afiyet olsun cnm..
edutcum.. benimki sinbo 4705...
ilk günden beri hiç aksatmıyorum.. hiç fırından ekmek almadım daha.. zor değil bence... ayarlıyorum sabaha oluyor ekmeğim. eğer üşenmezsen her zaman kullanabilirsin..
evet boyut olarak büyük. benim mutfakda küçük. koymaya yer yok. bende küçük odaya koydum.. dolaba yerleştirdim. ekmek yapacağım zaman çıkarıp yapıyorum işim bitince tekrar dolaba kaldırıyorum. yeri o oda oldu onun =) mutfakda tutmak zorunda değilsin ki aleti..
lapaci tebrikler canımmm
hem çalışıp hem bunları yapabiliyorsun:1hug:
kuzu markası ne birde seslimi çok birde hazır karışımmı alıyorsun
nerde bu millet nerde bu devlet..
alooo
herkes burda görünüyo , tık yok
http://www.hepsiburada.com/blue-hou...aspx?productId=mtbhouse620bm&categoryId=22276Sinbo markası..
sesli değil.. zaten ilk yarım saat karıştırıyor unu ve suyu. o sırada motorun çevirme sesi geliyor. ama rahatsız olacak kadar değil. sonra o karışımı 2 saat dinlendiriyor. hiç ses olmuyo bu kısımda.. mayalanıyor hamur.. son yarım saat pişiriyor. bildiğin fırın gibi. yine ses yok...
her türlü denedik biz. kendim unları karıştırdım.. beyaz un, kepekli un, çavdar unu aldım az az karıştırıp ölçerek torbalara böldüm. o torbalardan kullandım.
sonra kutudaki hazır karışımlardan aldım.. baktım onlar pahalı sonra bıraktım.
şu an yine karışım alıyorum ama kutuda değilde pakette olanardan. onlar uygun oluyor. mayasıda içinde.
yani seçim tamamen sana kalmış. nasıl yapmak istersen öyle yapabiliyorsun.
ben bazen makinede sadece hamur yaptırıyorum. sonra onu tepsiye koyup fırına atıyorum. yuvarlak somun ekmek oluyor. daha kısa sürede pişiyor. mayalanma süresi olmadığı için..
bis buradayısss pınnaarr..
hoşgeldiinss.. prens efendi bugün nasıllaar =)))
marka çok önemli edut bu alette... mesela mulinex de hafızası kilitleniyor. bekoda haznesi dar uzun.. ekmeğin üstü pişmiyor. ayrıca kitapçıktaki ölçüler yanlış. o tarifle yaparsan ekmek olmuyor.
sonuçta hepsi çin malı ve hepsi aynılar aslında... o nedenle denenmiş tavisye edilen bir marka seçmeni öneririm.
sinbo 100 lira bu arada...
pda nın sitesine girdim bu arada. üyelikler kapanmış. açılınca bende üye olucam.. babamlar köyde yetiştirir .doğal ortamda... bu israil tohumlarına fidelerine gıcık oluyorum çünkü. onlara mahkum olmak feci bişi. domates için bile..
iyiyiz tatlım, sipariş verdim yemeği bekliyorum cokacimcoook
siz yediniz geldiniz galiba..
dün doktora sinirlendim.şekr testiyle ilgili aradım 4 te çıkmış. aradım cepten yanıt vermedi. geride dönmedi.. ben gece 11 de proje için cevap veriyorum. kadın doğumcu olsam 24 saat cevap veririm valla..
bugünde aramak içimden gelmedi.
başka doktoramı geçsem diyorum :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?