Kızlar valla siz benden heyecanlısınız.Canım arkadaşlarım benim. :) :) Son 15 dk kaldı. Saat 3 gibi arayacağım.
Sağ olun arkadaşlar hayırlısı ile dualarınız kabul olur inşallah.Allah isteyen herkese nasip etsin
Geri sayım başladı.Artık hep beraber halayımızı çekeriz inşallah
bu siteye kamerada ekleseler msn deki gibi. avatar resimleri yerine kamera görüntüleri olsa. özel oda gibi girilse. yönetici izniyle. bakışa bakışa konuşsak keşke... kaydirigubbakcemile5
amin..
haber vermeyi ihmal etmeyin. birlikte sevinmenin tadı bir başka oluyor.. :teytey:
bu siteye kamerada ekleseler msn deki gibi. avatar resimleri yerine kamera görüntüleri olsa. özel oda gibi girilse. yönetici izniyle. bakışa bakışa konuşsak keşke... kaydirigubbakcemile5
Kızlar valla siz benden heyecanlısınız.Canım arkadaşlarım benim. :) :) Son 15 dk kaldı. Saat 3 gibi arayacağım.
Markete gitmem gerekiyor heyecandan çıkmadım gayenin haberini bekliyorum
Canım inşallah sende bize güzel haber verirsin. eğer ben yüz güldüremezsem inşallah seninle güleriz. Hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun.
Merhaba canım.Bende pko yok.Ben çift rahimliyim.Hamile kalmaya karar verince böyle gecikmeler başlıyor.
Canım sen git gel markete... belki uzar saat 4e.
allah allah ya iki tane oluncada sıkıtı oluyor demek sor işmiş anne olabilmek ya hiç böle bilmezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?