- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
marka çok önemli edut bu alette... mesela mulinex de hafızası kilitleniyor. bekoda haznesi dar uzun.. ekmeğin üstü pişmiyor. ayrıca kitapçıktaki ölçüler yanlış. o tarifle yaparsan ekmek olmuyor.
sonuçta hepsi çin malı ve hepsi aynılar aslında... o nedenle denenmiş tavisye edilen bir marka seçmeni öneririm.
sinbo 100 lira bu arada...
üyelik açılınca haber veririm istersen eğer ordan olmazsa ben becerip yetiştirisem çekirdek yollarım sana
ben boyut için sana bunu yolladım...sen kullandığına ve memnun olduğunua göre sorun yok zatne kuzum çok sağol ilgilendiğin için
HIMM BENDE Mİ ALSAM Kİ
ama tadı nasıl ?
hani beğenmezsem boşa gitmesin diye soruyorumbilmiyorumkismile
sağlıklı beslenebiliyormusun? gerçi pizza falan yiyorsun ama..geneldemi böyle yoksa aradamı yiyorsun?
valla biz yedikmi bilmiyorum :sinifsinif: hünkar begendi vardı.. ondan istedim.. et yiyeyim proteinimi alayım diye.. aldım oturdum masaya.. yedikten sonra anladım ki tavuk etiyle yapmışlar.. bööö... tersim döndü yemedim hiç.. başkada birşey almamıştım. kalkıp bir tost aldım onu yedim sadece =(((( bizde yemekhane yok. multinet veriyorlar dışardan yiyoruz. dışarda oluncada adamlar tavuk etiyle yaptıkları ne olduğu belirsiz şeye hünkar begendi diyebiliyorlar :sinifsinif:
karnım doymadı. birazdan yine acıkıcam. ne yicem yyaaaa :bbo:
çok sevinirim. sadece pda dan tohum beklemeden böylece çoğalmak lazım.. olumunekankayizsmile
bi iki haftadır öğlenleri dengesiz besleniyoruz.
artık evden getiricem. ne yiyeceğimi şaşırıyorum.. portakla suyu söyledim şimdi. bari vitamin alayım diye..
HIMM BENDE Mİ ALSAM Kİ
ama tadı nasıl ?
HIMM BENDE Mİ ALSAM Kİ
ama tadı nasıl ?
yokmu yemek yapan bir yer yakınlarda
iyiyiz tatlım, sipariş verdim yemeği bekliyorum cokacimcoook
siz yediniz geldiniz galiba..
dün doktora sinirlendim.şekr testiyle ilgili aradım 4 te çıkmış. aradım cepten yanıt vermedi. geride dönmedi.. ben gece 11 de proje için cevap veriyorum. kadın doğumcu olsam 24 saat cevap veririm valla..
bugünde aramak içimden gelmedi.
başka doktoramı geçsem diyorum :umursamaz:
canımm benimmm bende yemek sıkıntısı oluyorsağlıklı beslenebiliyormusun? gerçi pizza falan yiyorsun ama..geneldemi böyle yoksa aradamı yiyorsun?
valla biz yedikmi bilmiyorum :sinifsinif: hünkar begendi vardı.. ondan istedim.. et yiyeyim proteinimi alayım diye.. aldım oturdum masaya.. yedikten sonra anladım ki tavuk etiyle yapmışlar.. bööö... tersim döndü yemedim hiç.. başkada birşey almamıştım. kalkıp bir tost aldım onu yedim sadece =(((( bizde yemekhane yok. multinet veriyorlar dışardan yiyoruz. dışarda oluncada adamlar tavuk etiyle yaptıkları ne olduğu belirsiz şeye hünkar begendi diyebiliyorlar :sinifsinif:
karnım doymadı. birazdan yine acıkıcam. ne yicem yyaaaa :bbo:
ekmek makinasına aşerdim vallaaaaa kaydirigubbakcemile3
Canım sıkma canını tatlım aslında aramaları lazımdı ama dr lar umursamaz bi haldeler
önemli bi sıkıntı olsa arardı en azındanohaoldumsmile
Sen kendini iyi hissettiğinde yine bi dr u ara ihmal etme tatlımmm
prensimiz ne yapıyor annesi?
canımm benimmm bende yemek sıkıntısı oluyor
akşam yaptığım yemekten aldım yanıma
iyi ki de almışım yemeklerden sadece ıspanak yiyebildim diğerleri bana göre değildi
beslenmeye dikkat edecez çalışırken zor olacakmafoldumben
bir arkadaşında falan varsa bir dene istersen...
bize kahvaltıya gelen 3 aile aldı benim makineden =) sana bu kadarını söyleyeyim... ben cevizli, kekikli salçalı, keten tohumlu falan gibi çeşitler yapıyorum. birde sabah sıcak sıcak olunca enfes oluyor... =))
unonun satılan ekmekleri gibi...
edut. bak aklıma gelmişken söyleyeyim. un da çok öenmli. sinangille yapılan ekmekle söke unla yapılan bir olmuyor. kesinlikle söke un bir numara.... çok güzel kabarıyor ve çok lezzetli...
Canım sıkma canını tatlım aslında aramaları lazımdı ama dr lar umursamaz bi haldeler
önemli bi sıkıntı olsa arardı en azındanohaoldumsmile
Sen kendini iyi hissettiğinde yine bi dr u ara ihmal etme tatlımmm
prensimiz ne yapıyor annesi?
canımm benimmm bende yemek sıkıntısı oluyor
akşam yaptığım yemekten aldım yanıma
iyi ki de almışım yemeklerden sadece ıspanak yiyebildim diğerleri bana göre değildi
beslenmeye dikkat edecez çalışırken zor olacakmafoldumben
ekmek makinasına aşerdim vallaaaaa kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?