Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

HOŞGELDİN TATLIMMM
ben kız diyorummmm prensesss

hadi sebin söyle artık.. yemeğe çıkıcam şimdi meraktan çatlarrıımmmm....
hadi söyle söyyllleeeeeeee

aslında geçen sefer de görmüştü dr ama emin değildi.O nedenle söylemedi.Prensesim gelecek inş. teyzeleri

AYSEL ve GAYE en başında da kız demişlerdi di mi?yanlış hatırlamıyorum

çok sevindim sebin sağlıkla kucağına almak nasip olur inş.:ecrin_bebek:
nasılsın dr kontrolün nasıl geçti?

DR. gittim uzandım.drun odaya gelmesini beklerken sizin için dualar ettim.Her fırsatta da etmeye devam ediyorum.Rabbim hepinize en hayırlı olan yakın zamanda nasip eder inş.

pardon şeker bir taraftan çalışıyorum ya geciktim yoksa sizi meraklandırmak için bekletmedim bu kadar

hadı bakalım kızçen hayırlı olsun o zaman :)
bı kac ay sonra ısımler ucusur forumda neler dusunuyorsunuz vs ne guzel ya masallah hihoyyyt

DR. gittim uzandım.drun odaya gelmesini beklerken sizin için dualar ettim.Her fırsatta da etmeye devam ediyorum.Rabbim hepinize en hayırlı olan yakın zamanda nasip eder inş.

Sagol canim insallah.
Bende bugün test yaptim canim silik net cikti ikinci cizgi. Günüme daha 2 gün var.
Bilmiyorum hatirliyormusun ilk bastada böyle olmustu bende kimyasal gebelik. Simdi bundan korkuyorum 2 gün sonra gelirse diye

inş geçicek bitancım yaaa.. sabır.. bekliceksiniz biracık daha... çoğu gitti azı kaldı

senin çizelgeye ne oldu? bebişin haftasını göremiyoruz =(

inşallah canım ya geçer senin bebiş nasıl cinsiyetine az kaldı dimi ben şimdiden çok merak ediyorum çizelgeye gelince aklıma hiç gelmedi bulantıve kusma kafamı bırakır adamda :))

çok sevindim sebin sağlıkla kucağına almak nasip olur inş.:ecrin_bebek:
nasılsın dr kontrolün nasıl geçti?

iyi geçti kontrol.üçlü tarama testimizin zamanı gelmişti.şimdi bir de dörtlü tarama çıkmış.üçlüye ilave olarak kanda bir şeye daha bakıyorlarmış.drum dörtlü yaptıralım dedi.cumartesi drdan çıkışta lab.a gittim kan verdim.sonucunu bekliyoruz inş. bir problem çıkmayacak.bu sefer geçen seferlere oranla daha az hareketliydi.sanırım tatlı bir şeyler yemedim ondan.tatlı yediğimde acayip hareketli oluyor.

maşallaahhhh minişşeee.... sağlıklı olsun da önemli olan o..
demek prenses hee.. gözünüz aydın canım... sağlıklı sıhhatli güzel bir kız olsun inş...

Allah razı olsun canım sızın de dularınızla aranıza katılıcaz ıns en kısa zamnada hepımız ve bebelerınızın kardes sayısı artacak

biliyorum beklemek çok zor bir süreç ama bir iki gün sabret tekrarla canım.bir de aklına kötü şeyler getirme.insan çağırıyor o zaman walla.bana da bazı densizler abuk subuk şeyler anlatıyorlar yok öyle yapma düşer yok bilmemkimin 5 aylıktı karnında kalbi durdu.bu sefer insan paranoyak oluyor.o nedenle bazı şeylere kulak tıkayıp başka şeyler düşünmek lazım.ve mutlaka pozitif olmak gerek.o nedenle hayırlısı ise inş. hamilesindir :1hug:

maşallaahhhh minişşeee.... sağlıklı olsun da önemli olan o..
demek prenses hee.. gözünüz aydın canım... sağlıklı sıhhatli güzel bir kız olsun inş...

saol canım inş.sağlıklı ve hayırlı evlatlar olmaları cinsiyetlerinden daha mühim.kızın da hayırlısı olsun erkeğin de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…