebişkomm iyiyim canım sen nasılsıın anlat bakimm
edut bacım senin işinde zormuş yani ama en azından tek başına kalmıyon dimi yalnız bu 1 yıl yanında kalma işi pek iyi değil ya herkesin bi hayatı var dimi amaklava:[/QUOTE
kesinlikle...artık yurda çıktı zaten oda... kuzenimde ev bakıyor...kocamda buralarad bir iş bulsa yeniden evlenmiş gibi olacağım
ben ekmeğimi 1 senedir evde kendim yapıyorum. makinede...
bebişkomm iyiyim canım sen nasılsıın anlat bakimm
edut bacım senin işinde zormuş yani ama en azından tek başına kalmıyon dimi yalnız bu 1 yıl yanında kalma işi pek iyi değil ya herkesin bi hayatı var dimi amaklava:
Lapacım rica ederim canım hayırlısı olsunn bende ekmeğimi makinada yapıyom çok güzel oluyoo alın kızlar tavsiye ederimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?