Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ben geçen ay bi tahlili 12 dk da aldım.. aslında verebilirler. çok özel bi işlem değilse hemen bitiyo.. naza çekiyolar. maksat heyecan olsun aklinialirimsmile

bu topikteydin di mi hatırladım seniiii
canım şimdi nasılsın? nasıl gidiyor?

walla olsun denemeye devam ama eskisi gibi değilim canımız ne zaman isterse artık bir müddet daha olmazsa doktorum kanser tekrarlar diye zaman kaybetmek istemiyor tüpe geçicez allahın izniyle senin bebişin nası esas ay yerim ben onu kaç haftalık oldu maaşallah allah tüm hamileleri nazardan saklasın ben bazen nazar değdiririm diye nas felak falan okuyorum hamile görünce

Aaaa ben hiç fark etmedim bugün Perşembeeee... Uğurlu perşembe... ayy inşallah yaaaa... İnşallah bu uğurlu perşembeyi ben şenlendiririm.

gaye senmi arıcaksın onlarmı haber verecek sen arıcaksan erken ara belki çıkmıştır bende hayatımda 1 kere gebelik için kantahlili verdim hemde devlette 2de dediler 11 gittim sordum çıkmıştı.....

doğru haklısın tam anlamıyla çift çizgiyi görsen bile olmadığı oluyor en garantisi kan işte bide usg de kesenin görülmesi inşallah seninde öle olur ve pozitif çıkar

ben geçen ay bi tahlili 12 dk da aldım.. aslında verebilirler. çok özel bi işlem değilse hemen bitiyo.. naza çekiyolar. maksat heyecan olsun aklinialirimsmile

canım bana doktorum istediğin yerde yaptı ama öncelikle sor değer olarak mı veriyorlar yoksa negatif pozitif diye mi veriyorlar sonucu dedi. bizim için önemli olan değer dedi. Değer olarak verilmesi lazım dedi. Bende o zaman oraya geleyim orda bakılsın dedim. Orası da 3 ten sonra veriyormuş

Selam kızlar... Bende Gayenin sonucunu merak ettim.İnşallah hayırlı hyaberi alırız bugün cuma akşamı mübarek gün

gaye senmi arıcaksın onlarmı haber verecek sen arıcaksan erken ara belki çıkmıştır bende hayatımda 1 kere gebelik için kantahlili verdim hemde devlette 2de dediler 11 gittim sordum çıkmıştı.....

gittiğim yerde sonuç çıkınca direkt doktora iletiyorlar.Doktor beni arayacak.

walla bencede sor belki çıkar haklı eda bence çıkıo bazen öle onlar bilerek o saati sölüyolar aramasınlar diye

ayrıca varya biz gayeyi sakinleştireceğimize ondan daha heycanlıyız walla :)):dance:

Ben de daha hastalanmadım.Gerçi sadece 3 gün gecikti.3ay önce 8gün gecikti ve sonra oldum

gaye hadi ara yaa. ne kaybedersin ki.. en fazla çıkmadı der... 20dk kaldı şunun şurası.. biz gerildik burda yaa =))

nilde hayırlısı olsun. gayenin ardından senin sevncini paylaşırız inş burda......

sağol canımm benim iyi gidiyor bulantı kusma yemek yiyememe durumu hariç
tüm arkadaşlarımın tez zamanda göbüşlerinde bebiş olması için dua ediyorum hep:Saruboceq:

evet canları istemesin isteyince hemen yapıolar
evet mesela bize de 2 demişlerdi tanıdık vardı 12de veririm demişti ki vermişti de :lepi:

canım umarım bu sefer ki gecikme bebiştendir:Saruboceq:

gaye zeytin ve nilde inşallah 3t3 3 yaparıza.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…