Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

al bence her gün 2 dilim getir öğlen için yanına peynir işte tonbalığı felan getir

zeytinyağlı yapıp getirmek lazım en güzeli... yoğurt meyve tamamdır..
zaten dr beyaz ekmeği kes dedi. dediğin gibi eve makina alıp yeme sistemini değiştireyim barii

dün seyredemedim yaprak dökümü seyrediyorum bi taraftan... süprizzzzz

sabah bizimle uyanıyo oğluşum ..iyiyiz ama artık otururken zorlanıyorum.sürekli oturamıyorum yani.
babacı olacak galiba. babanın sesini duyunca daha bir hareketli.

maşallah onaa... ufacık minicik şey anne baba da seçiyo hee..yerim onun canınıııı yaaa..... Şeniz

maşallah onaa... ufacık minicik şey anne baba da seçiyo hee..yerim onun canınıııı yaaa..... Şeniz

geçen hafta bi gü nkızdım eşime yattım sinirli sinirli. o gece dısarıdaydı eşim . sabaha kadar öldüm . bi gram kıpırdamadı velet. 3-4 tane gecenin köründe çukulata yedim. tık yok.. sabah doktora gidicem dedim. gece acile gidecektim nerdeyse. çok korktum..

sabah eşim geldi. karnıma elleyip napıyo oglum dedi. baaam indirdi tekmeyi.
çıkarıp dövesim geldi valla...

genede güzel. herşeye değiyor.

herkese nasip etsin Rabbim

sabah bizimle uyanıyo oğluşum ..iyiyiz ama artık otururken zorlanıyorum.sürekli oturamıyorum yani.
babacı olacak galiba. babanın sesini duyunca daha bir hareketli.

hareketli babayı duyunca daha hareketli olacak o zaman hımmm
bakalım bizim bebiş nasıl olacak hep sebin derdi yaa merak ediyorum diye ayy egrçekten öyle bende merak ediyorumkaydirigubbakcemile3

lapacı size kahvaltıya gelebilrimiyim:))) bu arada arkadaın gittimi gökhan beye

bende bende cokacimcoook

kaydirigubbakcemile3
canım yyaaa.. yerim onnuu....
senin gerginliğin onuda etkiliyor.. demekki neymiş? kocalara kızılmazmış =))))

gaye gelmiiişş.. haber varmı tatlımm

yok canım daha haber yok. 3-4 gibi haber gelecek. ben sizin muhabbetleri takip ediyorum :)

bizim klomen topiciinde sevda arkadaşımız var onun da kızı olcak.O da bu baba ilgisinden yakınıyor.babacı olacak bu kız diyor.Babasının sesine hareket ediyormuş sadece :))

yerim bennn onun tekme atan ayaklarınıııı
tekme olayını ben çok merak ediyorummmm

sen neler hissediyorsun anlat bakalım:bbo:

gayecim sana tüm kalbimle dua ediyorum inşallah hayırlı haberlerin gelir...bu arada hani ocak ayı topiği vardı ya ordan eski kullanıcısıyım belki hatırlarsınız yumurtalık kanseri oluo tek yumurtalığı alınan...aman eski kullanıcı adımı yazmayın bi ton şey geldi başıma ama hatırlayanlara slm kızlar ....

Sağol hayatım. Eğer forumda olmazsan ben sana face'den yazarım sonucu. Ama sanırım saat 3 e kadar ben kalp krizi geçiricem.eyvahedigeldismile

ben hiç bişi hissetmiyorum Ayselcim... Kalbim iyice hızlandı.Eğer saat 3'e kadar durmazsa iyidir valla.

hoşgeldin tekrar..

benim gözüm saatte valla dakikaları saydım.. mutluluktan ağlamayalı çok olduuu. inşallah o gün bugündür. güzel perşembemizzzzz olumunekankayizsmile

sağol hayatım. Eğer forumda olmazsan ben sana face'den yazarım sonucu. Ama sanırım saat 3 e kadar ben kalp krizi geçiricem.eyvahedigeldismile

gaye zor ama azcık sakin ol bacım ve hayırlısı olsun nolur onun için dua et olurmu kuzum

hoşbulduk.....:1rolleyes: ya gaye ben bile fena oldum ayyy saat daha kaç ya aslında varya isteseler 10 dakikada çalışılıyomuş arkadaşımın eniştesi laborant o dedi..keşke şu gebelik testlerini çabucak yapsalar ya gaye peki idarar testleri ne sonuç verdi cicim....

ay kızlar gerçekten uğurlu perşembe olur inşallahta halay çekeriz iki sayfa :)

hoşgeldin tekrar..

benim gözüm saatte valla dakikaları saydım.. mutluluktan ağlamayalı çok olduuu. inşallah o gün bugündür. güzel perşembemizzzzz olumunekankayizsmile

Aaaa ben hiç fark etmedim bugün Perşembeeee... Uğurlu perşembe... ayy inşallah yaaaa... İnşallah bu uğurlu perşembeyi ben şenlendiririm.

bu topikteydin di mi hatırladım seniiii
canım şimdi nasılsın? nasıl gidiyor?

canım idrar testlerini 13. gün ve 15. gün 2. çizgi silikti.Ama ben ona güvenmiyorum. Çünkü bu çatlatma iğnesinin etkisi herkeste farklı sürede geçiyor.Ve idrar testleri çok çabuk etkileniyorlar o ilaçtan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…