lapacı size kahvaltıya gelebilrimiyim:))) bu arada arkadaın gittimi gökhan beye
al bence her gün 2 dilim getir öğlen için yanına peynir işte tonbalığı felan getir
bende çok sıkıntı çekiyorum işte yemek konusunda...hamile kalmadan önce evden getiriyordum hep.. ama şimdi uyku olayı var feci şekilde. akşam yemeğini yedikten sonra sızıyorum. yemek yapmaya halim kalmıyo =(( sonrada öğlenleri ne yicem sıkıntısı başlıyo. ama en kısa zamanda başlıcam evden getirmeye.. olmuyo böyle =((
sabah bizimle uyanıyo oğluşum ..iyiyiz ama artık otururken zorlanıyorum.sürekli oturamıyorum yani.
babacı olacak galiba. babanın sesini duyunca daha bir hareketli.
maşallah onaa... ufacık minicik şey anne baba da seçiyo hee..yerim onun canınıııı yaaa..... Şeniz
sabah bizimle uyanıyo oğluşum ..iyiyiz ama artık otururken zorlanıyorum.sürekli oturamıyorum yani.
babacı olacak galiba. babanın sesini duyunca daha bir hareketli.
lapacı size kahvaltıya gelebilrimiyim:))) bu arada arkadaın gittimi gökhan beye
geçen hafta bi gü nkızdım eşime yattım sinirli sinirli. o gece dısarıdaydı eşim . sabaha kadar öldüm . bi gram kıpırdamadı velet. 3-4 tane gecenin köründe çukulata yedim. tık yok.. sabah doktora gidicem dedim. gece acile gidecektim nerdeyse. çok korktum..
sabah eşim geldi. karnıma elleyip napıyo oglum dedi. baaam indirdi tekmeyi.
çıkarıp dövesim geldi valla...
genede güzel. herşeye değiyor.
herkese nasip etsin Rabbim
gaye gelmiiişş.. haber varmı tatlımm
geçen hafta bi gü nkızdım eşime yattım sinirli sinirli. o gece dısarıdaydı eşim . sabaha kadar öldüm . bi gram kıpırdamadı velet. 3-4 tane gecenin köründe çukulata yedim. tık yok.. sabah doktora gidicem dedim. gece acile gidecektim nerdeyse. çok korktum..
sabah eşim geldi. karnıma elleyip napıyo oglum dedi. baaam indirdi tekmeyi.
çıkarıp dövesim geldi valla...
genede güzel. herşeye değiyor.
herkese nasip etsin Rabbim
yok canım daha haber yok. 3-4 gibi haber gelecek. ben sizin muhabbetleri takip ediyorum :)
bizim klomen topiciinde sevda arkadaşımız var onun da kızı olcak.O da bu baba ilgisinden yakınıyor.babacı olacak bu kız diyor.Babasının sesine hareket ediyormuş sadece :))
sen neler hissediyorsun anlat bakalım:bbo:
gayecim sana tüm kalbimle dua ediyorum inşallah hayırlı haberlerin gelir...bu arada hani ocak ayı topiği vardı ya ordan eski kullanıcısıyım belki hatırlarsınız yumurtalık kanseri oluo tek yumurtalığı alınan...aman eski kullanıcı adımı yazmayın bi ton şey geldi başıma ama hatırlayanlara slm kızlar ....
ben hiç bişi hissetmiyorum Ayselcim... Kalbim iyice hızlandı.Eğer saat 3'e kadar durmazsa iyidir valla.
gayecim sana tüm kalbimle dua ediyorum inşallah hayırlı haberlerin gelir...bu arada hani ocak ayı topiği vardı ya ordan eski kullanıcısıyım belki hatırlarsınız yumurtalık kanseri oluo tek yumurtalığı alınan...aman eski kullanıcı adımı yazmayın bi ton şey geldi başıma ama hatırlayanlara slm kızlar ....
sağol hayatım. Eğer forumda olmazsan ben sana face'den yazarım sonucu. Ama sanırım saat 3 e kadar ben kalp krizi geçiricem.eyvahedigeldismile
hoşgeldin tekrar..
benim gözüm saatte valla dakikaları saydım.. mutluluktan ağlamayalı çok olduuu. inşallah o gün bugündür. güzel perşembemizzzzz olumunekankayizsmile
hoşbulduk.....:1rolleyes: ya gaye ben bile fena oldum ayyy saat daha kaç ya aslında varya isteseler 10 dakikada çalışılıyomuş arkadaşımın eniştesi laborant o dedi..keşke şu gebelik testlerini çabucak yapsalar ya gaye peki idarar testleri ne sonuç verdi cicim....
ay kızlar gerçekten uğurlu perşembe olur inşallahta halay çekeriz iki sayfa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?