Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Sağ olun arkadaşlar hayırlısı ile dualarınız kabul olur inşallah.Allah isteyen herkese nasip etsin

Kızlar valla siz benden heyecanlısınız.Canım arkadaşlarım benim. :) :) Son 15 dk kaldı. Saat 3 gibi arayacağım.

bu siteye kamerada ekleseler msn deki gibi. avatar resimleri yerine kamera görüntüleri olsa. özel oda gibi girilse. yönetici izniyle. bakışa bakışa konuşsak keşke... kaydirigubbakcemile5

Geri sayım başladı.Artık hep beraber halayımızı çekeriz inşallah

Canım inşallah sende bize güzel haber verirsin. eğer ben yüz güldüremezsem inşallah seninle güleriz. Hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun.

bu siteye kamerada ekleseler msn deki gibi. avatar resimleri yerine kamera görüntüleri olsa. özel oda gibi girilse. yönetici izniyle. bakışa bakışa konuşsak keşke... kaydirigubbakcemile5

Artık o zaman hiç başından kalkmayız :))

ya kamerası olmayıp işte olanlar nolcak.. ama hep beni kıskandırıyosunuz yaaa zemuszemus

Kızlar valla siz benden heyecanlısınız.Canım arkadaşlarım benim. :) :) Son 15 dk kaldı. Saat 3 gibi arayacağım.

ayy gayyee.. çatlatcaksın bizi anlaşıldı... 8 dk kaldı ara hadi yaaaa

aradım doktoru henüz sonuç ona gelmemiş. ben seni arayayım dedi.
kızlar ellerim falan titriyo... çok heyecan yaptım... umarım sonuç iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…