Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

edutcum.. benimki sinbo 4705...
ilk günden beri hiç aksatmıyorum.. hiç fırından ekmek almadım daha.. zor değil bence... ayarlıyorum sabaha oluyor ekmeğim. eğer üşenmezsen her zaman kullanabilirsin..
evet boyut olarak büyük. benim mutfakda küçük. koymaya yer yok. bende küçük odaya koydum.. dolaba yerleştirdim. ekmek yapacağım zaman çıkarıp yapıyorum işim bitince tekrar dolaba kaldırıyorum. yeri o oda oldu onun =) mutfakda tutmak zorunda değilsin ki aleti..

kuzu markası ne birde seslimi çok birde hazır karışımmı alıyorsun

lapaci tebrikler canımmm
hem çalışıp hem bunları yapabiliyorsun:1hug:

=)) yok ya tebrik edilcek bişi yok..
salça tarhana hazır geliyo.. ekmek için sadece un ve su koyuyorum makineye.düğmesine basıyorum. toplamda 3 dakikamı ya alıyo ya almıyo.. süt ve yoğurt olayıda kolay.. sadece kaynatırken taşırmamak önemli.. bebeğim için sağlıklı beslenmek zorunda olduğum ve bol kasiyumla protein almam gerektiği için sütü de alıyorum her hafta... bir kısmını içip bi kısmını yoğurt yapıyorum. yoğurt yapmakda da b,işi yok.. mayayı koy içine sar sarmala tamam =))

kuzu markası ne birde seslimi çok birde hazır karışımmı alıyorsun

Sinbo markası..
sesli değil.. zaten ilk yarım saat karıştırıyor unu ve suyu. o sırada motorun çevirme sesi geliyor. ama rahatsız olacak kadar değil. sonra o karışımı 2 saat dinlendiriyor. hiç ses olmuyo bu kısımda.. mayalanıyor hamur.. son yarım saat pişiriyor. bildiğin fırın gibi. yine ses yok...
her türlü denedik biz. kendim unları karıştırdım.. beyaz un, kepekli un, çavdar unu aldım az az karıştırıp ölçerek torbalara böldüm. o torbalardan kullandım.
sonra kutudaki hazır karışımlardan aldım.. baktım onlar pahalı sonra bıraktım.
şu an yine karışım alıyorum ama kutuda değilde pakette olanardan. onlar uygun oluyor. mayasıda içinde.
yani seçim tamamen sana kalmış. nasıl yapmak istersen öyle yapabiliyorsun.
ben bazen makinede sadece hamur yaptırıyorum. sonra onu tepsiye koyup fırına atıyorum. yuvarlak somun ekmek oluyor. daha kısa sürede pişiyor. mayalanma süresi olmadığı için..

keçiboynuzcu arkdaşlar, keçiboynuzu sperm kalitesine ço ketki ediyo ama 2-3 ay içinde .. çünkü spermler 2 2.5 ayda üretiliyor. şu andakiler 2 ay önce yediklerinizle üretilenler yani.. :kedi:
ben kullandıktan 2 ay sonra hamile kalmışdım boshayallersmile

http://www.hepsiburada.com/blue-hou...aspx?productId=mtbhouse620bm&categoryId=22276

bis buradayısss pınnaarr..
hoşgeldiinss.. prens efendi bugün nasıllaar =)))

iyiyiz tatlım, sipariş verdim yemeği bekliyorum cokacimcoook

siz yediniz geldiniz galiba..

dün doktora sinirlendim.şekr testiyle ilgili aradım 4 te çıkmış. aradım cepten yanıt vermedi. geride dönmedi.. ben gece 11 de proje için cevap veriyorum. kadın doğumcu olsam 24 saat cevap veririm valla..
bugünde aramak içimden gelmedi.
başka doktoramı geçsem diyorum :umursamaz:

pda nın sitesine girdim bu arada. üyelikler kapanmış. açılınca bende üye olucam.. babamlar köyde yetiştirir .doğal ortamda... bu israil tohumlarına fidelerine gıcık oluyorum çünkü. onlara mahkum olmak feci bişi. domates için bile..

ben boyut için sana bunu yolladım...sen kullandığına ve memnun olduğunua göre sorun yok zatne kuzum çok sağol ilgilendiğin için

üyelik açılınca haber veririm istersen eğer ordan olmazsa ben becerip yetiştirisem çekirdek yollarım sana

sağlıklı beslenebiliyormusun? gerçi pizza falan yiyorsun ama..geneldemi böyle yoksa aradamı yiyorsun?
valla biz yedikmi bilmiyorum :sinifsinif: hünkar begendi vardı.. ondan istedim.. et yiyeyim proteinimi alayım diye.. aldım oturdum masaya.. yedikten sonra anladım ki tavuk etiyle yapmışlar.. bööö... tersim döndü yemedim hiç.. başkada birşey almamıştım. kalkıp bir tost aldım onu yedim sadece =(((( bizde yemekhane yok. multinet veriyorlar dışardan yiyoruz. dışarda oluncada adamlar tavuk etiyle yaptıkları ne olduğu belirsiz şeye hünkar begendi diyebiliyorlar :sinifsinif:
karnım doymadı. birazdan yine acıkıcam. ne yicem yyaaaa :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…