hoşbulduk.....:1rolleyes: ya gaye ben bile fena oldum ayyy saat daha kaç ya aslında varya isteseler 10 dakikada çalışılıyomuş arkadaşımın eniştesi laborant o dedi..keşke şu gebelik testlerini çabucak yapsalar ya gaye peki idarar testleri ne sonuç verdi cicim....
ay kızlar gerçekten uğurlu perşembe olur inşallahta halay çekeriz iki sayfa :)
bu topikteydin di mi hatırladım seniiii
canım şimdi nasılsın? nasıl gidiyor?
Aaaa ben hiç fark etmedim bugün Perşembeeee... Uğurlu perşembe... ayy inşallah yaaaa... İnşallah bu uğurlu perşembeyi ben şenlendiririm.
canım idrar testlerini 13. gün ve 15. gün 2. çizgi silikti.Ama ben ona güvenmiyorum. Çünkü bu çatlatma iğnesinin etkisi herkeste farklı sürede geçiyor.Ve idrar testleri çok çabuk etkileniyorlar o ilaçtan.
ben geçen ay bi tahlili 12 dk da aldım.. aslında verebilirler. çok özel bi işlem değilse hemen bitiyo.. naza çekiyolar. maksat heyecan olsun aklinialirimsmile
ben geçen ay bi tahlili 12 dk da aldım.. aslında verebilirler. çok özel bi işlem değilse hemen bitiyo.. naza çekiyolar. maksat heyecan olsun aklinialirimsmile
gaye senmi arıcaksın onlarmı haber verecek sen arıcaksan erken ara belki çıkmıştır bende hayatımda 1 kere gebelik için kantahlili verdim hemde devlette 2de dediler 11 gittim sordum çıkmıştı.....
walla bencede sor belki çıkar haklı eda bence çıkıo bazen öle onlar bilerek o saati sölüyolar aramasınlar diyegaye senmi arıcaksın onlarmı haber verecek sen arıcaksan erken ara belki çıkmıştır bende hayatımda 1 kere gebelik için kantahlili verdim hemde devlette 2de dediler 11 gittim sordum çıkmıştı.....
canım bana doktorum istediğin yerde yaptı ama öncelikle sor değer olarak mı veriyorlar yoksa negatif pozitif diye mi veriyorlar sonucu dedi. bizim için önemli olan değer dedi. Değer olarak verilmesi lazım dedi. Bende o zaman oraya geleyim orda bakılsın dedim. Orası da 3 ten sonra veriyormuş
gittiğim yerde sonuç çıkınca direkt doktora iletiyorlar.Doktor beni arayacak.
ay napim ya heyecanlandım uzun zamandır böyle heyecanla birini beklemedik.....
Ben de daha hastalanmadım.Gerçi sadece 3 gün gecikti.3ay önce 8gün gecikti ve sonra oldum
Ben de daha hastalanmadım.Gerçi sadece 3 gün gecikti.3ay önce 8gün gecikti ve sonra oldum
test yapmadınmı
merhaba ...idrar testi yaptın mı hiç canım pko falan mı var neden geçikiyo hep
walla olsun denemeye devam ama eskisi gibi değilim canımız ne zaman isterse artık bir müddet daha olmazsa doktorum kanser tekrarlar diye zaman kaybetmek istemiyor tüpe geçicez allahın izniyle senin bebişin nası esas ay yerim ben onu kaç haftalık oldu maaşallah allah tüm hamileleri nazardan saklasın ben bazen nazar değdiririm diye nas felak falan okuyorum hamile görünce
evet mesela bize de 2 demişlerdi tanıdık vardı 12de veririm demişti ki vermişti de :lepi:evet canları istemesin isteyince hemen yapıolar
Yok canım test yapmadım.Dr 10 gün geçmeden idrarda belli olmaz demişti.Hamile olsan bile yokmuş gibi görünür dedi.Bende kansızlık olduğu için kasn tahlili vermek istemedim.Sasbırla bekliyorum hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?