- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
TÜNAYDIN CANLAR
bir kaç gündür yine işler çok yoğundu.şimdi ilk sayfadaki listeye baktım da topiğimizin bebeklerinde 4-4 eşitlik var.4 kız 4 erkek görünüyor.biz de geçen cumartesi öğrendik.hadi bakalım tahminde bulunun yerimseniben
hadı kıızzzz
solesene
aslında geçen sefer de görmüştü dr ama emin değildi.O nedenle söylemedi.Prensesim gelecek inş. teyzeleri
Ay canimmm ne güzel. Cok sevindim. a.s.
pardon şeker bir taraftan çalışıyorum ya geciktim yoksa sizi meraklandırmak için bekletmedim bu kadar
AYSEL ve GAYE en başında da kız demişlerdi di mi?yanlış hatırlamıyorum
DR. gittim uzandım.drun odaya gelmesini beklerken sizin için dualar ettim.Her fırsatta da etmeye devam ediyorum.Rabbim hepinize en hayırlı olan yakın zamanda nasip eder inş.
inş geçicek bitancım yaaa.. sabır.. bekliceksiniz biracık daha... çoğu gitti azı kaldı
senin çizelgeye ne oldu? bebişin haftasını göremiyoruz =(
çok sevindim sebin sağlıkla kucağına almak nasip olur inş.:ecrin_bebek:
nasılsın dr kontrolün nasıl geçti?
hadı bakalım kızçen hayırlı olsun o zaman :)
bı kac ay sonra ısımler ucusur forumda neler dusunuyorsunuz vs ne guzel ya masallah hihoyyyt
DR. gittim uzandım.drun odaya gelmesini beklerken sizin için dualar ettim.Her fırsatta da etmeye devam ediyorum.Rabbim hepinize en hayırlı olan yakın zamanda nasip eder inş.
Sagol canim insallah.
Bende bugün test yaptim canim silik net cikti ikinci cizgi. Günüme daha 2 gün var.
Bilmiyorum hatirliyormusun ilk bastada böyle olmustu bende kimyasal gebelik. Simdi bundan korkuyorum 2 gün sonra gelirse diye
maşallaahhhh minişşeee.... sağlıklı olsun da önemli olan o..
demek prenses hee.. gözünüz aydın canım... sağlıklı sıhhatli güzel bir kız olsun inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?