Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

HIMM BENDE Mİ ALSAM Kİ
ama tadı nasıl ?
hani beğenmezsem boşa gitmesin diye soruyorumbilmiyorumkismile

kızlar sanırım ekmek makinası muhabbeti var... Kesinlikle Sinbo alın.Annemde de var teyzeme de almıştık.Sinbo süper yapıyor.Diğerlerini kullananlardan çok şikayet duydum.

ben boyut için sana bunu yolladım...sen kullandığına ve memnun olduğunua göre sorun yok zatne kuzum çok sağol ilgilendiğin için

mesela iç haznesine dikkat et... hazne geniş yayvan olmalı. çünkü ısıtıcılar alt kısımda.. dar uzun olursa ekmeğin üstü pişmiyor... ee hazne geniş oluncada alette büyük oluyor haliyle...

HIMM BENDE Mİ ALSAM Kİ
ama tadı nasıl ?

valla kuzu ben yemedim ama çok lezzetli oluyormuş.benim tek endişem başta hevesle başlayıp kullannamamak birde büyük diye kenara koymak..ama kocişle konuştum raf alacağız ikeadan ben katu meyva sıkacağımı tot makinamı rondoomu yoğur makinasını bunu felan koyacağım oraya hem dolaplarım boşalacak hemde elimin altında olacaklar

bi iki haftadır öğlenleri dengesiz besleniyoruz.
artık evden getiricem. ne yiyeceğimi şaşırıyorum.. portakla suyu söyledim şimdi. bari vitamin alayım diye..

çok sevinirim. sadece pda dan tohum beklemeden böylece çoğalmak lazım.. olumunekankayizsmile

sen benim blokumda takip edersin..bende ilk defa deniyorum aşama aşama koyacağım hem sende görmüş olursun hemde becerip beceremediğme göre bende tohum istersin

bi iki haftadır öğlenleri dengesiz besleniyoruz.
artık evden getiricem. ne yiyeceğimi şaşırıyorum.. portakla suyu söyledim şimdi. bari vitamin alayım diye..

yokmu yemek yapan bir yer yakınlarda

HIMM BENDE Mİ ALSAM Kİ
ama tadı nasıl ?

ayselim valla süper ekmek oluyor.piyasadaki hazır karışım unlardan alıp içine istediğin başka şeylerde katabilirsin.Acayip tok tutucu bir ekmek oluyor.Mesela annem içine tulum peynir dereotu yada dilimli zeytin falan katıyor.başka katkılarla süper lezzetler elde edilebilir.

HIMM BENDE Mİ ALSAM Kİ
ama tadı nasıl ?

bir arkadaşında falan varsa bir dene istersen...
bize kahvaltıya gelen 3 aile aldı benim makineden =) sana bu kadarını söyleyeyim... ben cevizli, kekikli salçalı, keten tohumlu falan gibi çeşitler yapıyorum. birde sabah sıcak sıcak olunca enfes oluyor... =))
unonun satılan ekmekleri gibi...

edut. bak aklıma gelmişken söyleyeyim. un da çok öenmli. sinangille yapılan ekmekle söke unla yapılan bir olmuyor. kesinlikle söke un bir numara.... çok güzel kabarıyor ve çok lezzetli...

yokmu yemek yapan bir yer yakınlarda

varda, her yerden her yemeği yiyen ben, hamile kalınca pimpirikli bişi oldum ..kimin yaptığını bilmediğim şeyleri yiyemiyorum. içim almıyoo ,çok yağlı geliyo falan... eyvahedigeldismile

Canım sıkma canını tatlım aslında aramaları lazımdı ama dr lar umursamaz bi haldeler
önemli bi sıkıntı olsa arardı en azındanohaoldumsmile
Sen kendini iyi hissettiğinde yine bi dr u ara ihmal etme tatlımmm
prensimiz ne yapıyor annesi?

canımm benimmm bende yemek sıkıntısı oluyor
akşam yaptığım yemekten aldım yanıma
iyi ki de almışım yemeklerden sadece ıspanak yiyebildim diğerleri bana göre değildi
beslenmeye dikkat edecez çalışırken zor olacakmafoldumben

bende çok sıkıntı çekiyorum işte yemek konusunda...hamile kalmadan önce evden getiriyordum hep.. ama şimdi uyku olayı var feci şekilde. akşam yemeğini yedikten sonra sızıyorum. yemek yapmaya halim kalmıyo =(( sonrada öğlenleri ne yicem sıkıntısı başlıyo. ama en kısa zamanda başlıcam evden getirmeye.. olmuyo böyle =((

lapacı size kahvaltıya gelebilrimiyim:))) bu arada arkadaın gittimi gökhan beye

sabah bizimle uyanıyo oğluşum ..iyiyiz ama artık otururken zorlanıyorum.sürekli oturamıyorum yani.
babacı olacak galiba. babanın sesini duyunca daha bir hareketli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…